Sacoul de catifea

Totul despre sacoul de catifea

sacou catifea portocaliu

Deși catifeaua este un material elegant, plăcut și sofisticat, care se bucură de o apreciere deosebită atunci când este introdus în garderoba unei femei, nici bărbații nu vor da greș alegând să introducă în colecția lor un sacou bărbați din catifea.

Un astfel de sacou made to measure sau conform nevoilor fiecărei siluete în parte, va da o notă plină de bun gust și se va transforma într-un articol vestimentar perfect pentru evenimentele din sezonul rece. Iată care sunt principalele motive pentru care să alegi un astfel de sacou și cum îl poți accesoriza cu succes pentru diverse ocazii.

 

De ce să alegi un sacou bărbați din catifea, stil elegant?

sacou catifea albastru

Sacoul din catifea nu se compară cu altă piesă pe care o ai în garderobă, mai ales când alegi un sacou lucrat impecabil, cu o atenție specială la cusături și la calitatea materialului din care este croit (vezi sacourile pentru barbati eleganti, modelele frumoase de sacou slim, bleumarin în carouri, sacou office, grena in carouri sau gri cu dungi). Prin aspectul său deosebit și extrem de elegant, un astfel de sacou se va transforma într-o piesă vestimentară cheie, chiar și la o ținută ce poate părea banală, per ansamblu, alcătuită din elemente simple.

Astfel, un sacou de acest tip te poate pune în raza reflectoarelor cu ușurință, chiar și atunci când trebuie să te pregătești de un eveniment corporate, de o ocazie specială precum o nuntă sau un botez, precum și atunci când trebuie să onorezi o invitație la un local cu o tematică pe măsură.

Îti recomandam un sacou bărbați în carouri, sacou slim fit,  sacouri bărbați eleganți, ținute smart, clasicul sacou negru în stil elegant, cu revere decupate, un sacou barbatesc cu guler frumos și multe alte modele casual și elegante din oferta noastra.

Sacourile pentru bărbați din catifea sunt purtate cu succes de zeci de ani și sunt recomandate chiar și de către cei mai renumiți designeri ai lumii. Drept exemplu, putem observa că nici în lumea cinematografică, un astfel de sacou din catifea sau un costum bărbați de acest fel, nu trece neobservat. Acum îl găsești cu ușurință și îți poți alege modelul, culoarea și croiala perfectă.

Ce articole vestimentare se potrivesc la sacourile bărbătești din catifea?

sacou catifea negru 

O piesă atât de elegantă pare o adevărată provocare atunci când îți dorești să obții o ținută de efect, dar fără să exagerezi sau să comiți greșeli de stilizare impardonabile, ce nu vor fi trecute cu vederea de către cei care au un ochi bine format.

Nu trebuie să fii designer vestimentar ca să poți asorta cu succes un sacou la ocazia ta festivă. De exemplu, poți alege o combinație de cămașă albă de ceremonie precum cămașa Barletta cu nasturi ascunși, alături de o pereche de pantaloni chino Leon. La acest mix avem în vedere sacoul de la acest costum Kingsman, pe care l-ai putea purta la fel de bine și în combinația cu care vine integrat - alături de o pereche de pantaloni office negri și accesorii în contrast.

Bărbatul modern poate sa incerce și un sacou roșu în carouri, cu o maleta barbati și pantofi eleganti. La moda sunt și alte sacouri colorate: sacou grena, bej în carouri, sacou verde la oferte speciale, sacou mov cu incaltaminte sport sau sacou albastru în carouri.

 

Sacourile elegante din catifea - cu ce accesorii se asortează?

pantofi barbati negri

Sacoul din catifea este o piesă destul de elegantă pentru orice ținută specială. Iar asta îți aduce un beneficiu major, mai ales când nu-ți place să petreci prea mult timp în fața oglinzii, în încercarea de a găsi acele combinații vestimentare perfecte. Astfel, poți asorta un astfel de sacou bărbați cu alte articole vestimentare basic și accesorii care să respecte aceeași linie de finețe, atât la în ceea ce privește dimensiunea lor, cât și paleta cromatică. De exemplu, poți apela la un ceas prevăzut cu curea metalică sau una de piele, la o pereche de pantofi casual în contrast cu sacoul sau cu pantalonii regular fit, precum și pentru un papion într-o nuanță similară.

Accesoriile ideale sunt discrete și reușesc să completeze perfect orice ținută smart casual sau elegantă, fără a fi necesar să depui prea multe eforturi.

Sigur, poți încerca inclusiv o abordare îndrăzneață și diferită, ca de exemplu, atunci când mergi la birou (un sacou office) sau când ieși seara în oraș să iei masa, să-ți petreci timpul cu persoana iubită, combinând un astfel de sacou slim fit cu un tricou negru sau alb, alături de o pereche de pantaloni clasici sau o pereche de jeans.

Descoperă cele mai noi  sacouri bărbați de la Marsay:  sacou bărbați în carouri, atemporalul sacou negru, un sacou verde deosebit sau bej în carouri pentru bărbatul modern, un sacou mov original asociat cu o maleta barbati într-o nuanta contrastanta. Putem croi pentru tine un superb sacou roșu în carouri, gri cu dungi sau albastru în carouri, din catifea și alte materiale premium.

 

Tipuri de încălțăminte pentru sacouri bărbați

Cel mai bine, cu un astfel de sacou elegant poți încălța o pereche de pantofi bărbați tot la fel de speciali. Și aici ai o mulțime de opțiuni pe care le poți alege astfel încât să îmbini utilul cu plăcutul, fără a omite acel confort pe care ți-l oferă de fiecare dată o pereche de pantofi sport.

O pereche ideală de pantofi eleganți pentru sacoul din catifea: pantofii oxford. Acești pantofi bărbați sunt croiți perfect pentru ținutele elegante și evenimente speciale. Prin forma cu botul ușor rotunjit, precum și modelul ușor perforat sau cu aspect de dantelă, o pereche de pantofi oxford va completa ținuta cu succes. Desigur, nu vei da greș nici dacă vei alege o astfel de pereche de pantofi din piele naturală Anzio care, prin simplitatea și confortul de care dau dovadă, se vor potrivi cu succes atât la o ținută smart-casual, cât și la una pe deplin elegantă în care te poți folosi inclusiv de un set complet de două piese, din catifea.

Alege din ofertele noastre pantofi smart casual sau pantofi sport, pantofi clasici sau pantofi ceremonie.

În sezonul rece poți îndrăzni să alegi o pereche de ghete bărbați în detrimentul unor pantofi clasici. Atunci când alegi o pereche de ghete de calitate, cu un model minimalist și discret, dintr-un material elegant precum sunt ghetele din piele întoarsă, vei putea să te protejezi de influențele negative ale vremii neplăcute și să fii prezentabil. Un bun exemplu sunt aceste ghete casual Dubai Suede care  sunt realizate manual din piele întoarsă maro, prevăzute cu o cataramă de efect și cusături fine ce se îmbină perfect la nivel de ansamblu.

 

Sacoul de catifea este o piesă de rezistență în garderoba oricui și un articol vestimentar extrem de practic pentru ocaziile speciale, dar și pentru cele smart casual. Acum poți beneficia și tu de propriul tău sacou prevăzut cu cele mai frumoase detalii, dar și de piese vestimentare de colecție pe care le-ai putea îmbina cu succes la ținuta ta specială pentru evenimentul ce va urma, cât și la zeci de alte situații diferite.

Vezi pe site ce modele și oferte noi ți-am pregătit: un sacou albastru elegant din materiale premium, sacou albastru în carouri cu pantofi ceremonie, sacou grena barbatesc cu guler frumos, costume barbati casual și elegante, modele de sacouri bleumarin în carouri și multe altele.

Dacă îți dorești un sacou de catifea la comandă stabilește o programare în showroom!

Spune-ne părerea ta

Toate mesajele sunt moderate înainte de a fi publicate