MATERIALE

De la cei mai prestigioși furnizori din lume

UN COSTUM LA COMANDĂ ARE NEVOIE DE O ȚESĂTURĂ PE MĂSURĂ

Suntem de 9 ani pe piața din România însă munca noastră nu se oprește niciodată. Suntem mereu în căutarea de noi furnizori de țesături pentru ca tu să ai mereu acces la o gamă cât mai variată de țesături. Vezi mai jos producătorii cu care lucrăm.

scabal materiale costume la comanda bucuresi romania marsay made to measure

Scabal este probabil cel mai apreciat producător de țesături din lume. Cu sediul în Belgia, dar cu producția în Anglia, Scabal continuă să inoveze în fiecare an, ducând țesăturile premium la rang de artă. Mai mult ca sigur ai văzut un costum realizat cu țesături Scabal daca ai vazut seria James Bond și The Godfather.

Holland-&-Sherry

Holland & Sherry este un brand de tradiție, o moștenire britanică, ce datează de sute de ani. Cu sediul central pe faimoasa arteră Savile Row, din Londra, aceste țesături îți sunt acum disponibile și în București prin intermediul nostru.

Vitale-Barberis-Canonico

Lansat în 1663 ca o afacere de familie, Vitale Barberis Canonico se numără astăzi printre cei mai importanți producători de țesături din lume. 

Cerruti

Din 1881 cunoscutul brand Cerruti are ca și filosofie inovația, precum și păstrarea celor mai înalte standarde de calitate. Astfel, rămâne unul dintre cei mai importanți furnizori de țesături pe piața mondială.

Carnet

Carnet este un producător și distribuitor de țesături high-end pentru designeri și ateliere din toată lumea. Colecții generoase, materiale unice și garanția calității italiene sunt atributele de top ale acestui producător.

Cotonificio-Albini

Cele mai bune țesături de cămăși din lume. Cultura calității și a pasiunii pentru inovație datează încă din 1876, atunci când a luat naștere acest producător italian de țesături. Materie primă de cea mai buna calitate, folosirea celor mai noi tehnologii din domeniu precum și garanția sunt doar câteva din punctele forte ale Albini Group.

Dorobantul-Ploiesti

Deși ne-am dori să folosim țesături românești, momentan fabrica fondată în 1886 este nefuncțională, însă am menționat Dorobanțul Ploiești pentru că sperăm că în viitor vom putea croi costume cu materiale produse în România.

Ethomas

E. Thomas este o fabrică de țesături din Italia ce datează încă din 1922. Este specializată blend-uri de țesături precum lână și mătase sau lână și cașmir.

VREI SĂ LUCREZI CU NOI?