Blugi bărbați: tipuri și ghid de achiziție

blugi barbati

Nu poți face diferența între o pereche de blugi slim și o pereche de blugi drepți? Nu știi exact ce tip de blugi ar arăta mai bine pe conformația corpului tău. Iată un ghid ușor de parcurs și de înțeles.

Ai observat atunci când ai vrut să cumperi o nouă pereche de blugi că există atât de multe tipuri? Te-ai uitat cu atenție la mai multe modele și poate că nu ai înțeles pe deplin care este diferența dintre acestea.

Ei bine, într-adevăr, blugii pentru bărbați vin în mai multe forme și culori - blugi skinny, blugi regular, blugi wide leg, blugi push, blugii evazați, salopetă din denim. Iar, atunci când ai găsit perechea potrivită pentru tine ți se pare că ai făcut o descoperire grozavă. Asta pentru că blugii sunt în general foarte versatili și îi poți îmbrăca ori de câte ori nu știi ce să pui pe tine.

Deci, dacă blugii sunt atât de versatili în tot felul de ținute, de ce nu reușesc bărbații să-și aleagă ușor modelul perfect pentru silueta și conformația corpului?

În primul rând, trebuie să știi că există 3 motive principale pentru care poate părea dificil să înveți să-ți cumperi blugii care ți se potrivesc.

- nu înțelegi prea bine ce fel de blugi arată bine pe corpul tău

- când faci selecția, nu găsești stilul potrivit pentru tine

- faci anumite confuzii de stil în alegerea blugilor

În continuare, îți arătăm cum poți rezolva aceste impedimente ca să poți să identifici ușor cea mai potrivită pereche de blugi pentru corpul tău. În plus, este interesant de știut că mai nou poți să-ți faci și blugi la comandă, nu doar costume la comandă sau pantaloni la comandă. 

Cele mai populare tipuri de blugi bărbați 

Când vrei să cumperi blugi, o să găsești modele precum skinny, slim sau straight (blugi drepți). Aceste denumiri te ajută din start să alegi o pereche potrivită de blugi pentru particularitățile corpului tău (blugi baggy, low waist care merg cu pantofi sport, blugi slouchy și  blugi bootcut, blugi skinny cu talie înaltă etc). 

Blugii Skinny -  pantaloni scurți și lungi 

Acest stil se referă la blugii cu o croială mai strânsă și cu o deschidere conică pe picior. În general, blugii skinny au talie mică până la mijlocie și se închid cu fermoar. Sunt mai strânși pe picior, de la șolduri până jos, la gambe.

Blugii slim 

Aceștia sunt blugii nici prea strâmți, dar nici prea largi. În general, au talie mijlocie și se închid cu fermoar. Sunt drepți în zona șoldurilor, mai strânși pe coapse și cu o deschidere mai îngustă pe picior.

Blugii regular 

Aceștia sunt blugii drepți și în general cu talie mijlocie (nici prea lăsați, dar nici cu talie înaltă, ci între aceste două stiluri). Piciorul pantalonului cade drept de la genunchi la marginea inferioară, cu o deschidere destul de mare, drept peste șolduri și coapse.

Blugii relaxed 

După cum le spune și numele, acești blugi sunt lejeri din talie și până la deschiderea piciorului. Au o croială relaxată care nu strânge nicio parte a corpului.

Blugii largi 

Sunt blugii largi la coapse, picioare și fese, fără a deveni strânși pe corp pe o anumită zonă a corpului. Și turul pantalonilor este mai larg, stilul potrivindu-se și bărbaților care nu au o formă bine conturată a feselor. 

Cum să alegi o pereche de blugi perfecți? 

blugi barbati skinny si regular

Un lucru de care trebui să ții cont atunci când cumperi o nouă pereche de blugi este modul în care se așează aceștia pe talia ta. În timp ce unii blugi au talie înaltă, alții au talie medie, joasă sau foarte joasă.

Blugii cu talie înaltă sunt recomandați pentru bărbații înalți, iar dacă porți astfel de blugi, în mod ideal nu ar trebui să-ți bagi cămașa în pantaloni, pentru că talia pantalonilor se termină deasupra buricului.

Blugii cu talie medie sunt perfecți pentru bărbații care preferă să-și bage cămașă în pantaloni. În acest caz, marginea de sus a blugilor nu va trece deasupra buricului. 

Cât privește blugii cu talie joasă, aceștia se pot integra cu ușurință în ținutele casual și casual - sport). Conform cu ultimele tendinţe se poartă sub buric sau jos în talie, pe șolduri.

Cum să cumperi blugi bărbați dacă ești slab? 

Bărbații slabi au în general pieptul plat, umerii mici și mușchi slabi. Sunt zvelți de sus în jos, cu un metabolism rapid care îi ajută să nu se îngrașe ușor. 

Iată ce blugi ar trebui să cumperi dacă ești slab: 

- Blugi cu o coriala dreaptă și talie joasă. Aceștia măgulesc corpul zvelt și nu atrag atenția asupra picioarelor nedefinite. 

- Ar trebui să eviți blugii largi și blugii evazați, pentru că o să pară că înoți în ei, blugii skinny pentru că te vor face să arăți și mai slab și vor atrage atenția asupra picioarelor tale subțiri. De asemenea, ar trebui să eviți blugii cu talie înaltă, pentru că îți vor face fundul să arate plat.

blugi barbati drepti

Cum să cumperi blugi bărbați dacă ai un corp atletic? 

Te încadrezi în această categorie dacă ai talia subțire, picioarele și fesele cu mușchi. Dacă faci sală, merită să alegi o pereche de blugi care să-ți accentueze corpul bine tonifiat. 

Pentru aceasta, îți recomandăm să porți: 

- blugi slim fit, nu skinny

- blugi cu croială dreaptă (straight leg, straight fit)

- blugi boot cut care merg cu  pantofi clasici sau ideal cu ghete de tip Chelsea boots

- blugi denim cu talie joasă. 

Buzunarele blugilor ar trebui să fie mici și mai late pentru a evidenția fundul tonifiat. 

În partea opusă, ar trebui să eviți blugii largi pentru că îți ascund forma corpului și blugii regular fit pentru că aceștia creează un dezechilibru făcând picioarele să pară mai mari în comparație cu partea superioară a corpului.

blugi barbati cu taieturi

Ce blugi bărbați să cumperi dacă ai șoldurile late? 

Bărbații cu șolduri mari ar trebui să aleagă blugi cu lățime egală a piciorului de la șold la marginea de jos. Picioarele sunt groase și mari, iar șoldul mai lat decât talia. Dacă porți blugii puțin mai sus, vei reuși să compui un look mai uniform. 

- Blugi tip relaxați 

- Blugi cu talie mare smart casual (straight leg jeans), pentru că aceștia mențin o lățime egală de la șolduri până la marginea de jos a pantalonilor. Vei fi în  centrul atenției garantat. 

- Blugi largi, cu picioare largi și șezut larg - pentru că sunt o opțiune confortabilă pentru o ținută casual. 

În schimb, ar trebui să eviți blugii skinny sau super skinny sau blugii conici cu aspect deteriorat original fit pentru că aceștia tind să trimită cu gândul la o siluetă feminină. De asemenea, ar trebui să eviți blugii cu talie joasă care se așează pe șolduri, pentru că aceștia vor accentua șoldurile late.

Ce blugi bărbați să porți dacă ai talia lată? 

Bărbații din această categorie au o secțiune mediană lată, coapse mari, fese și gambe mari. Blugii cu talie înaltă aplatizează secțiunea mediană și uniformizează fesele și coapsele. Dacă te încadrezi în această categorie, cel mai bine este să alegi blugi bărbătești largi, cu o croială dreapta (vezi oferte speciale la noi). De asemenea, modelele relaxate de blugi sunt o idee bună pentru tine. 

În schimb, ar trebui să eviți blugii skinny și slim-fit. O siluetă slim leg va crea un dezechilibru exagerat, iar partea superioară va arăta prea mare peste pantalonii strâmți. Apoi, nu ar trebui să porți blugi evazați sau boot cut jeans pentru că aceștia îți vor face picioarele să pară prea mari. 

Sperăm că aceste îndrumări și sfaturi îți vor fi de folos ca să poți să alegi mult mai ușor data viitoare o nouă pereche de blugi perfecți pentru corpul tău.  

Dacă ai întrebări suplimentare și îți dorești perechea de blugi care să ți se potrivească perfect, stabilește o programare în showroom și discută cu un consultant vestimentar. Citește mai mult despre blugii la comandă aici.

 

Site-ul nostru  folosește cookieuri ca să-ți ofere o experiență cât mai plăcută de navigare. Totuși, poți modifica setările și preferințele.

Funcționează cu aproape orice articol vestimentar, dacă ești cât de cât creativ. Caută idei în  magazinul nostru online pentru genți sport , blugi evazați cu talie înaltă, blugi balloon,  skinny cu talie înaltă .

(oferte custom personalizate pentru jeansi denim, blugi din bumbac,  boyfriend jeanșii exclusiv online,  blugi flare )

( pantaloni scurți sau lungi,  dark blue denim,  calvin klein jeans, blugi  fit cu talie  pepe jeans,  blugi skinny fit,  skinny regular sau altceva)

(de exemplu straight jeans , blugi different cut, blugi conici, evazați slim fit).

De exemplu, poți comanda exact pe silueta ta blugi  skinny fit cu talie,  articole de bază, tip  mom slim,  blugii rupți, tip  îmbrăcăminte sport,  blugi high waist și  blugi boyfriend. Jeanșii pentru bărbați sunt diferiți de  blugi damă sau jeans damă.

( slim dark blue, blugi culottes merg cu pantofi cu toc , blugi different cut,  fit cu talie înaltă, dark blue denim,  straight jeans sau pantaloni evazați ).

Îi găsești ușor în  magazinul online și îi poți purta vara cu  ochelari de soare, iar dacă ai întrebări poți apela la  serviciul clienți.

Merită să adaugi în garderobă blugi  slim fit cu aspect frumos,  lee cooper, tom tailor,  blugii straight bleumarin regular fit,  blugi cu croială diversă sau super skinny fit.

( lee jeansi,  blugii scurți ,  armani exchange

Descoperă noile modele de blugi bleumarin,  pantaloni cu elastic,  blugii conici și  blugii scurți.

(vezi blugi  tommy jeans,  karl lagerfeld,  blugi levis)

Alege cu o mărime mai mare, ca să ți se potrivească foarte bine. Merg și cu  geci de piele vero moda,  gențile crossbody,   geci de iarnă)

Slim mom,  skinny fit cu talie, jeans din material reciclat,  blugi super sau pantaloni din  bumbac organic - acum găsești de toate online.

Spune-ne părerea ta

Toate mesajele sunt moderate înainte de a fi publicate