Costumul la comandă - armura bărbatului cosmopolit

costum barbati gri carouri

Bărbații moderni devin tot mai interesați de tendințe astfel că, și ei au astăzi un as în mânecă atunci când vine vorba de secrete. Iar dacă vorbim despre bărbații care impun tendințele și care atrag negreșit atenția prin articolele pe care le poată, putem vorbi despre costumele la comandă. Atenția la detalii este absolut uimitoare așa că, un astfel de costum bărbați este în mod automat o alegere elegantă, stilată, îmbracă corpul bărbatul perfect din orice unghi ar fi privit acesta, iar confortul nu este omis.

Costumele la comandă - costumele care poartă semnătura purtătorului

costum barbati albastru carouri

La ocazii speciale sau în viața de zi cu zi, un costum la comandă transformă alegerea unei ținute complete într-o adevărată plăcere, lipsită de griji sau stres, așa cum se întâmplă în cele mai multe situații atunci când este necesar să apelezi la o ținută formală sau una elegantă. Bărbații cosmopoliți sunt atenți nu doar la țesătura din care este fabricat costumul, dar și la culoare, imprimeu, la finețea cu care sunt îmbinați nasturii de-a lungul mânecilor și a încheieturii, cât și cât de înalte sau joase sunt reverele.

În mod evident, aceste costume la comandă nu sunt realitate după un tipar standard cum sunt cele pe care le regăsim adesea în magazinele uzuale, procesul de creație fiind unul minuțios la care se ține cont de ocazie, nevoi, dorințe personale și tendințe.

În ciuda costurilor mai ridicate, de la sine înțelese, costumul la comandă este considerat o investiție de viitor fiindcă, în momentele în care ținutele purtate te reprezintă pe deplin, vei putea să-ți pui în evidență frumusețea naturală chiar și dacă alegi să porți același costum sau cel puțin una dintre piesele acestuia, la diferite ocazii. Un astfel de costum la comandă nu se demodează, iar cu puțin succes îl poți transforma atât în alegerea perfectă pentru birou, cât și pentru zilele obișnuite.

costum barbati mov 

Răsfoind portofoliul Marsay veți avea posibilitatea de a descoperi numeroase idei de cpstume bărbătești ce pot fi întrebuințate pentru o varietate de momente importante pentru tine. De exemplu, în categoria costumelor de ceremonie vei putea găsi costumul Copacabana, o alegere îndrăzneață dispusă sub forma unei îmbinați de sacou verde crud cu revere negre, alături de o pereche de pantaloni cărămizii asortați cu o vestă în aceeași nuanță.

Ținuta este completată de o cămașă albă cu butoni negri care, se asortează perfect cu pantofii și papionul. Desigur, acest costum este realizat dintr-o stofă premium care nu se șifonează și care va pune oricând în evidență un bărbat cu personalitate, îndrăzneț, ce-și dorește să iasă din tipare.

Bineînțeles, avem și opțiuni mai clasice precum costumele de business unde se regăsește și costumul pentru bărbați The Manager sau costume plăcute și vesele, de vară, ca modelul Tokio Plum. Lucrurile bune nu se opresc aici, fiind necesar să știi înainte de a trece la următorul aspect și că, aceste modele pot fi croite în nuanțele alese de tine, cu detaliile aferente și retușuri deosebite, până la modificarea croiului astfel încât să te cuprindă perfect, indiferent de statură.

costum barbati in dungi

Cum accesorizezi costumul la comandă?

Datorită versatilității de care aceste costume bărbați București dau dovadă, ele sunt mult mai simplu de accesorizat și de purtat cu încredere, cu atât mai mult dacă vei alege un costum ce se va îmbina perfect cu articolele disponibile în acest moment la tine în garderobă. Desigur, la noi vei găsi inclusiv accesoriile necesare pentru a creea un costum și/sau o ținută completă, în cazul în care dorești să dai un refresh complet garderobei tale.

Costumele alese pot fi purtate în mod clasic, așa cum sunt sugerate de către creatorii Marsay, dar în același timp te poți juca cu texturile și țesăturile, cu accesoriile, ca să creezi un aspect interesant și inovator de fiecare dată. De exemplu, poți alege un frac la comandă clasic, negru, ca acest frac Havana, pe care să-l accesorizezi alături de o pereche de pantaloni negri și de o pereche de pantofi de lac și un papion cu aceeași nuanță a pantalonilor. Bineînțeles, aceasta este doar o sugestie din multitudinea de opțiuni pe care le ai la dispoziție.

Dacă nu ești adeptul unei vestimentații complexe sau ai nevoie de o ținută casual elegantă, te poți limita exclusiv la o pereche de jeanși pe care să-i combini alături de sacoul disponibil la costumele office și o pereche de pantofi casual. 

frac barbatesc

Cum este personalizat costumul la comandă?

Costumele la comandă transformă întregul proces de creație într-o experiență pe care n-o vei da niciodată uitării deoarece, dorințele și nevoile tale sunt puse pe primul loc, hrănind stima de sine. Ele sunt foarte des confundate cu costumele bespoke care sunt personalizate pas cu pas, în timp ce costumele la comandă made-to-measure pornesc de la niște șabloane care sunt ulterior adaptate pe stilul persoanei care urmează a purta un astfel de costum. Costurile sunt diferite însă, la orice tip de costum la comandă, avantajul va fi în mâna ta dreaptă, ținând cont că, în cele din urmă, rezultatul va fi așa cum ți-ai imaginat.

Pentru a realiza un astfel de costum bărbătesc, va fi necesar să stabilești o programare cu un specialist care, în cazul în care nu ai nicio idee despre cum să arate noul tău costum, îți va pune câteva întrebări esențiale despre preferințe, nevoi, dar și despre stilul de viață. Astfel veți putea alege ulterior împreună, toate aspectele ce vor ține de îmbinarea detaliilor potrivite pentru costumul tău perfect. Întregul proces se poate încheia în 25 - 35 zile, în funcție de tiparul ales, iar specialistul vă poate solicita revenirea la showroom pentru ulterioare modificări ce pot fi necesare înainte de evenimentul propriu-zis.

La Marsay, ne place să facem lucrurile diferit și să le oferim bărbaților oportunitatea de a se simți răsfățați și puternici. De aceea, păstrăm cu discreție măsurile clienților astfel încât, dacă decizi în viitorul apropiat să-ți personalizezi noi piese, să putem scurta timpul de așteptare.

Nu mai are rost să spunem că, rezultatul va fi un costum fără de cusur sau o ținută completă (alcătuită din pantofi, cămașă, pantalon și sacou barbati, toate lucrate atent, pe nevoile tale), cu care te vei mândri la fiecare apariție.

Dacă îți dorești un costum la comandă, stabilește o programare în showroom aici.

costum barbati bleumarin

La Marsay, îți oferim o varietate inspirată de costume barbatesti: model  slim fit,  costum bleumarin si  costum ceremonie, costum  barbati gri, costum  ceremonie negru,  slim fit bleu, model  închis in carouri,   costum barbatesc albastru, gri închis etc. costume bărbați București. Va invitam sa descoperiti ofertele noastre speciale pentru  costum gri,  pantalon bărbați elegant,  sacou barbati, costum  barbat slim,  costume casual și costume business, sacouri barbati, in diferite culori,  costum barbat negru etc. Vezi produse la modă: costum barbat negru, costum barbati slim, costume  barbati eleganti si barbati casual care se pot purta cu pantofi casual. pantofi casual smart comozi monkstrap Costumele slim sunt la moda. La fel și noile  costume business,  costum bleumarin,  costum ceremonie și  costum barbatesc albastru.

Spune-ne părerea ta

Toate mesajele sunt moderate înainte de a fi publicate