Costume de mire în 2023. Tendințe și stil

Urmează să îmbraci costumul de mire în 2023? Ai început pregătirile? Iată care sunt cele mai în vogă tendințe dacă vrei să atragi admirația miresei tale, precum și tuturor invitaților la nuntă.

miri pe plaja

Vrem să te ajutăm cu niște idei bune de stil masculin ca să dai “pas” stresului și să te bucuri cât mai mult de tot ce presupune pregătirea pentru una din cele mai importante zile din viața ta.

În definitiv, un costum bine ales, în care să te simți confortabil și impecabil, poate stârni valuri de admirație. În schimb, greșelile de stil, un costum în care nu te simți confortabil și asocierile nepotrivite îți pot strica starea de spirit și chiar întreaga zi.

E clar că nunțile sunt evenimente speciale, elegante, sofisticate, foarte importante în viața protagoniștilor care se îndreaptă spre altar. Cu toate că ani la rândul, rochia de mireasă a ocupat prim planul imaginii de nuntă, în ultimii ani, stiliștii au apăsat puternic pedala pe importanța costumului de mire. Așa se face că, în prezent există o ofertă largă și specială de costume masculine pentru mire.

Atenția nu trebuie să fie îndreptată doar spre mireasă, ci și spre ținuta mirelui care nu trebuie să se limiteze la culoarea neagră. Mulți încă mai cred că un simplu smoking negru este suficient pentru ziua cea mare a nunții. Cu toate că acest lucru a fost valabil mulți ani la rândul, azi un astfel de smoking clasic ar putea părea ușor demodat dacă evenimentul este pe timpul zilei, în aer liber. Asta pentru că mirii pot alege acum din nenumărate culori și stiluri.

Citește totul despre costumele noastre la comandă aici și descoperă pachetele de ceremonie aici.

Cele mai noi tendințe pentru costume mire 2023

mire mireasa hambar

Vrei să afli cum ai putea să te afișezi impecabil la nunta ta, alături de mireasa ta minunată? Iată în continuare care sunt cele mai cool tendințe în materie de modă pentru miri. Păstrează din aceste idei cât mai multă inspirație și suntem siguri că la final vei reuși să-ți compui cea mai potrivită ținută de nuntă, în ton cu moda, dar și cu stilul tău.

Costum elegant, dar simplitatea devine atrăgătoare.

Din cauza pandemiei din ultimii ani, nunțile s-au transformat din evenimente zgomotoase, extravagante, sofisticate, cu surle și trâmbițe, în evenimente mai simple. Acesta nu este un lucru rău pentru că simplitatea are strălucirea și farmecul său. Astfel, mulți miri vor renunța la costumele extrem de formale și elegante ready to wear, preferând costumele și ținutele mai simple, ușoare și poate chiar ușor vesele.

În 2023, vom vedea miri îmbrăcați în costume în tonuri calde și pământii, în cadrul unor decoruri vintage sau outdoor (pentru că multe nunți vor avea loc pe plajă, în grădină, la corturi în aer liber etc). Pentru costume casual mai puțin elegante, vei alege pantofi casual, iar o astfel de ținută este potrivită și pentru o  cununie civilă.

costum mire roz

O altă tendință care va marca acest an este legată de croiala costumelor și ținutelor masculine. Mirii vor alege sacouri supradimensionate, haine prinse în talie cu un cordon, cu diverse accesorii.

Bine este ca și mireasă să fie  mulțumită de alegerea făcută de mire pentru că cei doi vor arăta minunat dacă își vor armoniza ținutele. 

Mai puțină formalitate în piesele vestimentare alese. 

2023 va aduce în prim-plan costume de nuntă pentru mire mai distractive, jucăușe, mai puțin formale. Designerii propun deja mai multe concepte unice pentru miri, cum ar fi piese atrăgătoare, cu pantaloni și sacouri stil fit. Sacourile vor avea lungimi mai scurte și vor fi mai decupate, în timp ce pantalonii vor avea tăieturi mai înguste.

Dacă vrei să te detașezi de tradiție și de o prezență tipic formală, atunci îți recomandăm să cauți ceva în acest stil. 

Idei și reguli de elegantă și bun gust pentru costumul de mire 2023. 

Dacă evenimentul este unul clasic, îți recomandăm următoarele ținute pentru mire:

●       business suit (simplu sau dublu)

●       costum din trei piese (vestele adaugă o anumită eleganță aparte întregului look)

●       smoking

●       frac.

Dacă nunta este mare și luxoasă, este bine să alegi un smoking sau un frac

Smoking mire în 2023

smoking mire

Iată o altă tendință pe care stiliștii o prevăd pentru anul 2023. Mirii care vor rămâne la smochingul clasic, pot opta însă pentru anumite variante proaspete - cu materiale diferite, cu unul sau două buzunare la piept, cu rever spiț sau șal etc.

Dacă evenimentul are loc vara, poți alege un costum mire din țesătură de satin sau mătase naturală, dar dacă vorbim de o nuntă de iarnă, atunci mai degrabă poți alege o țesătură soft din catifea. 

Un alt lucru pe care îl poți face este să te joci cu nuanțele, cum ar fi tonurile nisipoase sau să optezi pentru o paletă de culori strălucitoare cum ar fi albastru oțel, verde fistic sau alte variante atractive.

Dacă vrei să porți smoking la nuntă, trebuie să știi că există câteva reguli de urmat. De exemplu, smokingul se poartă doar seara, nu dimineața și nici în timpul zilei. Poți opta pentru un smoking negru sau albastru închis și o cămașă albă cu guler ridicat, cu papion. Combinația aceasta este una armonioasă, de bun gust, elegantă. Totuși, reține că pantalonii smokingului nu se poartă cu o curea, ci cu o bandă lată sau cu bretele. Manșetele de la cămașă sunt prinse cu butoni, iar batista albă trebuie să fie vizibilă în buzunarul de la piept. La această ținută, poți încălța o pereche de pantofi eleganți negri lăcuiți din piele naturală (îți recomandăm pantofii oxford). 

Frac pentru mire, unul din cele mai potrivite costume ceremonie bărbați

flick costum nunta

Știi că fracul este cea mai formală și solemnă versiune a costumului de ginere? Se poate accesoriza cu o cămașă albă, cu bavetă și guler ridicat, papion și vestă din mătase. Prinde vesta la toți nasturii, acoperă mâinile cu o pereche de mănuși albe și poartă un ceas pe un lanț de frac. Ca și încălțăminte, poți opta pentru o pereche de pantofi negri lăcuiți, iar șosetele trebuie să fie în aceeași culoare. 

Cum te îmbraci în 2023 dacă nunta este una în stil informal, lejer?

mire mireasa aer liber

Dacă vorbim de un eveniment restrâns în familie, o micro nuntă, atunci poți purta o haină sau un sacou clasic simplu și o pereche de pantaloni în stil casual, pe care îi poți accesoriza, pentru o prezența și mai solemnă.

Crezi că este greșit să porți adidași la nuntă? Ei bine, nu. Dacă ne referim la o nuntă informală și vrei să te simți cât mai confortabil “în papucii tăi”, atunci stiliștii spun că poți să porți chiar și un costum de mire cu o pereche de adidași. Imaginea va fi una originală, însă aici secretul este să combini cât mai bine materialele și culorile. 

Cum te îmbraci dacă nunta are o anumită tematică? 

mire si mireasa in aer liber

În ultimii ani, s-a mers foarte mult pe alegerea unei tematici la nuntă, iar acest lucru este bun pentru că în ansamblu, întregul eveniment va arăta magnific, inteligent coordonat și corelat.

Pentru asta, prima dată, va trebui să alegeți rochia de mireasă și locația evenimentului. După aceea, puteți seta un anumit stil, design și culoare pentru costumul mirelui. Dacă vorbim de o nuntă tematică, atunci vei avea sarcina de a găsi o combinație potrivită pentru costumul de mire.

De exemplu, dacă nunta este în stil rustic, poți alege un costum de mire stil retro  (un costum are reverele ascuțite de exemplu) sau chiar poți renunța la sacou. Îmbracă o vestă, prinde pantalonii cu bretele, renunță la cravată, încalță o pereche de mocasini în picioare. Dacă vrei să mergi și mai departe, poți adăuga în combinație o pălărie de paie.

Ideea e că în cadrul unei nunți tematice, ținutele atipice sunt la ele acasă, iar mirii pot îmbrăca încrezători costume tradiționale.

Totuși, indiferent de stilul pe care îl abordezi, este imperios necesar ca ținută de nuntă să se potrivească perfect cu silueta (mai ales dacă te gândești că în ziua cea mare se vor face o mulțime de fotografii și filmulețe). Prin urmare, pornește din timp să-ți alegi ținuta de mire și asigură-te că aceasta este una cât mai potrivită.

De exemplu, dacă ai o siluetă zveltă, înălțime scundă - spre medie, ai putea să alegi sacouri soft cu pantaloni îngustați ușor în partea de jos. Pentru bărbații înalți și bine făcuți, se recomandă mai degrabă o croială dreaptă. Când alegi costumul de mire, este important să vezi cum poate acesta să-ți scoată în evidență avantajele și cum poate să ascundă eventualele imperfecțiuni ale siluetei. 

Ce materiale se poartă pentru costumul de mire în 2023?

mire mireasa nunta de zi

Materialul din care este fabricat costumul este unul din principalele criterii după care ar trebui să te ghidezi în alegerea finală.

Pentru 2023, stiliștii spun că mirii ar trebui să poarte țesături cât mai naturale, iar în cazuri extreme, un mix de mai multe țesături. Alege o calitate cât mai bună a materialului și ține cont de momentul zilei când vei purta costumul. 

Asta nu ar trebui să fie dificil, pentru că vei găsi o mulțime de țesături disponibile pentru costumele de mire. Dacă intenționezi să îmbraci costumul de mire și în viitor, poți rămâne la o nuanță neutră și poți veni cu accesorii smart și pantofi originali.

Dacă nunta are loc în lunile de vară, paleta de nuanțe ar trebui să fie una soft, iar țesăturile mai lejere, confortabile. Cele mai bune materiale pentru nunțile din primăvară și vară sunt mătasea, satinul, bumbacul și inul.

În schimb, dacă nunta are loc în lunile de toamnă- iarnă, atunci ar trebui să alegi un costum mire, de lână sau catifea (eventual, cu paltoane și geci în aceeași notă). De exemplu, poți să alegi un costum de catifea pentru iarnă sau un costum de bumbac pentru vară. 

Ce culori se poartă în 2023 pentru costumele de mire? 

costum mire turcoaz

Când alegi culoarea costumului de mire, trebuie să ții cont și de sezon. Pentru iarnă, optează pentru costume în tonuri închise, iar pentru vară, alege costume mire în tonuri deschise.

Iată ce costume de mire sunt acum la modă: cele în nuanțe de gri, maro, cappuccino, albastru, bej, vișiniu, roz aprins, mov, liliac, roșu închis, verde. Variantele de costume mire galben, albastru și muștar arată destul de extravagant.

Se poartă culorile mai proaspete și mai vii pentru  costumele pentru bărbați.

Anul acesta, mirii nu se vor mai limita doar la o paletă de culori, așa cum cerea tradiția. În schimb, vom vedea multe costume de mire în culori atipice, fresh, apropiate de nuanțele naturale.

Pentru că în 2023 culorile vor fi la putere, dacă urmează să fii mire, îți recomandăm să alegi o nuanță neașteptată. Poți merge mai departe cu această idee, pentru a încorpora nuanța respectivă în tematica nunții, a decorului, preparatelor, aranjamentelor florale, recepției și altele. Îți va plăcea cu siguranță cum vor arăta toate la final, strălucitoare și armonioase. În plus, și fotografiile de nuntă vor fi spectaculoase. 

Sunt în tendințe costumele bărbătești în tonuri nisipoase, pământii. 

costum de mire bej

Printre tendințele pe care mirii le vor alege în 2023 se numără ținutele în tonuri nisipoase și influențele tip safari. Recomandăm aici costume mire bej, maro și alte nuanțe similare. 

Costumele bărbătești negre - cum alegi și cum porți un astfel de costum?

costum mire negru

Un costum negru clasic merge accesorizat cu o cămașă albă, iar această combinație este una extrem de elegantă, care arată solemnitatea și importanța evenimentului. Ținutele deschise la culoare sunt sofisticate și ele. Poți opta pentru bej, albastru, maro deschis, gri - aceste nuanțe se potrivesc și cu rochia albă sau ivory a miresei. 

Costume de bărbat alb - cum alegi un costum mire alb și cum îl porți?

costum mire alb

Alege un astfel de costum mai ales dacă nunta are loc într-o lună caldă de vară pentru că va arăta foarte chic, elegant și special. Îl poți combina cu o cămașă albă și o vestă albă mată, cu o cravată din satin, pentru un look complet alb. 

Costum ceremonie albastru  - cum îl alegi și cum îl porți?

costum mire albastru

Îți recomandăm un astfel de costum dacă nunta are loc pe plajă, pe malul unui lac sau în altă locație garden party aproape de apă. În acest caz, costumul albastru de mire devine foarte relevant. Poți să-l asociezi cu o vestă și o cămașă albă (mai ales dacă vorbim de un albastru marin). Poți opta, de asemenea, pentru un albastru închis la culoare dacă vrei ca silueta să arate mai suplă (acestea sunt costumele perfecte pentru mirii care vor să pară mai slabi).

Mirii tineri și moderni pot opta pentru un costum albastru marin strălucitor, o nuanță perfectă pentru ei. Acest ton de albastru este suficient de interesant încât să arate modern, dar cu totul atemporal. Vei fi încântat de decizie chiar și peste ani de zile când vei admira fotografiile de nuntă, alături de copiii tăi. Pentru o notă cât mai elegantă, adaugă un buzunar pătrat și o cravată tradițională asortată. Cele mai potrivite nuanțe în tendințe pentru a coordona un costum albastru sunt verde salvie, roz pal și maro puternic. Până la urmă, cel mai probabil, o singură dată în viață te căsătorești, așa că merită să porți o ținută care să-ți placă, să se potrivească personalității tale și care să rămână memorabilă. 

Costume mire roșu și burgundy pentru  viitorii miri

costum mire rosu

E adevărat că cele mai sigure opțiuni în materie de costume de mire le reprezintă cele în nuanțe de albastru și gri. Cu toate acestea, un costum de mire vișiniu, roșu sau burgundy este o modalitate excelentă de a te face remarcat în ziua cea mare pe ringul de dans, la biserică, la ședința foto, la restaurant.

În ultima vreme, mulți miri au vrut să experimenteze cu nuanțe de roz și roșu, dar costumele din două sau trei piese într-o nuanță mai închisă de roșu, vișiniu sau burgundy sunt ușor de asociat cu celelalte accesorii. Combinația de nuanțe de roșu poate funcționa foarte bine mai ales dacă te joci puțin cu texturile. De exemplu, poți accesoriza un costum roșu vin (sacou din catifea) cu un papion de catifea roșie. 

Costume mire slim fit 

Aceste costume slim fit sunt încă foarte populare în rândul mirilor, iar în 2023 mulți bărbați care se vor îndrepta spre altar vor opta pentru această croială.

Oricum, vorbim despre o croială confortabilă, care se îngustează ușor în talie și gleznă. Astfel se obține un aspect îngrijit, impecabil, ușor retro. 

Costume mire bej, crem și alb murdar

miri costum maro 

În ținutele casual, nuanțele estivale de crem, bej și piatră capătă rapid amploare, iar această tendința se extinde în zona fashion pentru nuntă. Astfel, costumele în nuanțe deschise, neutre vor fi alegerea perfectă pentru nunțile de vară, dar cu stilul potrivit, pot funcționa bine în orice anotimp.

Dacă nu ești sigur că poți păstra un costum de culoare deschisă astfel încât să arate impecabil pe parcursul întregului eveniment (doar vei fi înconjurat de pahare de vin roșu, nu?), poți crea un look similar combinând un sacou alb murdar cu un pantalon clasic și o vestă bleumarin.

Costume mire cu printuri micro

Modelele supradimensionate sunt la modă, dar în 2023 mirii vor străluci și în costume cu imprimeuri în miniatură. Aceste modele minuscule adaugă lux ținutei de mire și pot fi impregnate pe sacouri, cravate, pantaloni, veste etc. Pentru a avea succes cu acest look, este esențial ca restul ținutei să rămână în parametri simpli. De exemplu, un sacou cu microprinturi poate fi asociat cu o vestă într-o culoare uni. 

Costume cu pătrate supradimensionate miri 2022Un astfel de costum este minunat dacă vrei să adopți o ținută relaxată și lejeră în ziua nunții, dar în continuare să te bucuri de un look impecabil.

Imprimeurile cu pătrate supradimensionate arată incredibil de bine chiar și în fotografii și sunt o alegere sigură dacă plănuiești o nuntă eclectică, mai puțin formală. Un costum are reverele într-un anumit stil - poți alege un sacou cu rever ascuțit.  

Costume mire double breasted cu nasturi în contrast

Un costum de ceremonie smoking culoare neagră arată incredibil de bine, ca atunci când a apărut prima dată, la finalul anilor 1800, dar dacă tu intenționezi să aduci stilul clasic la zi, poți face acest lucru cu o cămașă cu rânduri de nasturi în contrast.

Acest lucru funcționează foarte bine mai ales dacă alegi papion pentru ținuta de nuntă (mai ales în cazul evenimentelor formale). 

Costume made to measure cu o vestă frumoasă

costum mire made to measure

Nu te stresa dacă încă nu știi foarte bine încotro să o iei - să alegi ceva sigur sau să urmezi noile tendințe. Interesant este că poți face ambele lucruri simultan. 

Iată cum: poți integra una din tendințele din această listă asociind o vestă deosebită într-o nuanță contrastantă sau imprimeu cu un sacou și pantaloni clasici (încearcă un sacou cu rever ascuțit, rever satinat etc). 

Ținute tip hipster; cămăși casual

Dacă ai visat vreodată la o nuntă dezinvoltă și rebelă, în 2023 poți face acest lucru fără să ai mustrări de conștiință. Aceasta este o altă tendință marcantă pentru anul 2023, pentru că vom vedea adesea elemente clasice - inclusiv bretele, cleme de cravată și costume de ginere fără sacou, veste etc. Liniile de croială vor fi moderne și curate.

Cel mai bun lucru legat de această tendința este că stilul tineresc îl va completa pe cel jucăuș, iar mirii vor arăta foarte bine. De exemplu, ai putea să porți bretele din satin și să ridici puțin partea de jos a pantalonilor încât să ți se observe șosetele.

Dar, la final, ar trebui să ții cont cel mai mult de rochia și accesoriile miresei tale. 

Cămăși, pantofi, accesorii pentru mire

E adevărat că cea mai importantă piesă din ținuta mirelui o reprezintă costumul (care poate fi double breasted ), dar în afară de acesta, va trebui să alegi cămașa, pantofii și accesoriile. Doar atunci vei putea obține un look complet.

Apasă aici și descoperă ghidul complet al mirelui. 

Ce cămăși mire se poartă în 2023 pentru costume ginere? 

În general se merge pe cămăși elegante , dar în anumite circumstanțe mirii pot alege și cămăși casual (în cazul evenimentelor de nuntă mai puțin formale).

Iată câteva sfaturi care te pot ajuta în alegerea cămășii potrivite anul acesta:

●       Cămașă pe care o alegi trebuie să fie în armonie cu ținuta miresei, dar și să se potrivească cu nuanța sacoului de la costum. Alege costume casual dacă și mireasa adoptă un astfel de stil. 

●       Cămășile albe de mire cu veste elegante sunt extrem de frumoase, dar dacă rochia miresei este într-o nuanță pastelată - lăptoasă, pudrată, fildeș, șampanie sau piersică, atunci ar trebui să renunți la cămașa albă clasică. 

●       Cămășile ar trebui să fie fabricate de obicei din țesături naturale ( mătase naturală ), dar pentru un eveniment atât de formal și special cum este o nuntă, cămașă pe care o alegi ar trebui să fie dintr-un material cât mai elegant, cum ar fi de exemplu oxford, twill sau jacquard. 

●       Dacă porți smoking sau frac, atunci cămașă ideală este cea cu bavetă și guler ridicat sub papion, pentru ținuta potrivită.  

Vezi cămășile noastre de ceremonie AICI

Ce pantofi mire se poartă în 2023? 

Pantofii clasici de nuntă sunt pantofi oxford și pantofi derby, pentru nuntă (se asortează bine cu un pantalon elegant). Mai puțin se potrivesc acei pantofi sport, dar în funcție de locație și tematică și aceștia pot fi acceptați.

Cel mai important este să alegi o pereche de pantofi în care să te simți cât mai comod pentru că va trebui să-i porți și să dansezi cu ei aproape o zi întreagă (poate și o noapte).

În ceea ce privește culoarea pantofilor, aceasta ar trebui să se potrivească cu cea a pantalonilor.

Descoperă colecția de pantofi aici.

Ce accesorii mire se poartă în 2023?

Se poartă accesoriile cu stil. Revine la modă crearea unei ținute elegante, impecabile, care amintește de epoca de aur a croielii, cu o potrivire precisă a culorilor. Să asortezi cureaua cu pantofii era un obicei tradițional rezervat însă doar celor foarte bogați, care își permiteau să-și vopsească o parte din accesorii, astfel încât acestea să se asorteze cât mai bine. Această regulă a fost dată uitării în ultimii ani, dar se pare că revine în atenție stiliștilor și iubitorilor de fashion masculin.

Pentru a afișa o personalitate mai impunătoare în ziua cea mare, stiliștii recomandă butonii, cravatele, papioanele, șosetele și batistele de buzunar. Acestea sunt recomandate nu doar pentru miri, ci și pentru cavalerii de onoare, pentru o strălucire aparte.

În definitiv, accesoriile nu ar trebui purtate doar de către mireasă, pentru că există o mulțime de idei și pentru miri. Aceste accesorii vor completa frumos costumul și imaginea mirelui va fi una desăvârșită.

Totuși, atunci când alegi accesoriile pentru nuntă, trebuie să știi cont de ceea ce ți se potrivește (ca stil și ca silueta). Pentru un aspect cât mai elegant, nu renunța la vestă. Apoi, un ceas auriu sau argintiu te va ajuta să aduci o strălucire aparte costumului de mire (dincolo de faptul că te va ajuta să ajungi la timp la mireasa ta sau la biserică, în ziua nunții).

Există și bărbați care aleg să poarte în ziua nunții acel ceas vintage de buzunar, pentru o apariție deosebită. 

Iată care sunt cele mai potrivite accesorii bărbați pentru costume bărbați, costume de nuntă.

  • cravată (și clema) sau papion. Pentru un frac sau smoking, alege mai degrabă un papion. În schimb, la un costum tip business, ar trebui să accesorizezi o cravată clasică. O opțiune mai puțin obișnuită este o eșarfă
  • butoni cămașă. Aceștia ar trebui să se asorteze cu verigheta în primul rând, apoi cu cravata, ceasul și eventual brățara.
  • curele bărbați. Conform stiliștilor și bunelor reguli fashion, ar trebui să asortezi culoarea curelei cu pantofii și costumul.
  • batista de buzunar stil elegant - trebuie asortată cu cravata și cu ținuta de zi a miresei. 

 Vezi AICI colecția noastră de accesorii.

Pentru ca imaginea mire- mireasă să fie una armonioasă și impecabilă, este esențial ca hainele mirelui ținuta de seară și zi, și inclusiv accesoriile pe care acesta le poartă (conform cu moda masculină), să fie în deplină armonie cu rochia miresei.

Asta înseamnă că atunci când alegi costumul de mire, trebuie să te gândești în ansamblu și să ții cont de rochia miresei și accesoriile pe care aceasta le va purta. Astfel, fotografiile și filmulețele de nuntă vor fi perfecte și memorabile.

miri 2022

 

De unde îți cumperi un costum ceremonie de mire în 2023? 

Cum alegi cea mai inspirată ținută pentru ziua nunții dacă tu ești mirele? Poți să ne contactezi pe noi și te vom ajuta să alegi culorile și imprimeurile potrivite pentru costume ginere. Realizăm costume de ceremonie la comandă și avem experiență în compunerea celor mai elegante ținute masculine pentru astfel de evenimente speciale.

Știm care sunt tendințele, avem idei fashion noi, suntem receptivi la cerințele clienților noștri, care ne recomandă pentru dedicarea noastră de fiecare dată.

Sperăm că ai găsit informații utile în acest articol. Descoperă pachetele de ceremonie și contactează-ne pentru detalii și te putem ajuta să alegi pas cu pas cel mai potrivit costum de mire pentru 2023, croit special pentru tine.

Îți recomandăm costumele slim fit albastru (vezi produsele noastre în magazin), costum bleumarin, costume cu sacouri casual sau elegante, costum bleumarin în carouri, costum bărbați negru. 

Motivele geometrice sunt la modă pentru bărbații eleganți.

Anul acesta, unii miri își vor îndrepta atenția spre costume bărbați slim fit cu motive geometrice în locul ținutelor clasice de nuntă, cu sacouri bărbați uni. Din punct de vedere practic, acest lucru are sens, mai ales dacă nunțile au loc atunci când temperaturile scad.

Alege un costum  ceremonie bleumarin,  costume business cu  pantofi ceremonie,  sacou și pantaloni cu printuri geometrice (și cavalerii de onoare pot adopta o astfel de ținută pentru costumele slim). Încalță  pantofi bărbați eleganți sau ușor casual.

Costume office mire cu o croială în stil nou

Spune-ne părerea ta

Toate mesajele sunt moderate înainte de a fi publicate