LIVRARE ȘI RETUR

CONDIȚII DE LIVRARE

Livrarea produselor comandate de Cumpărător se va face la adresa specificată de către acesta la momentul lansării comenzii sau direct în showroom-urile MARSAY. Orice modificare a adresei/modalității de livrare specificate inițial se poate realiza prin informarea expresă a MARSAY (prin e-mail transmis la adresa orders@marsay.ro în maxim 24 ore de la momentul plasării comenzii).

Livrarea la adresa specificată de către Cumpărător se va face prin intermediul unei firmei de curierat rapid (FAN Courier, Urgent Curier sau DPD) pentru expediții locale, între orele 09:00-17:00, în zilele lucratoare. Reprezentantul firmei de curierat va încerca să contacteze telefonic cumpărătorul în prealabil. În cazul în care coletul nu poate fi livrat, personalul firmei de curierat va lăsa o înștiințare, după care va încerca să efectueze livrarea din nou. Vom oferi întotdeauna curierilor toate informațiile primite de la dumneavoastră în legatură cu adresa specificată pentru livrare și orice alte mențiuni făcute în momentul plasării comenzii, însă nu putem verifica dacă acestea sunt întotdeauna luate în considerare.

În cazul în care și a doua tentativă de livrare eșuează din motive neimputabile nouă, vom încerca să gasim un loc sigur unde să depozităm temporar coletul. De la această dată aveți la dispoziție maxim 15 zile calendaristice pentru a solicita o nouă livrare, al cărei cost va fi integral suportat de către dumneavoastră, conform politicii de prețuri a partenerilor noștri. Dacă livrarea nu va fi solicitată sau nu va putea fi realizată nici în decursul celor 15 zile calendaristice, vom califica refuzul de preluare a lui drept o intenție a dumneavoastra de anulare a contractului, care va fi considerat ca fiind reziliat, avansul achitat urmând a fi reținut de către MARSAY cu titlu de despăgubire.

În cazul produselor cu livrare în showroom-urile MARSAY, ne rezervăm dreptul de a nu depozita produse pentru perioade mai mari de 3 luni de la data stabilită pentru livrare, chiar dacă acestea au fost achitate integral. Dacă livrarea nu va putea fi organizată în decursul celor 3 luni, vom califica aceasta drept o intenție a dumneavoastră de anulare a contractului, care va fi considerat ca fiind reziliat, sumele de bani deja achitate urmând a fi reținute de către MARSAY cu titlu de despăgubire.

Livrarile în zonele de acoperire ale firmelor partenere de curierat rapid sunt gratuite. Orice livrare în afara acestor zone sau în alte condiții decât cele standard va fi facută cu suportarea de către Cumpărător a costurilor de livrare, în conformitate cu politica de prețuri a partenerilor noștri.

Livrarile internaționale se vor face prin intermediul următoarelor firme de curierat: UPS, FEDEX, DHL. Costurile de livrare aferente livrarilor internaționale vor fi suportate de către Cumparator și diferă în funcție de destinație.

* Sunteți în UE? - Vă rugăm să rețineți că toate expedierile către UE sunt acum expediate pe bază de taxă livrată (DDP). Dacă vă aflați în orice țară a UE, prețurile pe care le vedeți pe site-ul nostru web includ acum toate taxele de livrare.

* În legătură cu Covid-19, toate livrările la nivel mondial se derulează normal. Continuăm să folosim cele mai înalte măsuri de igienă pentru pregătirea tuturor comenzilor.

În cazul în care comanda dumneavoastră conține mai multe produse, este posibil ca acestea să fie livrate în mai multe tranșe. În asemenea situații, firmele de curierat partenere vă vor factura costurile de livrare (dacă este cazul) o singură dată.

Sub rezerva dispozițiilor art. 3, privind disponibilitatea produselor, vom depune toate eforturile pentru procesarea comenzii dumneavoastră până la data specificată în confirmarea de livrare. Cu toate acestea, pot apărea întârzieri generate fie de evenimente neprevăzute, fie de prelungirea obiectivă a termenului necesar confecționării produselor în conformitate cu specificațiile dumneavoastră.

În cazul apariției unei situații de natura a afecta termenul de livrare comunicat inițial, vă vom informa cu privire la aceasta situație și vă vom oferi opțiunea de a menține comanda cu o nouă dată de livrare sau de a anula comanda, concomitent cu rambursarea întregii sume plătite.

PRIMIREA UNEI COMENZI

Timpul estimat de livrare și taxele de expediere variază în funcție de țară. Pentru că ne dorim o producție sustenabilă, prietenoasă cu mediul, fiecare produs este realizat în urma unei comezi, iar termenul de livrare este de 3-4 săptămâni, în funcție de produsul ales.

URMĂRIREA UNEI COMENZI

Produsele dvs. vor fi livrate prin servicii de curierat de înaltă calitate. După ce v-am expediat coletul, veți primi un e-mail automat cu un număr de urmărire și urmărire, astfel încât să puteți urmări cu ușurință locul unde se află coletul.

VAMĂ, IMPOZITE ȘI TAXE

Toate expedițiile către UE sunt acum expediate în baza unei taxe livrate (DDP). Dacă vă aflați în orice țară a UE, prețurile pe care le vedeți pe site-ul nostru web includ acum toate taxele de livrare.

 

PRODUSE DETERIORATE

Bunurile sunt clasificate ca defecte dacă nu sunt de calitate satisfăcătoare, adecvate scopului sau așa cum este descris. Vă rugăm să rețineți că articolele care sunt deteriorate sau ca urmare a uzurii normale; din greșeală; sau prin utilizarea abuzivă nu vor fi considerate defecte. Dacă articolul dvs. este defect atunci când îl primiți, îl puteți returna pentru o rambursare în termen de 14 de zile de la data la care ați primit-o. Dacă ați deținut articolul dvs. de mai mult timp și, cu siguranță, de peste 6 luni, atunci vă rugăm să contactați serviciul clienți.

INFORMAȚII DE RETURNARE
INFORMAȚII PRIVIND SCHIMBUL
INFORMAȚII DE RETURNARE

Achiziționarea articolelor prin intermediul site-ului web oferă dreptul de anulare în termen de 30 de zile calendaristice de la data livrării, iar pentru aceasta trebuie respectate instrucțiunile oferite pe site-ul web.

Toate articolele trebuie returnate în aceeași stare în care au fost livrate, cu toate sigiliile și ambalajele, cu condiția ca acest lucru să permită efectuarea tuturor verificărilor și manipulării necesare pentru a determina caracteristicile și funcțiile produselor.

Pentru a fi eligibil pentru o returnare gratuită, vă rugăm să vă asigurați că sunt parcurși următorii pași, cuprinși în politica de retur.

INFORMAȚII PRIVIND SCHIMBUL

Vă rugăm să fiți informat că sistemul de schimb nu este valabil. Ar trebui să returnați articolul care nu vi se potrivește și să plasați o nouă comandă cu dimensiunea potrivită.


Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail orders@marsay.com

POLITICA DE RETUR

1. Trebuie să fiți un utilizator înregistrat al site-ului nostru web. Dacă ați plasat comanda dintr-un cont neînregistrat, vă rugăm să ne contactați  la adresa de e-mail orders@marsay.com.
2. Conectați-vă la contul înregistrat asociat cu respectiva comandă.
3. Sub meniul personal, selectați „Comenzile mele”.
4. Faceți clic pe „Vizualizați comanda” în ordinea în care doriți să o returnați și accesați fila „Returnări”.
5. Solicitați o nouă returnare și completați formularul de returnare.
6. Veți primi un e-mail de confirmare după ce v-a fost acceptată returnarea.

Vă rugăm să contactați orders@marsay.com pentru orice întrebări sau nelămuriri.

Nu rambursăm cheltuielile pentru livrarea expresă, cu excepția returnărilor legate de defecte de calitate sau de fabrică.

Produsele trebuie returnate în condiții perfecte. Orice articol returnat în condiții neconforme va fi returnat expeditorului.

Produsele modificate / personalizate nu sunt eligibile pentru a fi returnate.

Produsele trebuie returnate în ambalajul original. Articolele care nu sunt returnate în ambalajul original pot fi supuse unei taxe de reambalare de 10 EUR.

Când încercați pantofii pentru prima dată, vă recomandăm să îi probați pe o zonă mochetată pentru a vă asigura potrivirea și confortul. Confecționăm pantofi pe diferite calapoade pentru a satisface o varietate de gusturi și potriviri. Vă rugăm să vă asigurați că încălțămintea dvs. se potrivește corect și că sunteți complet mulțumit înainte de a începe să o purtați pentru uz normal. Vă rugăm să permiteți 1-3 zile lucrătoare pentru a fi procesate returnările odată ce acestea ajung la depozitul nostru.

DE
ANI PE PIAȚA DIN ROMÂNIA
PESTE
CLIENȚI MULȚUMIȚI
PESTE
PRODUSE LIVRATE