"Cămăși mărimi mari" sau cămăși pe măsurile tale?!

 

TOP 5 cămăși mărimi mari pe care să le ai in dressing

Tot mai mulți bărbați moderni sunt foarte axați pe modul cum arată corpul lor în viața de zi cu zi. Dar există și situații excepționale când stilul de viață este dat peste cap și silueta începe să prindă proporții. Cea mai simplă modalitate pentru a reveni la silueta de odinioară e bineînțeles sportul, completat cu o alimentație echilibrată și sănătoasă. 

Dar în situațiile în care nu mai poți controla linia corpului, te poti orienta catre tinute care sa te avantajeze la fel de bine si care sa mascheze aceste imperfectiuni, cu precadere depunerile în exces din zona mainilor si a abdomenului. Și, pentru că printre articolele indispensabile din garderoba unui bărbat se regăsesc inclusiv cămășile, iată, poți apela în aceste situații de cumpănă, la cămăși bărbați mărimi mari. Vorbim despre  camasa cu maneca lunga sau scurta XXL, sacouri  marimi mari barbati, costumele cu marimile 3xl.

Nu te descuraja chiar dacă moda nu e punctul tău forte! Noi îți venim în ajutor în cele ce urmează cu un ghid privind alegerea cămășilor potrivite care te vor scoate din anonimat și care-ți vor permite să te afișezi în orice situație, cu o siluetă de invidiat și cu o ținută care va primi numeroase complimente. 

camasa barbati marime mare

 

TOP cămăși pentru persoanele cu proporții mari  3xl 4xl 5xl 6xl

Știm că și tu ai câteva cămăși de care îți este foarte greu să te desparți, pentru că de-a lungul timpului ai remarcat cât de versatile pot fi în special piesele simple pe care le poți folosi în zeci de situații. Odată cu schimbarea conformației corpului este obligatoriu să dai un refresh garderobei tale și să experimentezi noi combinații de stil. Iar schimbarea poate fi binevenită, mai ales dacă vei alege cele mai potrivite cămăși bărbați mărimi mari. Iată câteva dintre cămășile care ți se vor potrivi cel mai bine (camasa maneca lunga bleumarin,  camasi casual marimi mari,  bleumarin cu carouri, la baza gatului , camasi pentru costume marimi mari). Evident, te sfătuim să alegi o cămașă la comandă, care ți se va potrivi perfect. 

Cămașa colorată pana la 5xl 6xl 

Poți ieși din impas prin intermediul cămășii alegând fie o nuanță versatilă sau non-culori precum albul și negru, fie optând pentru cămășile colorate. Desigur, alegerea unor astfel de cămăși bărbați mărimi mari trebuie făcută ținându-se cont de anumite reguli. Ca de exemplu, sunt de preferat culorile reci și închise, care au capacitatea de a diminua proporțiile vizual, nicidecum culorile jucăușe, calde și/sau pastelate care vor atrage și mai mult atenția asupra zonei abdominale. 

Chiar dacă aceste cămăși pot părea monotone, prin intermediul lor vei putea da frâu liber creativității tale și să le transformi în cămăși statement cu orice ocazie.

camasi barbati marimi mari 

Cămăși cu imprimeu  3xl 4xl 5xl 6xl

Vrei să-ți introduci la colecție și câteva cămăși bărbați mărimi mari cu imprimeuri mai îndrăznețe? Nu e nimic ieșit din comun și îți sugerăm să alegi cu încredere o serie de imprimeuri noi pe care să le adaugi la garderoba ta. Însă, atenție la detalii! 

Cele mai potrivite imprimeuri pentru bărbații cu proporții generoase sunt dungile verticale ce alungesc vizual forma corpului, formele geometrice de dimensiuni mari sau acele cămăși care prezintă astfel de detalii din loc în loc. Imprimeurile nu trebuie să fie exagerate și minuțioase căci, de altfel, riști să atragi atenția așa cum nu-ți dorești.

 camasa barbati alba cu dungi albastre

Cămașa din materiale prețioase  3xl 4xl 5xl

Cămășile sintetice ar trebui eliminate de pe lista viitoarei garderobe din simplu motiv că, persoanele ponderale transpiră mai repede și mai mult, iar acestea nu fac decât să crească disconfortul și să accentueze anumite detalii inestetice. De exemplu, în mod cert cusăturile nu vor fi la fel de impecabile, acestea se vor păta, se vor șifona și per ansamblu, nu te vor face să te simți bine, mai ales dacă trebuie să participi la o întâlnire specială sau un eveniment. 

Așa că, recomandarea noastră e să investești în cămăși bărbați în mărimi mari din materiale prețioase, pline și durabile, precum bumbacul, inul, mătasea etc. Ele se vor așeza impecabil pe corp și îți vor oferi întreg confortul mult visat. Alege o cămașă la comandă pentru a avea garanția calității materialelor dar și o potrvire perfectă! 

camasa barbati cu dungi albastre si bleu

Cămașa accesorizată marimi mari barbati 3xl 4xl 5xl 6xl

Dacă preferi o cămașă cu accesorii, aici nu trebuie să-ți faci foarte multe griji. În general, acest capitol vizează alegerea cămășii în funcție de tipul nasturilor și de forma acestora, respectiv a buzunarelor și a gulerului, acolo unde este cazul. 

Cele mai versatile și perfecte modele de cămăși bărbați vor fi cele cu nasturi ascunși sau la care nasturii au o culoare similară paletei cromatice pe care o deține cămașa. Cât despre buzunare, poți miza pe simetrie, în timp ce gulerul ar trebui să fie de o dimensiune minimă de 6 cm.

La noi vei găsi orice marime exceptionala pentru pantaloni barbati mari, camasa cu maneca lunga barbati,  camasa cu dungi marimi mari, variante  gri inchis, imprimeu bleumarin, bej cu imprimeu, bleu cu imprimeu etc.  

Cămașa cu croi mediu pentru  costume marimi mari

Croiul este cu și fără poate cel mai important aspect în alegerea unei cămăși, mai ales atunci când ea este piesa de rezistență sau baza de la care realizezi o ținută completă. 

Vei observa cu ușurință că nu-și mai au locul în garderobă acele cămăși slim care nu fac decât să evidențieze și mai mult formele, în loc să le mascheze. Așadar, tipul ideal de cămașă are un croi mediu, nici slim-fit, dar nici pe tiparul regular care să fie mult prea largă în anumite zone. Iar lungimea cămășii ar trebui să atingă aproximativ două palme peste zona curelei, astfel încât să echilibreze proporțiile și aspectul corpului. 

Desigur, este foarte puțin probabil să găsești în magazinele uzuale o astfel de cămașă perfectă. O alternativă excelentă pentru a-ți găsi cele mai potrivite cămăși bărbați mărimi mari după croiul personalizat sunt cămășile la comandă, lucrate în mod special pentru silueta ta. Vei observa încă de la prima probă cum o astfel de cămașă te va scoate în evidență și cât de ușor va fi să creezi numeroase ținute prin intermediul ei. 

Te asteptam in showroom cu multe idei de camasi maneci scurte, cămașă albă marimi mari, camasi uni, veste barbati marimi 3xl 4xl, variante carouri bleumarin, camasa  albastra cu imprimeu, alba cu dungi marimi xxl, camasa office, camasa 2xl. 

personalizare camasi barbati 

Cum să asortezi o cămașă mărime mare, în funcție de ocazie?

Odată ce ai găsit cămașa perfectă, nu rămâne decât s-o asociezi în raport cu celelalte accesorii de care ai nevoie - de la un costum complet, până la o pereche de pantaloni office, slim fit sau denim (o piesa vestimentara originala). Desigur, poți acorda o atenție deosebită și pantofilor, cât și a accesoriilor decorative (butoni, cravată, papion, geantă și ochelari) ce vor pune ținuta în valoare. Dacă nu știi ce ți se potrivește, nu ezita să apelezi la consilierii vestimentari dispuși să-ți împărtășească din secretele lor.

Iar la Marsay știi deja că vei găsi atât ajutor specializat, cât și toate piesele de bază necesare ca să-ți alcătuiești o ținută vestimentară de excepție, pentru aventurile de zi cu zi, pentru mers la birou, dar și pentru evenimente speciale. Hai în showroom să descoperi, să probezi și să-ți personalizezi cele mai frumoase cămăși bărbați mărimi mari!

Dacă ai o întrebare, lasă-ne un comentariu sau discută cu un consilier vestimentar.

Avem în colecția noastră produse precum: camasa cu imprimeu, cu maneca lunga lunga barbati, bleu cu imprimeu, camasi casual marimi mari, model cu maneca lunga bleumarin, camasa casual marimi mari etc.

 

Spune-ne părerea ta

Toate mesajele sunt moderate înainte de a fi publicate