Cum să te îmbraci la o nuntă în aer liber - 10 idei de ținute pentru miri

Anul 2020 a adus multe schimbări în viețile tuturor și multe dintre lucrurile cu care eram obișnuiți s-au schimbat. Unul dintre acestea este modul în care se fac nunțile. Din fericire, lucrurile se îmbunătățesc și încet intră pe făgașul normal dar până când totul va fi la fel ca înainte, mulți dintre voi veți avea evenimentele organizate în aer liber și atunci, apare următoarea întrebare: cu ce mă îmbrac?

Tocmai de aceea, am pregătit articolul de mai jos, în care veți găsi idei de ținute de mire, pentru o nuntă în aer liber. În toate pozele sunt prezenți clienții noștri, cărora pe această cale le mulțumim încă o dată pentru minunatele fotografii trimise. Toate ținutele sunt create de noi și sunt realizate pe măsurile clienților.

Ținuta 1 

Costumul într-o culoare pastel este o alegere câștigătoare pentru o nuntă de zi, atât ca mire cât și ca invitat iar gama de culori este foarte mare. Este ușor de asortat aproape cu orice tip de cămașă și pantofi și îl poți folosi și la alte evenimente ulterioare cum ar fi un cocktail party sau la un festival de film. În poza de mai jos, costumul este realizat dintr-o țesătură de vară, un blend de lână și mohair, cunoscut pentru faptul că ajută corpul să mențină o temperatură constantă și se șifonează foarte greu. Reverul șpiț și nasturii albi, în contrast, îi oferă un plus de personalitate. Alege varianta fără căptușeală pentru un plus de confort.

costum de nunta de vara

Ținuta 2

Costumul navy blue va rămâne întotdeauna o alegere câștigătoare: atemporal, elegant si poate fi asortat aproape cu orice tip de camasa și pantofi. Alege reverul șpiț pentru un plus de eleganță și nasturi sau butoniere în contrast pentru a aduce mai multă personalitate costumului.

costum de mire de vara

Ținuta 3

Dacă albastrul nu este culoarea ta, sau pur și simplu vrei să porți altceva, verdele ar putea fi alegerea câștigătoare. Elegant, versatil, cu extrem de multă personalitate, un costum în această nuanță te va face cu siguranță memorabil în ziua cea mare. Realizat din lână subțire, de vară vei avea parte de confort termic și nu se va șifona.

costum de mire

Ținuta 4

În cazul în care vrei un costum din doua piese, posibilitățile sunt nenumărate însă în poza de mai jos îți prezentăm o combinație de culori care noua ne place foarte mult. Albastru azur pentru pantaloni și sacou in carouri din același spectru de culoare. O ținută tinerească, fresh, numai bună pentru o nuntă de vară.

costum de mire

Ținuta 5

Revenind la culorile pastel, vă prezentăm o ținută de zi foarte interesantă, elegantă dar în același timp diferită, atât de potrivită unei petreceri în aer liber. Avantajul unui costum realizat la comandă este că poți alege dintr-o multitudine de culori și tipuri de țesături.

costum de mire

Ținuta 6

Mai jos vă prezentăm o altă combinație de culori care ne place foarte mult: pantaloni de culoare deschisă - puteți opta între alb, beige, ivoire etc și un sacou în contrast, navy blue. Alegerea butonierelor și a nasturilor albi oferă un plus de personalitate ținutei. O alegere câștigătoare pentru o nuntă de vară, ce poate fi cu ușurință purtată și în alte contexte. 

costum de mire

Ținuta 7

Două ținute superbe pentru mire și nas, realizate dintr-o lână specială, cu o textură de sac, perfecte pentru o nuntă de vară, pe malul lacului. Multitudinea de culori disponibile îți oferă posibilitatea de a fi extrem de creativ: fie un costum în aceeași culoare, fie o combinație de culori. Indiferent ce alegi, vei avea parte de un confort termic sporit.

costume de mire de vara

Ținuta 8

Atunci când ai o nuntă de zi, în aer liber, este la alegerea ta dacă vei purta sau nu cravată. Mai jos îți prezentăm o ținută armonioasă, relaxată și în același timp elegantă. Culoarea deschisă a costumului și bleul cămașii, împreună cu accentele butonierelor în contrast și a nasturilor speciali, fac această ținută să fie memorabilă. Mai mult decât atât, va fi foarte ușor să folosești acest costum și la alte evenimente.

Costum mire gri

Ținuta 9

Vrei o ținută care să atragă toate privirile la nunta ta de vară? Alege un costum ivoire, sau într-o nuanță asemănătoare, adaugă o vestă în contrast și ai o ținută câștigătoare! 

costum de mire alb

Ținuta 10

Închidem acest top al ținutelor pe care le propunem pentru nunțile de vară cu o ținută foarte elegantă formată dintr-o pereche de pantaloni gri și un sacou în carouri, albastru deschis, în contrast.

costum de mire albastru

Dacă și tu ai un eveniment anul acesta la care vrei să arăți impecabil, te invităm să ne faci o vizită în showroom pentru a discuta în detaliu viitoarea ta ținută.

Indiferent că ești mire, naș, cavaler de onoare sau invitat, am pregătit câteva pachete de ceremonie care cuprind absolut toate elementele de care ai nevoie, și pe care te invităm să le descoperi aici.

Spune-ne părerea ta

Toate mesajele sunt moderate înainte de a fi publicate