TOP 5 pantofi eleganți pentru bărbați galanți

Pantofi la comanda

Bărbații cu prestanță își vor dori întotdeauna să adauge la colecție doar încălțăminte bărbați exclusivistă, pe măsura ținutelor pe care le poartă zilnic. În detrimentul unor perechi de pantofi sport sau a celor din piele ecologică, noi am ales să vă punem la dispoziție pantofi eleganți bărbați din piele naturală sau din piele nabuc, cu posibilitatea de a alege dintr-o varietate de modele pantofi casual sau pantofi premium, pentru bărbați eleganți

Oferim pantofi casual de piele în nuanțe basic printre care se regăsesc nuanțele clasice de negru și maro închis, dar nu lipsesc modelele îndrăznețe în nuanțe vibrante, de toamnă. Și nu uita că lucrăm manual fiecare pereche de încălțăminte punându-ți la dispoziție încălțăminte din piele perfectă pentru calapodul tău. 

Dacă vrei să economisești timp și nu ai disponibilitatea să vezi toate brandurile și modelele disponibile la noi pe site, cu livrare rapidă direct la ușa casei tale, ți-am pregătit o selecție de pantofi de piele care să te inspire. 

5 modele de pantofi eleganți pentru bărbați

1. Pantofi Vicenza

pantofi cu catarama

Pantofii Vicenza fac parte din colecția de pantofi concepuți din piele naturală lăcuită și sunt o pereche de pantofi casual pentru bărbați simpli, dar eleganți. Pantofii sunt fabricați din piele naturală maro și piele de culoare neagră, fiind o pereche de pantofi cu care-ți poți pune ușor în evidență ținutele speciale. 

Calapodul este unul confortabil, disponibil într-o varietate largă de dimensiuni.

2. Pantofi Agrigento

pantofi oxford visinii

Cu un design basic, dar cu o eleganță aparte, perfectă pentru bărbații de peste 30 ani, pantofii barbatești Agrigento sunt o alegere cu care n-ai cum să dai greș. 

Tiparul este similar cu cel întâlnit la o pereche de pantofi sport bărbați însă botul ușor rotunjit și pielea lucioasă perfect netedă, acompaniată de o pereche de șireturi în contrast, transformă acești pantofi pentru bărbați într-o deviză pentru confort și eleganță.

3. Pantofi Arezzo

loafersi barbati

Indiferent de mărimea pe care o porți sau de stilul vestimentar preferat, designul unor pantofi casual din piele este preschimbat la 180° prin intermediul acestei perechi de pantofi piele bărbați Arezzo

Stilul acestor papuci bărbați este similar cu cel al mocasinilor, iar materialul într-o nuanță plăcută și versatilă de maro-bej, din piele întoarsă, prelucrat conform celor mai înalte standarde. 

Vor completa perfect ținutele simple și le vor transforma în piese ce vor exprima pe deplin o atitudine puternică.

4. Pantofi Severo

pantofi oxford albastri

Nu vei da greș nici alegând un model de pantofi cu toc într-o nuanță de accent, de un albastru puternic pus în evidență prin suprafața lucioasă a acestor pantofi din piele naturală Severo

Modelul tip oxford va transforma această pereche de încălțăminte din piele prevăzută cu cusături fine și un toc mediu, în cea mai confortabilă pereche de pantofi eleganți cu piele lăcuită, perfecți pentru evenimente.

5. Pantofi San Marino

pantofi loafers maro

Dacă îți dorești o pereche de mocasini bărbați confortabili și moderni, în tendințe, noii pantofi casual bărbați San Marino te vor impresiona prin pielea nabuc moale la atingere, prin cusaturile fine și delicate, printr-o nuanță tomnatică de piele maro cognac.

Acești pantofi eleganți bărbați sunt o alegere excelentă pentru tranziția dintre sezonul cald și cel rece, dar și un accesoriu perfect pentru a crea cele mai elegante ținute. 

Desigur, acestea sunt doar câteva dintre modelele de pantofi casual și pantofi de bărbați în care poți investi cu încredere pentru a-ți completa colecția cu o pereche de încălțăminte specială. Îți poți alege modelul favorit dintr-o colecție foarte variată și îți oferim inclusiv posibilitatea de a solicita verificarea coletului la livrare.

Descoperă colecția completă de pantofi aici!

Spune-ne părerea ta

Toate mesajele sunt moderate înainte de a fi publicate