Pantofi oxford pentru bărbați - când să-i porți și cum să-i asortezi ținutei?

Pantofi oxford pentru bărbați - când să-i porți și cum să-i asortezi ținutei?

Atunci când vrei să fii la modă și să alegi în același timp o pereche de pantofi cu toc care să se potrivească stilului și conformație tale, nu e simplu nici când vine vorba de bărbați.

Frecvent întâlniți astăzi și în colecția de pantofi damă, perechea de pantofi oxford piele au devenit un accesoriu statement pentru orice colecție. Impresionează prin modelul elegant care oferă o ținută prezentabilă și de accent în orice situație, cât și prin atenția sporită la detalii.

Iar dacă vrei să adaugi colecției tale o nouă pereche de pantofi, nu vei greși alegând o pereche de oxford din piele naturală ce se vor face remarcați prin stil, durabilitate și versatilitate. Nu-i ocoli când vine vorba de ținute business sau casual, pentru că ei se vor potrivi de minune. Iar dacă ai găsit deja perechea de pantofi eleganți perfectă, iată cum s-o stilizezi cu succes.

 

Când poți să porți pantofii oxford?

Indiferent de stilul care ți se potrivește cel mai bine și fie că ești adeptul schimbărilor de stil care să-ți permită să găsești cât mai multe combinații interesante, poți alege asemenea pantofi piele atât pentru plimbări, drept pantofi casual, cât și pentru evenimente, zile la birou, ca pantofi office.

Nu ai cum să dai greș cu o pereche de oxford negri din piele pe care iată, îi poți purta după bunul plac, fără să te limitezi la o ocazie anume. Desigur, opțiuni sunt multiple, iar un model din piele întoarsă se va dovedi a fi o alegere extrem de elegantă pentru a scoate din anonimat o ținută aparent banală. 

 

Cum să asortezi pantofii oxford?

Când vine vorba de combinațiile perfecte pe care le poți face prin intermediul acestor pantofi bărbați, nu trebuie să stai prea mult pe gânduri. Cele mai comune opțiuni sunt modelele de pantofi oxford negru și pantofii nude din piele naturală, dar poți ieși din anonimat și prin culori precum albastru, burgundy sau maro cognac.

 Culoarea nu ar trebui să fie o problemă atâta timp cât în garderoba ta se regăsesc cel puțin câteva piese uni și basic cu care îi poți asocia.

Atunci când nu ai foarte mult timp la dispoziție să-ți alegi ținuta sau când nu ai energie și se ivește o ocazie la care te-ai gândit să-i asortezi, poți de exemplu, să mergi pe o combinație de pantaloni raiați din catifea, cu o cămașă albă cu guler tunică și o pereche de oxford Severo, ca să creezi o ținută elegantă, dar cu totul diferită față de varianta clasică în care alegi un costum obișnuit de ceremonie.

PANTOFI BĂRBAȚI ELEGANȚI SEVERO

Desigur, poți alege și o combinație mai casual sau smart-casual atunci când îți dorești să fii prezentabil, fără a fi mult prea elegant.

Alege o pereche de pantofi oxford Cosenza foarte versatili, niște pantaloni slim fit Burka Sand, alături de o cămașă în dungi Pisa din in și un sacou în aceeași nuanță cromatică cu pantalonii. Poți să-ți asortezi ținuta cu un ceas prevăzut cu curea neagră, de piele, cât și cu o curea în contrast.

PANTOFI OXFORD DIN PIELE NATURALĂ COSENZA 

Desigur, acestea sunt doar câteva exemple de combinații pe care le poți face pornind de la o pereche de oxford. Însă varietatea este mult mai mare și poți găsi în shop-ul nostru online tot ce ai nevoie pentru a-ți îmbogăți colecția de piese vestimentare și accesorii cu piese versatile. Îți recomandăm să alegi produsele favorite după preț ascendent și preț descendent, cât și în funcție de categorii, ca să găsești mai ușor ceea ce ți se potrivește. 

Spune-ne părerea ta

Toate mesajele sunt moderate înainte de a fi publicate