Pantofii din piele întoarsă - 4 motive să-i alegi acum

Pantofi din piele întoarsă - 4 motive să-i alegi acum

Multă lume se ferește de pantofi de piele întoarsă din cauza mentenanței dificile de care aceștia pot da dovadă la prima vedere. Însă, o astfel de pereche de pantofi casual piele naturală sunt alegerea perfectă atunci când îți dorești o pereche de pantofi eleganți, potriviți pentru evenimente sau ținute speciale, ce pot fi utilizați o vreme îndelungată utilizând produse de întreținere adecvate.

Acesta nu este singurul motiv pentru care să alegi astfel de pantofi piele, iar astăzi vrem să-ți arătăm că acești pantofi din piele pot fi una dintre cele mai bune alegeri.

Iată 4 motive bune pentru care să investești chiar acum într-o pereche de pantofi din piele întoarsă, pe care-i poți avea cu livrare la tine acasă. Astfel, nu mai pierzi timp în căutarea unor pantofi barbat perfecți și de calitate, care să fie lucrați corespunzător.

 

4 motive pentru care să alegi pantofii din piele întoarsă

1. Calitate

Chiar dacă pantofii din piele naturală au inconvenientul prețului ușor mai ridicat, calitatea acestora va fi întotdeauna la înălțimea așteptărilor spre deosebire de o pereche de pantofi realizați din piele ecologică sau material textil.

Odată ce pielea ecologică a fost deteriorată sau când încălțămintea din material textil se agață, nu prea mai poți face mare lucru decât să investești într-o nouă pereche de pantofi bărbat.

Însă, este cunoscut faptul că încălțămintea din piele naturală va fi mult mai durabilă și mai prezentabilă, inclusiv în ceea ce privește o pereche de pantofi din piele întoarsă.

 

2. Diversitate

De diversitate putem vorbi pentru orice model de pantofi, mai ales când piața ne pune la dispoziție o varietate atât de largă de pantofi casual, pantofi sport, pantofi cu platformă. Excepție nu vor face acești pantofi de bărbați, din piele naturală întoarsă care, sunt disponibili la rândul lor, într-un număr divers de modele și culori, asemenea celor din material textil și piele ecologică.

Iată, un model interesant și ieșit din tipare de pantofi casual piele naturală întoarsă sunt acești pantofi San Marino cu talpă de cauciuc care, se impun prin modelul confortabil, o nuanță plăcută de maro  în tendințe și la mare căutare, prevăzută cu ciucuri și cusături în contrast. Se vor potrivi excelent la zeci de ținute.

 

PANTOFI DIN PIELE NABUC SAN MARINO

3. Stil

Fără îndoială, designul cu care sunt prevăzuți acești pantofi casual bărbat din piele întoarsă este unul deosebit, producătorii fiind atenți la fiecare detaliu în parte. 

De exemplu, cusăturile sunt realizate într-un mod atent, fără fire ieșite în afară, zone inestetice cu lipici în exces sau alte defecte care sunt adesea întâlnite în cazul încălțămintei de o calitate inferioară.

În plus, spre deosebire de pantofi din piele naturală lăcuită care pot impune o anumită prestanță  în utilizare, pantofii din piele întoarsă au un aspect mai elegant și pot fi mult mai ușor de stilizat.

De exemplu, un model elegant și simplu totodată, poate fi reprezentat de o pereche de pantofi casual perforați sau de acești pantofii cu talpa joasă și piele năbuc Siena, un model pe care îl poți integra atât în ținute simple, cât și mai speciale. 

PANTOFI CASUAL DIN PIELE CU TALPA JOASA NABUC SIENA

4. Confort și flexibilitate

Și nu în cele din urmă, pantofii din piele naturală nu trebuie omiși pentru flexibilitatea de care dau dovadă de-a lungul purtărilor, cât și de confortul pe care ți-l oferă. Față de încălțămintea clasică și ieftină, pielea întoarsă și moale se întinde cu timpul și devine mai plăcută în utilizare.

La Marsay vei găsi numeroase modele de pantofi bărbați din piele întoarsă, de la pantofi negri, la pantofi roșii din piele naturală, pantofi galbeni din piele naturală, pantofi oxford, loafers și nu numai. Analizează întregul portofoliul și vezi toate brandurile disponibile pentru a găsi mai ușor stilul care ți se potrivește.

Spune-ne părerea ta

Toate mesajele sunt moderate înainte de a fi publicate