Sari la conținut

Coș

Coșul tău este gol

Descoperă CEI MAI PRESTIGIOȘI PRODUCĂTORI DIN LUME și

CELE MAI FINE ȚESĂTURI

Calitate fără compromis

Alegerea materialelor potrivite

Suntem de 12 ani pe piața din România, însă munca noastră nu se oprește niciodată. Mereu în căutare de noi furnizori de țesături și materiale, pentru ca tu să ai întotdeauna acces la o gamă cât mai variată. Un costum la comandă are nevoie de o țesătură pe măsură, așadar te invităm să descoperi mai jos producătorii cu care lucrăm.

Procurarea celor mai bune materii prime înseamnă călătorii în întreaga lume. Loro Piana a călătorit în cele mai îndepărtate colțuri ale globului în căutarea excelenței. 

Loro Piana este considerat unul dintre cei mai mari procesatori de caşmir și se mândreşte cu faptul că foloseşte unele dintre cele mai rare materiale din întreaga lume, din care amintim – caşmir de la iezii din China nordică şi Mongolia, Vicuña din Anzi, lână de Merino extra-fină din Australia şi Noua Zeelandă şi fibră de flori de lotus din Myanmar.

Stabilește o programare

Ermenegildo Zegna este unul dintre liderii mondiali în producția de țesături și un nume de referință în industria modei de lux pentru bărbați.

Cu o vastă experiență și o constantă activitate de cercetare, acest brand italian se concentrează pe producerea de țesături de lână de cea mai înaltă calitate și finețe, precum și de cașmir și mohair. Cele mai prestigioase branduri de modă masculină din lume utilizează țesăturile Zegna.

Stabilește o programare

Holland & Sherry este un brand de tradiție, o moștenire britanică, ce datează de sute de ani. Cu sediul central pe faimoasa arteră Savile Row, din Londra, aceste țesături îți sunt acum disponibile și în București prin intermediul nostru.

Stabilește o programare

Lansat în 1663 ca o afacere de familie, Vitale Barberis Canonico se numără astăzi printre cei mai importanți producători de țesături din lume.

Stabilește o programare

Din 1881 cunoscutul brand Cerruti are ca și filosofie inovația, precum și păstrarea celor mai înalte standarde de calitate. Astfel, rămâne unul dintre cei mai importanți furnizori de țesături pe piața mondială.

Stabilește o programare

Carnet este un producător și distribuitor de țesături high-end pentru designeri și ateliere din toată lumea. Colecții generoase, materiale unice și garanția calității italiene sunt atributele de top ale acestui producător.

Stabilește o programare

E. Thomas este o fabrică de țesături din Italia ce datează încă din 1922. Este specializată blend-uri de țesături precum lână și mătase sau lână și cașmir.

Stabilește o programare

Cele mai bune țesături de cămăși din lume. Cultura calității și a pasiunii pentru inovație datează încă din 1876, atunci când a luat naștere acest producător italian de țesături. Materie primă de cea mai buna calitate, folosirea celor mai noi tehnologii din domeniu precum și garanția sunt doar câteva din punctele forte ale Albini Group.

Stabilește o programare

Precizie și confort la fiecare pas

Vrei să lucrezi cu noi?

Stabilește o programare