Nicolae al României descoperă povestea

Totul despre Morning coat

Morning coat-ul sau redingota este ținuta recomandată pentru evenimentele formale ce au loc în prima parte a zilei. După ora 6:00 PM se poartă smokingul sau fracul dacă situația o cere. Redingota este realizată de obicei din lână iar culorile recomandate sunt gri sau negru însă și tonurile de bleumarin pot fi acceptate. Pantalonii pot fi realizați fie din aceeași țesătură cu redingota fie dintr-un material cu dungi negre și gri. Cămașa este albă, cu guler normal și manșete de butoni. Vesta este în contrast și orice culoare pastel este acceptată. Cravata se recomandă a fi un pastel în contrast și poate avea chiar și un model subtil. Batista de buzunar este albă. Pantofii sunt întotdeauna Oxford, de culoare neagra și trebuie să fie foarte bine polișați.

Despre Morning Coat-ul lui Nicolae

Ținuta lui Nicolae al României a fost realizată la comandă, pe măsurile sale, respectând tradițiile și rigorile britanice. Morning coat-ul și pantalonii au fost realizați în regim Premium Made to Measure (află mai multe aici), dintr-o țesătura britanică, de la furnizorii noștri Holland & Sherry (află mai multe aici). Vesta a fost realizată în regim Bespoke, dintr-o țesătura de la aceeași furnizori. Cămașa din bumbac egiptean, cravata din mătase naturală și batista de buzunar au completat armonios ținuta de ceremonie.

Totul despre ”White Tie”

 White Tie este un cod vestimentar rezervat nunților regale, galelor diplomatice (acolo unde invitația specifică acest dress code) și ceremoniilor extrem de formale. Această ținută este foarte strictă așa că ar trebui să respecți în totalitate recomandările. Piesa centrala este fracul, realizat dintr-un material mai greu decât cel al unui costum obișnuit, completată de pantalonii negri, cu vipușcă și pense, vestă și papion alb, pantofi negri de lac și șosete negre

VREI SĂ LUCREZI CU NOI?

DE
ANI PE PIAȚA DIN ROMÂNIA
PESTE
CLIENȚI MULȚUMIȚI
PESTE
PRODUSE LIVRATE