Surprinde-l cu un cadou pe măsură!

Dacă ești în căutarea unui cadou pentru el, iată variantele pe care ți le propunem:

1. Cămașa Made to Measure

Cămașa este un articol de îmbrăcăminte de care toți bărbații au nevoie indiferent de mediul în care activează. Avem pregătite peste 1000 de țesături disponibile pretabile atât pentru cămăși business cât și pentru cele casual sau de ceremonie. Mai mult decât atât, dacă alegi o cămașă made to measure, în afară de țesături, vei putea personaliza tipul gulerului și al manșetelor, culoarea nasturilor și a butonierelor. Pentru un plus de personalitate, alege inițiale brodate pe manșetă. Dacă alegi această variantă, îți sugerăm să achiziționezi un voucher astfel încât persoana iubită să aleagă după propriile preferințe. Dacă însă îți dorești să îl surprinzi cu o creație proprie, vino cu o cămașă care îi vine bine (dacă este deja client MARSAY avem deja măsurile lui în baza de date) și noi ne vom ocupa de partea de măsuri în timp ce tu vei alege partea de personalizări. 

Vezi aici mai multe cămăși.

camasi la comanda bucuresti marsay made to measure

2. Pantalonii Made to Measure

Avem o selecție de peste 3000 de țesături disponibile (uni, dungi, carouri) pentru pantaloni și nelimitate posibilități de personalizare ceea ce vor face din acest cadou unul atât special cât și util. La fel ca în cazul cămășilor made to measure, poți opta pentru un voucher sau poți personaliza chiar tu totul dacă persoana iubită este deja clientul nostru, caz în care avem măsurile lui, sau poți aduce o pereche de pantaloni care îi vin bine și noi ne vom ocupa de restul.

Vezi aici mai mulți pantalonipantaloni colorati barbati bucuresti marsay

3. Șosete colorate

Surprinde-ți persoana iubită cu un set de șosete colorate pe care le va putea folosi la toate ținutele lui. Un cadou plin de personalitate și util pentru orice bărbat.

Vezi aici mai multe șosete

sosete colorate arete marsay barbati

Pentru orice altă idee de cadou sau poate pentru un mix între cele de mai sus, îți stăm la dispoziție. Ne poți contacta aici.

Spune-ne părerea ta

Toate mesajele sunt moderate înainte de a fi publicate