Sari la conținut

Coș

Coșul tău este gol

Descoperă combinația perfectă

Pachete de ceremonie

Descoperă și alege inspirat

Pachet de ceremonie

Indiferent de ocazie, fie că este vorba despre nunți, botezuri sau alte evenimente speciale, pachetele noastre de ceremonie sunt concepute pentru a te ajuta să arăți impecabil. Oferim o gamă variată de costume elegante, confecționate din materiale de cea mai înaltă calitate și cu o atenție deosebită la detalii. Fiecare pachet include toate accesoriile necesare pentru o ținută completă și perfectă.

Lasă-te inspirat de colecțiile noastre și alege pachetul care se potrivește cel mai bine stilului tău. Transformă fiecare moment important într-o amintire de neuitat, purtând un costum care reflectă rafinamentul și personalitatea ta unică.

6̶6̶0̶0̶ R̶O̶N̶ 5990 RON

GET IT ALL PACK

Pachetul complet de ceremonie conține următoarele produse, realizate cu materiale din gama premium.

Vreau "Get it all pack"

8̶1̶0̶0̶ R̶O̶N̶ 7290 RON

Deluxe Pack

Pachetul complet de ceremonie conține următoarele produse, realizate cu materiale din gama deluxe.

Vreau "Get it all pack"

1̶0̶.6̶5̶0̶ R̶O̶N̶ 9590 RON

Platinum Pack

Pachetul complet de ceremonie conține următoarele produse, realizate cu materiale din gama royal edition.

Vreau "Get it all pack"

Ce este inclus?

Costum la comandă

Cămașă la comandă

Pantofi la comandă

Papion de mătase

Batistă de buzunar

Butoni

Șosete

Pachetul include și serviciul de consultanță vestimentară personalizată. Toate aceste opțiuni sunt stabilite în timpul unei întâlniri individuale cu un consilier de stil personal, care te va ghida prin întregul proces. De aici, creația ta unică va fi realizată în doar câteva săptămâni, de la plasarea comenzii până la livrarea finală.

POVESTEA CELOR CARE NE-AU ALES

GALERIE CLIENȚI

Ei au ales pachetele de ceremonie MARSAY și au trăit experiența eleganței personalizate. Indiferent de locația și tema evenimentului tău, avem soluția potrivită pentru tine! Fie că planifici o nuntă de vis, un eveniment corporate de impact sau o ocazie specială, costumele noastre la comandă sunt create pentru a se potrivi perfect stilului și nevoilor tale.

Stabilește o programare și discută direct cu unul dintre consultanții noștri. Împreună, vom explora opțiunile disponibile și vom transforma fiecare detaliu în realitate, pentru ca tu să strălucești în ziua ta specială. Alătură-te clienților noștri mulțumiți și lasă-ne să îți oferim o experiență de neuitat cu MARSAY!

EXCELENȚĂ ÎN FIECARE CUSĂTURĂ

Vrei să lucrezi cu noi?