CĂMAȘA DE CEREMONIE

ȚESĂTURI SPECIALE DE LA CEI MAI PRESTIGIOȘI PRODUCĂTORI DIN LUME
Știm că poate fi dificil să alegi cămașa de ceremonie perfectă așa că mai jos poți afla care sunt variantele corecte. 
În primul rând, dacă îți dorești să te simți foarte confortabil și pentru o imagine impecabilă, cămașa de ceremonie trebuie sa fie croită pe măsurile tale. Îți recomandăm ca materialul folosit să fie bumbac 100% pentru a avea un confort termic ridicat. De asemenea, din experiența noastră și a altor clienți îți sugerăm să ai cel puțin o cămașă de rezervă pentru a te putea schimba pe parcursul nunții dacă este nevoie. Dacă ești curios ce au ales alți clienți, trebuie să știi ca vedetele sunt cămașa cu nasturi negri și respectiv cea cu nasturi ascunși.
CAMASA-BUTONI-NASTURI-ASCUNSI-1024x1024

CĂMAȘA CU NASTURI ASCUNȘI

Această cămașă este alegerea perfectă pentru o ținută de ceremonie. Gulerul clasic, italian, este recomandat pentru o astfel de cămașă. Păstrează gulerul rândunică pentru ținutele ”white tie”. Nasturii sunt ascunși, respectând astfel tradiția britanică. Reinterpretarea noastră constă în manșeta de butoni simplă și nu dublă, datorită faptului ca tot mai mulți clienți aleg o croială slim, aproape de corp, pentru costume și astfel ținuta arată mai bine per total. Evident, dat fiind faptul că totul este produs așa cum îți dorești, poți opta și pentru manșeta dublă.

CĂMAȘA CU NASTURI NEGRI

Această cămașă este o alternativă la cămașa cu nasturi ascunși pentru ținuta de ceremonie. Gulerul clasic, italian, este alegerea corectă pentru o astfel de cămașă. Nasturii negri sunt o reinterpretare a cămășii cu nasturi bijuterie păstrând în același timp un efect vizual spectaculos. Adaugă un plus de originalitate prin adăugarea inițialelor tale pe manșetă.
CAMASA-NASTURI-NEGRI-BUTONI-1024x1024
CAMASA-NASTURI-BIJUTERIE-1024x1024

CĂMAȘA CU NASTURI BIJUTERIE

Această cămașă este un model clasic, în care nasturii sunt înlocuiți de butoni speciali ce oferă o notă de elegantă aparte. Și de aceasta dată, Gulerul clasic, italian, este alegerea corectă. Manșeta rămâne și în acest caz de butoni și poți opta pentru varianta simplă sau dublă.

CĂMAȘA CU NASTURI DE PERLĂ

Această cămașă este un model clasic, în care nasturii realizați din perlă sunt la vedere. Este varianta cea mai simplă de cămașă și o poți utiliza cu succes dacă ești invitat la o nuntă. Gulerul este clasic, italian, iar manșeta de butoni simplă. Este o cămașă pe care o poți folosi cu succes și la ținutele business.
CAMASA-NASTURI-ALBI-BUTONI-1024x1024
VREI SĂ LUCREZI CU NOI?
Stabilește o programare în showroom și discută direct cu un consultant.
DE 0
ANI PE PIAȚA DIN ROMÂNIA
0+
CLIENȚI MULȚUMIȚI
0+
PRODUSE LIVRATE
Shirt_fabric
O piesă esențială în garderoba oricărui bărbat.
În varianta Made to Measure, cămașa poate fi personalizată în cele mai mici detalii cum ar fi tipul gulerului și al manșetelor, culoarea nasturilor și a butonierelor, inițialele brodate etc.