Ţinuta mirelui. Este sau nu la fel de importantӑ precum rochia de mireasӑ?

costum de nunta inspiratie mire marsay la comanda ginere

De-a lungul timpului am tot asistat la discuții precum "nu sunt eu personajul principal, ținuta mea nu este importantӑ și nu conteazӑ foarte mult, mireasa este în centrul atenției și ea trebuie sӑ fie spectaculoasă, eu îmi pot gӑsi un costum şi mai târziu, nu sunt pretențios şi îmi pot achiziționa orice tip de costum."

Dragilor, nimic mai greşit. Încetaṭi sӑ vӑ tratați cu inferioritate şi acordați importanța cuvenitӑ ṭinutei de ceremonie!

Din momentul în care decideți să faceți marele pas, voi doi, Tu şi Ea reprezentanți un întreg. Nu sunteți jumătăți din tablouri diferite ci un ÎNTREG al unui singur tablou, iar atunci când vӑ afișați împreună trebuie sӑ arătați impecabil, cu atât mai mult în ziua nunții: ziua primului mare eveniment din viața voastră.

Atunci când mireasa ta aratӑ extraordinar, şi nu am vӑzut vreo mireasӑ care sӑ iasӑ din acest tipar, şi tu ai datoria de a arăta impecabil. De aceea este foarte important ca ținuta aleasă de tine sӑ fie una croită şi creată special pentru tine, pe dimensiunea ta, dintr-o țesătură de calitate, sӑ respecte toate cerințele impuse de eveniment, sӑ te avantajeze și să te facă să te simți deopotrivӑ confortabil, elegant şi puternic.

Nu alege o ținută oarecare "ready to wear" luată în grabă dintr-un magazin de specialitate, care arată aproape bine şi pare accesibilă.
Întotdeauna vor fi detalii pe care nu le poți observa, dar care vor deprecia imaginea finalӑ. Nu alege un produs care necesită modificări semnificative!

Mai jos regăsești câteva sugestii care te vor ajuta:

1. Ținuta mirelui nu este ultima pe lista de "to do" a evenimentului. Mut-o lângă sau cel mult sub rochia de mireasă.

2. Cautӑ sӑ alegi țesături de calitate, de preferat o țesătură naturală pentru a te simṭi confortabil indiferent de perioada nunții.

3.Chiar dacă nu ai purtat vreodată costum şi nu ai nici o idee de cum ai vrea sӑ arate ținuta ta de mire, iṭi sugerez sӑ te gândești la ce nu ai vrea categoric sӑ porṭi. De aici e mult mai uşor de construit ținuta ideală pentru tine.

4.Ținută mirelui nu reprezintă doar costumul. Foarte importante sunt şi restul elementelor: cӑmaşa trebuie sӑ fie şi ea realizată pe dimensiunile tale, dintr-un material de calitate, iar restul accesoriilor (pantofi, șosete, batistă, papion, butoni etc) trebuie sӑ completeze ținuta şi sӑ-i adauge un touch personal dar elegant.

5. Nu este atât de importantӑ culoarea sau imprimeul țesăturii cât calitatea şi croiala produsului.
Bineînțeles, nu trebuie sӑ ieşi neapӑrat din zona ta de confort ca şi paletӑ coloristică dar poți îndrăzni!

 6.Nu-i nevoie sӑ fii un fin cunoscӑtor în materie de ṭinute de ceremonie, nu eşti mire în fiecare zi, apeleazӑ la specialişti, ei îṭi pot oferi toate informaṭiile necesare pentru a-ṭi putea contura cea mai potrivitӑ ṭinutӑ. 

Acceptă provocarea şi vino alături de noi sӑ fii propriul creator al ținutei tale!

Stabilește o programare aici.

Spune-ne părerea ta

Toate mesajele sunt moderate înainte de a fi publicate