Sari la conținut

Coș

Coșul tău este gol

Articol: De ce să alegi costumul de flanel

De ce să alegi costumul de flanel - MARSAY

De ce să alegi costumul de flanel

Despre Costumul de flanel

Un costum de flanel este o piesă vestimentară atemporală dar pe care cei mai mulți dintre noi nu o avem în garderobă. În acest articol îți voi explica de ce ai nevoie să deții în garderoba ta un costum de flanel precum și piese separate (sacouri și pantaloni) pe care le poți mixa intre ele pentru un look nou în fiecare zi.

Costumul tradițional de flanel este o piesă vestimentară clasică, stilată și versatilă, pe care orice bărbat o poate purta în sezonul rece. Costumul din flanel poate fi ușor de purtat atât la birou cât și în situațiile mai putin formale precum o ieșire la restaurant.

Pentru o ținută de birou tot ce trebuie să faci este să adaugi o cămașă albă, impecabilă, de preferat cu un guler button-down și o pereche de pantofi oxford. 

costum de flanel gri marsay

Istorie

Costumul de flanel a fost creat în America anilor 30 când foarte mulți oameni se mutau în suburbii cu familiile pentru o viață liniștită. În acea perioadă, indiferent de locul de muncă pe care îl aveai, ținuta formală era obligatorie iar ținutele casual erau chiar interzise indiferent de cât de ciudat ar suna acum. Era o vreme în care atât cei care lucrau la birou cât și cei care lucrau ca și muncitori purtau ținute formale care implicau cel puțin pantaloni, cămașă și vestă.

Sacoul de flanel

Îți recomand să începi cu un sacou de flanel gri, o piesă clasică, durabilă și extrem de versatilă pe care cu siguranță o vei avea în garderobă pentru mulți ani. Mai mult decât atât, sunt sigur că îți va deveni cel mai bun prieten în diminețile friguroase de toamnă și de iarnă când ești grăbit să alegi ceva potrivit de purtat. Poartă-l cu pantalonul gri pentru a avea un look elegant, de birou. Vrei să fii creativ? Alege pantaloni de flanel într-o culoare diferită precum beige, verde sau negru. La fel de bine îl poți asorta și cu o pereche de jeans închiși la culoare.

sacou de flanel marsay

Pantalonii de flanel

Pantalonii de flanel sunt cu siguranță cea mai bună alegere pentru sezonul rece. Alege 3-4 perechi pe care apoi le poți mixa cu aproape toate sacourile din garderoba ta. Recomandarea ar fi să începi cu gri, negru și bleumarin întrucât ai o mulțime de variante de asortare și apoi poți încerca și crem, cărămiziu sau de ce nu, poate chiar o pereche în carouri pentru un look plin de personalitate

pantaloni de flanel gri marsay

Concluzie

Indiferent dacă vei alege costumul sau piesele separate, flanelul nu ar trebui sa îți lipsească din garderobă!

Stabilește o programare în showroomul nostru și descoperă întraga colecție de flaneluri pe care ți-am pregătit-o!

Read more

3 Tendințe pentru cămășile de primăvară/vară în 2018 - MARSAY
BUMBAC

3 Tendințe pentru cămășile de primăvară/vară în 2018

Suntem pasionați de calitate și noutate, iar cum primăvara vine întotdeauna cu multă prospețime, suntem bucuroși sa vă prezentăm noua colecție de țesături Albini.

Află mai multe
De ce să alegi un cadou personalizat de sărbători - MARSAY
CADOU

De ce să alegi un cadou personalizat de sărbători

Într-o lume inundată de diferite produse ce poarta titlul de ”cel mai bun cadou”, nu este greu să cumperi un cadou pentru cineva. Întrebarea este dacă acel produs va reflecta cu adevărat ceea ce si...

Află mai multe