7 idei cum să porți cămașa albă

 camasa alba barbati

Dacă dorești să-ți construiești o garderobă practică din elemente esențiale, cămașa albă este un item care nu trebuie să-ți lipsească din colecție. Indiferent de stilul personal pe care alegi să-l porți zilnic sau de sezon, există atât de multe modele de cămăși albe și atât de numeroase ținute posibile, încât nu ai cum să te plictisești: smart casual, cu  maneci scurte sau lungi, slim fit cu model delicat,  regular alba, shaped alba print geometric, alba slim. 

Putem spune așadar că, o cămașă albă este o piesă cheie de care te vei îndrăgosti pentru versatilitatea pe care ți-o pune la dispoziție. În plus, cămașa albă bărbați e o alegere care nu se va demoda niciodată. Așadar, dacă există un articol în care merită să investești cu succes pentru a te bucura de o piesă sustenabilă ani la rând, aceasta este în mod evident cămașa albă. 

Este timpul să-ți revizuiești și tu garderoba și să scoți cămășile albe de la naftalină! Iar dacă nu ai o cămașă albă la colecție, vei găsi la Marsay numeroase modele care se vor potrivi perfect oricărui bărbat, indiferent de vârstă sau stil. 

Cum să porți cu succes o cămașă albă bărbați în 7 moduri diferite?

camasi albe barbati

De la ținute casual, la ținute elegante și impunătoare, pe toate le poți avea prin intermediul unei cămăși albe. Pentru a face o alegere de succes, te poți orienta către o cămașă simplă, comandă, care să se potrivească perfect cu silueta corpului, dar și cu dorințele tale în materie de țesături, nasturi, cusături și alte detalii. Iată cum poți asorta cămașa albă bărbați în ținute confortabile și pline de bun gust. 

Camasi barbati albe și pantalonii slim fit

camasa alba barbati

Dacă vrei să-ți scoți silueta în evidență, poți aborda o ținută alcătuită dintr-o cămașă albă (vezi camasi slim fit) cu un croi pe corp, alături de o pereche de pantaloni casual și/sau eleganți precum acești pantaloni Burka Peter, formând o ținută ideală smart-casual, pe care o poți purta de zi cu zi. 

Desigur, poți accesoriza o cămașă albă cum e această cămașă Agrigento, cu o pereche de pantaloni într-o nuanță uni de albastru, negru sau maro, ca să obții un contrast mai simplu și mai versatil. Lungimea și forma acestora depinde bineînțeles, de preferințele tale.

Completeaza-ti garderoba cu o camasa de bumbac, camasa slim bleu, camasa slim bleumarin, model superslim alba print floral, camasa slim alba print geometric. 

Cămașa albă & Denim ( mărimi mari, medii si mici)

O altă combinație extrem de versatilă la care poți apela în viața de zi cu zi, în călătorii, la cumpărături sau atunci când ieși la plimbare, este cea realizată din cămașa albă și blugii din denim sau o astfel de jachetă. Poți alege în acest caz cămașa cu print geometric Amalfi și să o combini în ținute practice, indiferent de vârstă. Nici cu piesele din denim nu vei da greș unde, poți alege o pereche de pantaloni clasici, slim-fit sau blugi oversized, pantaloni cu decupaje, blugi albi sau albaștri etc. 

Cămașa albă în ținutele de iarnă

Chiar și iarna poți realiza o combinație excelentă dintr-o cămașă albă bărbați pe care s-o asortezi cu elemente călduroase și care să se combine perfect. De exemplu, poți alege această pereche de pantaloni Bilbao care sunt fabricați din lână, pe care să-i combini cu o cămașă din bumbac Piacenza la oferte speciale, un pulover tricotat (vezi pulovere barbati) și eventual cu un palton cambrat care să-ți ofere întreg confortul de care ai nevoie.  

Ținute office, cu o cămașă albă -  look business

La birou, cămașa este esențială. Iar cămașa albă se poate transforma într-o piesă pe care s-o porți zi de zi în nenumărate combinații. Dacă nu preferi costumele complete, poți opta exclusiv pentru o cămașă albă Barletta și un sacou office, cât și pentru o pereche de pantofi confortabili loafers, oxford sau monkstrap, in functie de sezon si de stilul in care te simti cel mai comod.  

Costumul de eveniment și o cămașă albă

Poți construi în doar câteva minute o ținută elegantă pentru un eveniment special sau o gală, cu ajutorul unui costum complet, a unui blazer și/sau a unei cămăși elegante precum cămașa Oxford sau cămașa Aprilia ( vezi toate produsele noastre in magazin).

Iată, cămașa albă bărbați prevăzută cu o croială care îmbracă perfect silueta și cu o cusătură fină, va pune cu ușurință în evidență personalitatea unui om de afaceri, a unui invitat la un eveniment festiv precum o nuntă sau un botez, o gală etc.  

Iti recomandam cămăși ceremonie, camasa barbati albastra, cămăși negre,  camasa in dungi, camasa superslim alba.  

Cămașa albă în ținute lejere

camasa alba brabati

Dacă nu-ți plac ținutele lejere tipice, poți opta pentru un contrast mai diferit îmbinând între ele o serie de piese cu stiluri variate la care, bineînțeles, piesa vedetă să fie o cămașă albă.  

În acest caz, poți experimenta un nou stil îmbinând cămașa Palermo cu guler tunică cu o pereche de pantaloni sport, o jachetă de blug sau de piele. Desigur, în sezonul cald poți merge pe o combinație alcătuită dintr-o pereche de bermude sau pantaloni scurți slim-fit, alături de o pereche de teniși sau de pantofi sport-eleganți.

Completeaza-ti tinutele cu o  camasa albastra,  camasa slim neagra, varianta  alba cu dungi,  pantofi ceremonie,  camasa in carouri din bumbac cu manseta.  

Pantofi ușor de accesorizat cu o cămașă albă 

Designerii vestimentari și cei mai mulți bărbați realizează contrastul unei cămăși albe cu pantalonii sau jacheta. Însă, poți creea ținutele tale și pornind de la cămașă și de la pantofii pe care alegi să-i porți într-un moment dat. 

Și aici ai parte de o foarte mare versatilitate de care te poți bucura pe deplin atunci când mergi la cumpărături, în vacanțe, la birou sau la evenimente. 

Cămașa albă se va combina perfect cu o pereche de sneakersi albi sau negri, dar poți opta inclusiv pentru încălțăminte colorată și piese în nuanțe uni. Desigur, alături de o pereche de pantofi eleganți, cămașa albă poate transforma ținuta într-una specială, în timp ce în sezonul cald poți opta inclusiv pentru o pereche de sandale sau de mocasini. 

Iată așadar că, indiferent de vârstă, sezon, de preferințele personale în materie de stil sau de tendințe, cămașa albă bărbați este o investiție de succes de care te vei putea bucura de zeci de ori, în diferite moduri. 

Iar dacă ești în căutarea unei cămăși albe perfecte, poți lua în considerare achiziția unei cămăși la comandă, realizată după dimensiunile tale și care să dispună de acele detalii pe care ți le dorești cu privire la estetica cămășii.  

La Marsay te punem în contact cu un consilier vestimentar care-ți vine în ajutor ca să-ți creezi o cămașă albă perfectă din toate punctele de vedere și restul articolelor vestimentare de care poți avea nevoie pentru a-ți construi o garderobă selectă.

Stabilește o programare în showroom și discută cu un consultant.

Vino sa vezi  cămaşă business  ușor de călcat,  camasa  barbati eleganta,  slim fit cu imprimeu,  camasa barbati bleu,  camasa regular cu  maneca lunga sau scurta. 

Alege camasa cu guler cu pantofi casual, shaped alba print, cămăși casual,  camasa cu maneca,  camasa barbati casual. 

Spune-ne părerea ta

Toate mesajele sunt moderate înainte de a fi publicate