HAI SĂ NE CUNOAȘTEM

Stabilește o programare și vizitează-ne la showroom.
Nu ezita să ne contactezi pentru orice întrebări, comentarii sau idei.
contact

Showroom

Email

Echipa noastră este pregătită să vă ajute cu orice fel de informație.

Telefon

Echipa noastră este pregătită să vă ajute cu orice fel de informație.

Program

Luni - Vineri: 
11:00 – 19:00

Cu programare în prealabil

CE SPUN CLIENȚII

Liviu Dumitru, CEO Lunatix

O experiență completă, deosebită pe care o recomand cu toata încrederea. O echipă extrem de bine pregatită, care nu numai că mi-au livrat costumul la comandă mult visat, dar m-au și consiliat în alegerea pieselor vestimentare potrivite imaginii mele. Revin cu drag de fiecare dată.
Liviu_Dumitru

Mihai Sluser

Profesionalism 100%, atenți la fiecare detaliu, materiale de cea mai buna calitate, croiala excepțională, și consiliere excelenta!
Mihai_Sluser

Horia Vasilief, Owner Domicilio

Colaborez cu MARSAY din 2012. Îi apreciez pe băieți pentru că reușesc să livreze aceeași calitate, atât a produselor cât și a serviciilor, de foarte mult timp. Felicitări!
Horia_Vasilief

George Nicolaie, Antreprenor

Experiența unui costum excepțional începe prin alegerea fiecărui mic detaliu. Totul este studiat, începând cu personalitatea clientului și până la detalii de culoare, țesătură, ață, toate într-o impecabilă îmbinare a rafinamentului. Su misura by MARSAY te cucerește impunându-ți o nouă atitudine. MARSAY este alegerea oricarui bărbat care își dorește să cunoască excelența.
George_Nicolaie

Andrei Munteanu, Antreprenor

Going to a party when you’re a respectable man it means choosing the right outfit. But what about choosing the right outfit when the party is the most important day of your life, your wedding. It was difficult but I had the right team next to me, Marsay! Thanks for understanding my needs and thank you for beeing next to me in this important day!
Andrei_Munteanu

Liviu Huluță, CEO INKI.TECH

Recomand MARSAY. Am vrut un costum dintr-un material bun, cu o croială așa cum nu am avut niciodată și câteva gimmicks care să-mi reflecte personalitatea.
Liviu_Huluta

Email

Echipa noastră este pregătită să vă ajute cu orice fel de informație.

Telefon

Echipa noastră este pregătită să vă ajute cu orice fel de informație.

Program

Serviciul Clienți
Luni - Vineri: 11:00 – 19:00
Sâmbătă: doar cu programare
Duminică: Închis
DE 0
ANI PE PIAȚA DIN ROMÂNIA
0+
CLIENȚI MULȚUMIȚI
0+
PRODUSE LIVRATE
ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Stabilește o programare în showroom și discută direct cu un consultant.

Cum fac o programare?

Contactează-ne telefonic sau completează formularul din secțiunea contact iar un reprezentant MARSAY te va suna în maxim 24 de ore.

Cât durează o programare?

În mod normal, o programare durează între 40 și 60 de minute însă poate varia în funcție de nevoile tale.

Ce se întâmplă la prima vizită în showroom și care este durata aproximativă?

La prima vizită în showroom vei face cunoștință cu un consultant MARSAY. În continuare, în funcție de nevoile tale, veți alege împreuna materialul, modelul, personalizările până în cele mai mici detalii după care îți vor fi luate măsurile și vei alege croiala și tiparul pe care viitoare ta ținută le va avea.

Care este prețul unui costum realizat la comandă, respectiv al unei cămăși?

Prețul unui costum realizat la comandă, pe măsurile tale, pornește de la 2.500 lei și crește în funcție de materialul ales. Cel al unei cămăși de la 450 lei și poate ajunge până la 700 lei . Acesta variază în funcție de finețea și calitatea materialelor precum și în funcție de furnizorul de țesături. Există costume cămăși realizate din materiale exclusiviste, al căror preț poate ajunge până la mii de euro, cum este cazul unei țesături precum Vicuna.

Care este termenul de execuție al unui costum la comandă, respectiv al unei cămăși?

Termenul standard de execuție al unui costum la comandă este de 4-5 săptămâni, iar cel al unei cămăși de 2-3 săptămâni, în funcție de furnizorul de țesături ales. Pentru realizarea acestora în regim de urgentă (5-10 zile) se percepe o taxă suplimentară.

Cu ce materiale lucrați?

În prezent lucrăm cu cei mai mari producători de materiale din lume. Loro Piana, Zegna, Vitale Barberis Canonico, Holland&Sherry, Carnet, Cerruti, Scabal, etc. 
În urma procesului de creatie și trecând prin toți furnizorii disponibili, te asigurăm că vei lua cea mai bună decizie în privința viitorului tău costum la comandă.

Există și produse gata făcute în cazul în care am nevoie de o ținută într-un termen foarte scurt?

În cazul în care ai nevoie de o ținuta pentru un eveniment într-un timp foarte scurt, avem o colecție de costume, cămăși și sacouri ( inclusiv sacouri ceremonie) din care poți alege și care pot fi livrate pe loc. În cazul în care sunt necesare ajustări, acestea se vor realiza în regim de urgență, astfel încât tu să îți primești produsele în maxim 24 de ore, sau chiar în câteva ore dacă situația o impune.

Dacă am un material sau un model preferat dar nu îl regăsesc pe site, se poate găsi materialul și respectiv realiza modelul?

În prezent avem o gamă de peste 7.000 de materiale din care poți alege astfel încât îți sugerăm să faci o vizită în showroom pentru a vizualiza întreaga colecție de țesături. În ceea ce privește modelul, putem realiza aproape orice. În cazul pieselor vestimentare ultra speciale te rugăm să ne trimiți o poza în prealabil pe orders@marsay.ro

Faceți și pantofi la comandă?

Da! În portofoliul nostru de produse se regăsesc și pantofii la comandă. Descoperă colecția de pantofi business, pantofi de ceremonie și pantofi casual!

Este conceptul made to measure potrivit pentru mine?

Da, dacă ești în căutarea unui costum bărbătesc care să ți se potrivească perfect și să îți reflecte personalitatea. Fie că ai nevoie de un costum business, de ceremonie sau casual, costumul madetomeasure îți oferă posibilitatea de a arăta impecabil indiferent de situație. Vezi costumele aici.

Cum pot schimba data sau ora unei programări sau cum o pot anula?

În cazul în care vrei să schimbi data sau ora programării te rugam sa ne contactezi telefonic.

Care sunt modalitățile de plată?

Comanda se poate achita cu cardul, numerar sau O.P. pentru persoanele juridice.

Aveți oferte speciale?

Întotdeauna avem oferte speciale disponibile. Poți întreba despre ele în momentul în care faci programarea sau când ajungi la showroomul nostru. În curând vom avea o pagina dedicată pentru ele. Totodată, în fiecare vineri postam oferte speciale blitz, pe pagina noastră de instagram (story).

Am văzut materiale publicitare cu costume la comandă de zeci de mii de euro. Care este un preț corect pentru un costum made to measure?

Un costum la comandă - made to measure - poate costa de la cinci sute de euro și poate ajunge la zeci de mii de euro în funcție de țesătura aleasă. Spre exemplu, un costum la comandă dintr-o țesătura ultra exclusivistă precum Vicuna, poate ajunge la cateva zeci de mii de euro. Însă nu trebuie să te îngrijorezi. Acestea sunt doar niște variante propuse de producători de țesături foarte exclusiviști. În general, vei plăti între 500 și 1500 de euro pentru un costum made to measure dintr-o țesătură premium.

Îmi pot cumpăra o ținută completă de la Marsay?

Desigur, în momentul de față poți cumpăra de la noi costume, cămăși, pantofi business, pantofi casual, șosete, boxeri, pantaloni și accesorii precum: cravate, papioane, ac de cravată, dar și tricouri din bumbac organic, hanorace și pantaloni de trening. 

În curând vom lansa și alte colecții de produse precum: geci de iarnă, ghete, costume de baie, prosoape, etc. 
Costume bărbați office la 2 randuri de nasturi.
VREI SĂ LUCREZI CU NOI?
Stabilește o programare în showroom și discută direct cu un consultant.