Sari la conținut

Coș

Coșul tău este gol

DE 12 ANI ÎMPREUNĂ ȘI

MII DE CLIENȚI MULȚUMIȚI

Experiențe de neuitat

Transformăm visul în realitate

Suntem onorați să împărtășim experiențele clienților noștri mulțumiți, care au ales să își personalizeze stilul îmbrăcând costumele la comandă MARSAY. Fiecare testimonial reflectă nu doar calitatea excepțională a produselor noastre, dar și dedicarea noastră în a oferi servicii personalizate.

La MARSAY, fiecare costum este o operă de artă creată cu pricepere și atenție, adaptată perfect fiecărui client. Indiferent dacă vorbim de ocazii speciale, evenimente business sau pur și simplu dorința de a arăta impecabil, clienții noștri ne aleg pentru a le oferi produse care să le depășească așteptările. Fiecare poveste împărtășită reflectă angajamentul nostru de a transforma fiecare interacțiune într-o experiență memorabilă.

Te invităm să descoperi poveștile lor și să te inspiri din experiențele celor care au ales MARSAY. Părerile clienților noștri sunt cea mai bună dovadă a angajamentului nostru față de excelență și satisfacție.

”Going to a party when you’re a respectable man it means choosing the right outfit. But what about choosing the right outfit when the party is the most important day of your life, your wedding. It was difficult but I had the right team next to me, Marsay! Thanks for understanding my needs and thank you for being next to me in this important day!”

Andrei Munteanu, Antreprenor

"O experiență completă, deosebită pe care o recomand cu toata încrederea. O echipă extrem de bine pregătită, care nu numai că mi-au livrat costumul la comandă mult visat, dar m-au și consiliat în alegerea pieselor vestimentare potrivite imaginii mele. Revin cu drag de fiecare dată."

Liviu Dumitru, CEO Lunatix

"As a lawyer, I always have to look sharp. That is why I always choose MARSAY when it comes to my suits and shirts. Not only they provide top quality fabrics and perfect fit, but they always come with new proposals regarding models, styles and colors."

Ionuț Călin, Managing Partner Călin și Asociații

”Excellent service, beautiful suits, extraordinary atmosphere! I would recommend to all who want a wardrobe trade up!"

Radu Dobrescu, Group Director Shave Care at P&G Japan

"Recomand MARSAY. Am vrut un costum dintr-un material bun, cu o croială așa cum nu am avut niciodată și câteva gimmicks care să-mi reflecte personalitatea."

Liviu Huluță, CEO INKI.TECH

Povestea celor care ne-au ales

GALERIE CLIENȚI

Ei au ales pachetele de ceremonie MARSAY și au trăit experiența eleganței personalizate. Indiferent de locația și tema evenimentului tău, avem soluția potrivită pentru tine! Fie că planifici o nuntă de vis, un eveniment corporate de impact sau o ocazie specială, costumele noastre la comandă sunt create pentru a se potrivi perfect stilului și nevoilor tale.

Stabilește o programare și discută direct cu unul dintre consultanții noștri. Împreună, vom explora opțiunile disponibile și vom transforma fiecare detaliu în realitate, pentru ca tu să strălucești în ziua ta specială. Alătură-te clienților noștri mulțumiți și lasă-ne să îți oferim o experiență de neuitat cu MARSAY!

EXCELENȚĂ ÎN FIECARE CUSĂTURĂ

Vrei să lucrezi cu noi?

Potrivire Unică

Fiecare costum este conceput exclusiv pentru tine, garantând o potrivire perfectă care se adaptează exact formei corpului tău. La noi, fiecare detaliu este personalizat, asigurându-te că vei avea o ținută unică, care să reflecte stilul tău personal și să-ți ofere confort maxim

Consultanță personalizată

Procesul de creare a unui costum la comandă implică o colaborare directă cu designerii noștri, care te vor ghida în alegerea materialelor, croielii și detaliilor, asigurându-se că fiecare aspect al costumului tău este realizat conform preferințelor și nevoilor tale.

Sustenabilitate

Punem calitatea pe primul loc și lucrăm exclusiv pe bază de comandă, reducând risipa și promovând un consum sustenabil. Fiecare costum este realizat cu atenție din materiale de înaltă calitate, asigurând durabilitate și eleganță.