4 Tendințe pentru costumul de mire în 2019 și 4 lucruri de evitat

Te însori anul acesta? Am analizat pentru tine tendințele internaționale în materie de costume de ceremonie și îți prezentam 4 lucruri de care să ții cont și 4 lucruri pe care să le eviți.
  • Costumul cu 3 piese (sacou, pantaloni, vestă) este un must anul acesta! Da, ai citit bine, costumul cu 3 piese este din nou în tendințe! Acesta trebuie să fie impecabil croit, să îți urmeze linia corpului îndeaproape pentru a-ți pune în evidență partea superioara a corpului și mai ales linia umerilor. De aceea, îți recomandăm să alegi un sacou cu umeri bine definiți, dar care să fie cambrat în zona taliei. Bineînțeles, recomandarea este ca acest costum de ceremonie să fie realizat la comandă, pe măsurile tale, pentru o potrivire perfectă. După ce se termină formalitățile, îți poți scoate sacoul, poți sufleca mânecile cămășii și poți începe cu adevărat petrecerea. Nu îți recomandăm să faci asta dacă evenimentul va fi unul de tipul black tie / white tie.  
  • Îndrăzneț și luminos, sau bold and bright, sunt cuvintele cheie ale anului 2019. Dacă ești un pasionat al modei sau pur și simplu vrei să fii o apariție de neuitat, alege culori tari pentru sacou precum mov, vișiniu, verde, albastru cerneală sau chiar portocaliu. Acestea sunt culorile care vor ieși în evidență anul acesta.
  • All for one and one for all! Alege același material pentru tine și pentru squad-u tău (naș, cavaleri de onoare, părinți, prieteni apropiați) și fii sigur că toți invitații vor fi surprinși iar tu vei avea cu siguranță niște poze fabuloase pe care să le ții minte toată viața! Îți recomandam să folosești același material de costum pentru toți, însă pentru a va diferenția puteți folosi veste în contrast, de culori diferite și revere diferite la sacouri.
  • Nu în ultimul rând, alege un costum croit pe măsurile tale! Anul acesta se poartă costumele cambrate. Asta înseamnă ca trebuie să pice ferm pe tine fără să ofere însă impresia că ”țipă pe tine”. O pereche de pantaloni conici și un sacou pe măsură, cambrat în zona taliei, îți vor pune în evidență pieptul și linia umerilor și îți vor oferi exact look-ul de care ai nevoie în ziua cea mare.

Ai un eveniment anul acesta? Stabilește o programare aici!

tendinte costume ceremonie 2019

De evitat

  • Pantofii sport (converse) asociați smoking-ului. Deși a fost un trend în anii trecuți (pe care nu l-am susținut), asocierea pantofilor sport cu o ținută de gală este de domeniul trecutului. Folosește o pereche de pantofi negri de lac sau simpli pentru costumul de ceremonie și păstrează converșii pentru luna de miere.
  • Nu purta o cămașă largă doar pentru că îți oferă mai mult confort. La urma urmei, vrei să arăți impecabil și pentru asta vei avea nevoie de o cămașă croită pe măsurile tale, care să ți se potrivească perfect. Îți recomandăm să ai una sau două cămăși de schimb.
  • Șosete plictisitoare. Burgundy, vișiniu sau chiar roșu. Totul depinde de restul ținutei însă îți recomandăm să fii îndrăzneț!
  • Reverul decupat. E ziua ta cea mare! Alege reverul șpiț (ascuțit) sau cel șal și lasă-l pe cel decupat pentru invitații tai. 

Ai un eveniment anul acesta? Stabilește o programare aici!

costume la comanda ceremonie

Spune-ne părerea ta

Toate mesajele sunt moderate înainte de a fi publicate