Sari la conținut

Coș

Coșul tău este gol

Te așteptăm în Showroom

Stabilește o programare

AI NEVOIE DE ASISTENȚĂ?

SUNTEM AICI PENTRU A TE AJUTA

Dacă ai întrebări, poți arunca o privire la întrebările noastre frecvente.
Ai o altă cerere? Echipa noastră îți stă la dispoziție.

Contact

Completează formularul următor și te vom contacta în cel mai scurt timp.

MARSAY este cel mai bun prieten al tău atunci când vine vorba de următoarea ta ținută câștigătoare. Fie că este vorba de costumul pentru următorul contract semnat sau de ținuta pentru nunta ta sau a celui mai bun prieten, noi vom avea mereu soluțiile potrivite pentru tine.

ADRESA

București, România

Strada Grigore Gafencu 78-84, București, Vila E2 Bis, Etaj 1

Telefon

Echipa noastră este pregătită să te ajute cu orice fel de informație, cu un simplu telefon la numărul: +40 741 189 973

E-mail

Pentru orice fel de informație ne poți scrie un email pe adresa orders@marsay.ro

Program

Luni - Vineri: 11:00 – 19:00

Cu programare în prealabil

Încă nu te-ai hotărât?

Vezi ce spun clienții

O experiență completă și deosebită pe care o recomand cu toată încrederea. O echipă extrem de bine pregătită, care nu numai că mi-au livrat costumul la comandă mult visat, dar m-au și consiliat în alegerea pieselor vestimentare potrivite imaginii mele. Revin cu drag de fiecare dată.

Liviu Dumitru, CEO Lunatix

Profesionalism 100%, atenți la fiecare detaliu, materiale de cea mai bună calitate, croială excepțională, și consiliere excelentă!

Mihai Sluser

Colaborez cu MARSAY din 2012. Îi apreciez pe băieți pentru că reușesc să livreze aceeași calitate, atât a produselor cât și a serviciilor, de foarte mult timp. Felicitări!

Horia Vasilief, Owner Domicilio

Experiența unui costum excepțional începe prin alegerea fiecărui mic detaliu. Totul este studiat, începând cu personalitatea clientului și până la detalii de culoare, țesătură, ață, toate într-o impecabilă îmbinare a rafinamentului. Su misura by MARSAY te cucerește impunându-ți o nouă atitudine. MARSAY este alegerea oricărui bărbat care își dorește să cunoască excelența.

George Nicolaie, Antreprenor

Going to a party when you’re a respectable man it means choosing the right outfit. But what about choosing the right outfit when the party is the most important day of your life, your wedding. It was difficult but I had the right team next to me, MARSAY! Thanks for understanding my needs and thank you for being next to me in this important day!

Andrei Munteanu, Antreprenor