5 costume care nu trebuie să îți lipsească din garderobă

costume barbati

Orice bărbat trebuie să aibă în dulap o serie de costume potrivite, pentru orice tip de ocazie. Trebuie să se asigure că va atrage toate privirile și că va fi în centrul atenției, chiar dacă respectă sau nu ultimele tendințe. Are nevoie în garderoba sa de costume business, costume elegante și costume casual sau smart casual, în funcție de sectorul pe care îl frecventează. Accesorizarea lor va fi întotdeauna cu o pereche de pantofi din piele naturala care se poate încadra, la o prima vedere, în două mari categorii: pantofi eleganti și pantofi casual

  1. Costum bleumarin uni

costum albastru

Acestea sunt cele mai căutate din categoria: costume barbati. Costumele pentru barbati bleumarin uni sunt extrem de versatile, putând fi purtate atât la birou - costume office, cât și în cadrul unor evenimente speciale - costum ceremonie. Sacoul costumului poate fi purtat separat, accesorizat ziua cu o cămașă casual și un pantalon casual, chiar jeans, iar seara poate fi asortat cu o pereche de pantaloni eleganti și cu ajutorul unei cămăși ceremonie. Seara, sacoul poate avea un rever ascuțit, pentru un plus de eleganță.

  1. Costum bleumarin cu dungi

costum albastru cu dungi

Acestea sunt tinute sunt menite să pună în evidență forma fizică. Cu ajutorul dungilor se pot crea iluzii optice. Astfel, poți da senzația unor umeri mai lați, a unui abdomen plat sau a unui spate bine lucrat. Costumele slim fit bleumarin cu dungi sunt unele recent adaugate în must have-ul unul bărbat. Sporind atentia la detalii, poți crea dimensiunile vizuale care să te avantajeze. Oricât de casual ai crede că poate fi un costum în dungi, ar fi recomandat să îl păstrezi în zona office. Nu combina niciodată cu un pantalon casual. Este destul de dificil ca elementele să poate fi purtate separat în acest caz, mai ales sacoul. Atentia la detalii este neapărat necesară.

  1. Costum gri uni

costum gri

Sunt costume de barbat potrivite pentru zi sau business și pot fi cu ușurință adaptate pentru un eveniment special. Costumul pentru barbati slim fit gri uni trebuie să fie, neapărat, perfect lucrat pe linia corpului. Sunt costumele barbatesti potrivite pentru a fi costume office. Recomandăm o lână de calitate superioară Loro Piana sau Vitale Barberis Canonico. Detaliile unor cusături care nu sunt perfecte sau pliurile inutile făcute de un material în exces, sunt extrem de vizibile în cazul acestei culori, ca și atunci când purtăm costum albastru uni. Nu vă avântați doar după oferte speciale sau piese cumpărate exclusiv online și care nu știți cât de bine vi se potrivesc. Pentru un eveniment special, puteți opta pentru un costum barbati slim fit, gri inchis, trei piese ( cu vestă), rever ascuțit, care poate fi purtat cu o pereche de pantofi de ceremonie. 

  1. Costumele barbatesti în carouri

costum albastru carouri rosii

În acest caz, vorbim de două costume elementare: gri în carouri și bleumarin în carouri. Recomandăm tot tipul de costume slim fit, deoarece vă pune în evidență liniile corpului și este în pas cu ultimele tendințe. Vă permite să vă jucați cu elementele unui stil mai relaxat, renunțând la cravată sau purtând sacoul la o pereche de jeans clasici. Evitați totuși combinația cu pantaloni scurti. Pentru sacoul costumelor în carouri vezi produse care să aibă maxim 2 nasturi, pentru a vă asigura că lungimea lor este una adecvată. De aceea este foarte importantă proba în magazin pentru astfel de costume barbati și vă recomandăm să evitați cumpărăturile exclusiv online

  1. Costum ceremonie - Smoking

costum negru

Ce bărbat nu are în colecția lui un costum negru, clasic? La capitolul sacouri ceremonie, există o gama variata de smoking-uri, foarte căutate. Calitatea materialelor trebuie să fie una excepțională, din lână cerificată de la producători precum Holland & SherryLoro Piana sau Vitale Barberis Canonico. Se recomandă lâna pentru anotimpul rece sau combinații de lână cu mătase, pentru zilele călduroase. Chiar dacă prețul unor astfel de costume elegante poate fi unul destul de ridicat, poți beneficia de câteva oferte speciale. În plus, această achiziție este una pe viață, care te va pune în centrul atenției în momentele cele mai importante.

Mai sus, ți-am prezentat 5 tipuri de costume slim fit elementare, pe care trebuie să le ai în garderoba ta, indiferent de ocupația pe care o ai. Fie că alegi un costum negru, un costum albastru sau îți plac carourile ( gri in carouri, bleumarin in carouri sau chiar carouri albe), tot timpul asortează cu o pereche de pantofi din piele naturala .Întotdeauna te vor salva din încurcătură și vei fi sigur că ai atitudinea potrivită și că arăți ca pe copertele revistelor de specialitate!

Dacă îți dorești un costum la comandă stabilește o programare în showroom!

Spune-ne părerea ta

Toate mesajele sunt moderate înainte de a fi publicate