Costumul de mire în 2021. Tendințe și inspirație

costum mire albastru

Ziua nunții trebuie să fie una memorabilă pentru viitorii miri. Totul trebuie să fie ales cu grijă, iar atenția la detalii constituie principala cerință care trebuie respectată. Vizitele în magazinele cu rochii de mireasă nu sunt singura preocupare a cuplului. Costumul de ginere este la fel de important. Nu lăsa totul pe ultima lună în care crezi că vei afla o minune online căutând costume barbati, costume ginere sau costume elegante barbati.

Asigură-te că vei arăta surprinzător și totodată vei fi relaxat în costume de nuntă pentru cununie civilă sau într-un costum elegant pe ringul de dans. Orice costum de ceremonie ai alege, trebuie să fie în același stil cu rochia de mireasa a viitoarei tale soții.

Mai jos găsești câteva sfaturi adaptate tendințelor anului 2021 care te vor ajuta să iei deciziile foarte ușor, atunci când alegi costumele perfecte.

Definește-ți stilul

Pentru anul 2021 recomandăm un costum de ceremonie în stil tradițional. Costum negru, cu guler tip șal, slim fit, cu unul sau două randuri de nasturi, accesorizat cu un papion din mătase naturală, o cămașă de bumbac albă și o pereche de pantofi eleganti, neapărat din piele naturală. Deși pare cea mai simplă alegere, nu este deloc așa. Un stil tradițional înseamnă, în primul rând, un costum elegant, atemporal, barbatesc slim fit care să ți se potrivească perfect.

Dacă viitorii miri au gândit o nuntă excentrică, adaptată personalității lor vulcanice, se poate adăuga o notă personală costumelor bărbătești pentru mire. Mici aplicatii pe rever, un pantalon cu vipușcă  sau o cămașă din materiale naturale cu detalii prețioase din mătase naturală pe guler sau manșete, sunt soluțiile personalizate disponibile atunci când alegi costume made to measure.

Truc: Uneori, simplitatea poate deveni excentrică. Ca să atragi toate privirile este suficient să optezi pentru un croi perfect, de aceea recomandăm costume made to measure. Nu te feri de clasicul smoching negru cu două randuri de nasturi! Dacă totuși culorile și imprimeurile nu îți lipsesc dintr-o colectie de costume, poți opta pentru un costum albastru seara sau un costum bleumarin inchis și unul gri uni sau gri in carouri pentru cununie civilă.

Costumul potrivit la timpul potrivit

Întreaga ținută trebuie să fie adaptată anotimpului și spațiului de desfășurare a evenimentului. Dacă ziua nunții va fi una călduroasă, alege un costum în stil tradițional, realizat din lână și mătase. Poți alege chiar și un costum cu un rever tip șal, realizat din material ușor, de vara. Acest lucru asigură un confort termic sporit.

Zilele reci de toamnă cer o țesătură din lână, respirabilă și călduroasă. Un alt avantaj al lânii este acela că vei arăta impecabil deoarece împiedică formarea cutelor. Costumele slim îți pun în evidență farmecul personal și le poți accesoriza cu o pereche de pantofi din piele naturală și un papion sau cravată din mătase naturală.

Tipul de costume casual nu sunt recomandate în cazul unui astfel de eveniment special. Un costum de ceremonie va avea un rever ascuțit sau un rever sal, în timp ce costumele barbatești casual au un rever decupat.  Calitatea materialelor bine alese îți poate da relaxarea pe care stilul casual le oferă. O zi întreagă, plină de emoții, într-un costum incomod, nu te face decât să îți dorești ca totul să se termine cât mai repede.

Culorile și imprimeurile

costum gri in carouri

Pentru astfel de evenimente speciale, viitorii miri trebuie să aibă ținute care să îi facă să se simtă bine și cât se poate de relaxați.

Anul 2021 readuce în lumină un stil tradițional, culorile și imprimeurile pentru seară fiind în nuanțe închise. Așadar, un costum negru este pe primul loc în topul preferințelor de culoare, urmat de un costum bleumarin sau chiar un costum albastru închis. Pentru seară, un guler șal completează cu succes un costum bărbătesc slim fit perfect realizat.

Pentru ceremoniile de zi sau pentru costumul de cununie civilă se poate opta pentru un gri uni. Un rever ascuțit, poate fi accentul care să-ți pună în valoare ținuta, în acest caz. Varianta unor costume de nuntă, gri în carouri nu este exclusă pe timpul zilei. Pentru un plus de eleganță, poți opta pentru o pereche de pantofi din piele naturală sau o cămașă din bumbac egiptean, accesorizată cu butoni prețioși.

Truc: Chiar dacă nunta voastră nu se încadrează în stilul unui eveniment extravagant, cu rochii de ocazie pretențioase și limuzină, tot trebuie să respecți coordonatele unui stil elegant.

Se poartă perfecțiunea

Bărbatul cu o personalitate bine definită va avea întotdeauna în colecția de costume doar piese made to measure. Știe că tot ceea ce poartă trebuie să aibă amprenta personală. Sunt costumele perfecte care te pun în valoare. Fiecare bărbat are o constituție diferită. Simpla clasificare pe mărimi este insuficientă atunci când vorbim despre un look impecabil. Produsele din retailul clasic, adaugate in cos, pur si simplu, diferă de cele croite atent și finisate manual.

Îți poți personaliza căptușeala sacoului. Detaliile personalizate, ca inițialele numelui, pot fi amintiri prețioase pentru viitorii miri. Costumele care ți se potrivesc perfect au avantajul că pot fi ușor reutilizate și transformate în costume business. Purtarea lor alături de cămăși casual face ca investiția să merite și mai mult. Poți arăta fantastic zi de zi. Experiența unui stilist nu se compară cu cea a celor care pur și simplu vând costume.

Truc: Costumele slim fit cu un rever sal sau rever ascuțit sunt și în acest an în topul preferințelor. Un croi perfect este definiția unui astfel de costum.

Oricare ar fi opțiunea ta pentru costumul de mire, fie că se încadrează unui stil tradițional sau modern, trebuie să arate impecabil. Cere sfatul unui specialist care știe să lucreze cu măsurile perfecte. Se poartă atenția la detalii!

Urmează rețeta MARSAY pentru un eveniment perfect!

1. Descoperă colecția de ceremonie 2021!

2. Consultă ghidul mirelui și află tot ce trebuie să știi despre viitorul tău costum de mire!

3. Descoperă ofertele speciale de pachete de ceremonie!

4. Stabilește o programare în showroom sau online!

Spune-ne părerea ta

Toate mesajele sunt moderate înainte de a fi publicate