Pantofi wholecut: caracteristici principale și TOP 3 modele în vogă

Pantofi wholecut: caracteristici principale și TOP 3 modele în vogă

Pantofii wholecut sunt în tendințe pentru costume business și alte ținute - chiar și James Bond are o pereche wholecut în dulap. Dar, care sunt particularitățile acestor pantofi și cum îi poți integra în ținutele tale?

La prima vedere, pare că pantofii wholecut sunt eleganți și formali. Așa este, dar în spatele acestei imagini impecabile se ascund încă multe lucruri interesante. 

Wholecut se aseamănă cu pantofii Oxford în anumite privințe, în special în ceea ce privește modul de prindere a șireturilor care nu au capete la vedere. Acest detaliu este considerat de obicei mai clasic și mai formal decât alte stiluri de pantofi pentru bărbați, cum sunt cei Derby. 

De asemenea, wholecut înseamnă că partea superioară a pantofului este lucrată dintr-o singură bucată mare de piele (nu din 5 - 6 bucăți mai mici de piele cusute împreună, așa cum se întâmplă în cazul altor stiluri de pantofi bărbați). 

Rezultatul? Un pantof elegant, subtil, minimalist, cu linii deosebit de frumoase. Wholecut nu atrag atenția în mod ostentativ, ci sunt apreciați mai degrabă de bărbații foarte stilați care pun preț pe aspectul perfect pe care îl compun pentru ținute casual. 

Cum să porți pantofi bărbați din piele, wholecut?

Acești pantofi cu un croi întreg sunt perfecți pentru ocaziile formale și semi formale, în alăturare cu un costum frumos sau chiar cu o jachetă elegantă. Tipul ocaziei influențează cea mai bună nuanță pe care o poți alege, iar asta depinde de cât de formală este ocazia și cât de stricte sunt regulile. 

Cine poate purta pantofi bărbați din piele, wholecut?

Ca și în cazul pantofilor oxford, modelele wholecut se vor potrivi cel mai bine pe un picior cu lățime standard, cu arc tipic. Nu recomandăm acești pantofi wholecut pentru o labă a piciorului mai lată sau cu partea superioară mai înalta. Asta pentru că șireturile specifice ar putea părea ca și cum ar sugruma piciorul. 

Întreținere pantofi wholecut pentru  costume ceremonie, ținute business, formale

Este foarte ușor să menții frumusețea și designul pantofilor wholecut. Asta pentru că nu există cusături, așa că lustruirea și perierea sunt mai ușoare decât în cazul altor tipuri de pantofi bărbătești pentru costume casual. Fiind modele de cea mai bună calitate, vor rezista mai bine. Doar introdu calapoadele în interior, după fiecare purtare, pentru ca pantofii să-și păstreze forma frumoasă. 

TOP 3 pantofi eleganți wholecut pentru bărbați 

  1. Pantofi bărbați din piele naturală Matera

Cea mai populară culoare pentru pantofii wholecut rămâne negrul. De ce? Pentru că acești pantofi se pot asorta ușor cu un costum, funcționează bine cu cravate formale și alte ținute elegante. Daniel Craig, în rolul lui James Bond în Skyfall și Spectre, purta astfel de pantofi wholecut negri cu un costum tuxedo, un stil extrem de frumos. De asemenea, pantofii negri wholecut sunt smart și perfecți pentru orice ocazie specială cum ar fi nunțile (pentru pantofi de mire sau pantofi cavaler de onoare). 

PANTOFI BĂRBAȚI DIN PIELE NATURALĂ MATERA 

  1. PANTOFI BĂRBAȚI OXFORD TERAMO confecționați din piele

De la pantofii wholecut negri trecem la acest model maro deosebit de frumos, cu un corp în nuanțe, așezat pe un toc elegant la spate. Realizați cu o cusătură flexibilă, cu interior din piele naturală de cea mai bună calitate, patinați manual și un design impecabil, acești pantofi sunt ideali pentru a fi asociați cu multe costume formale, cămăși ceremonie,  pantaloni eleganți,  cămăși business,  cămăși casual,  inclusiv costume de mire și costume ceremonie pentru evenimente formale și semi formale. 

PANTOFI BĂRBAȚI OXFORD TERAMO 

  1. Pantofi bărbați piele patinată Aversa,  wholecut oxfords pentru  ținute business și  pantofi nuntă

Spre deosebire de perechea anterioară de pantofi wholecut, aceștia propun un design original al pielii exterioare, cu nuanțe parcă trasate în linii și îmbinate într-un mod foarte armonios. Impecabili din punct de vedere al realizării, din piele naturală de vițel și interior confortabil din piele naturală, o cusătură flexibilă și design curat, acești pantofi wholecut sunt creați pentru bărbații care pun preț pe imaginea lor. 

PANTOFI BĂRBAȚI PIELE PATINATĂ AVERSA

Pentru pantofi bărbătești wholecut, dar și alte modele pantofi casual și smart casual,  pantofi sport și cu piele întoarsă, cu ghid mărimi și informații utile , te așteptăm în magazinul nostru online. 

 

Spune-ne părerea ta

Toate mesajele sunt moderate înainte de a fi publicate