3 idei de a compune o ținută lejeră cu pantofi loafers și mocasini

3 idei de a compune o ținută lejeră cu pantofi loafers și mocasini

Te pregătești de o ocazie specială sau abordezi frecvent un stil vestimentar lejer și ești în căutarea unor ținute care să-ți reflecte gusturile și personalitatea? Cu o pereche de pantofi loafer de piele întoarsă sau a unor astfel de mocasini de piele poți realiza o mulțime de ținute alese atent sau gândite în mod spontan, fără să dai greș.

Vei realiza cea mai bună investiție în pantofii de piele suede loafers sau de acest tip, care nu doar că pot accesoriza cu succes orice stil vestimentar, dar pot fi și o piesă confortabilă în care să te miști în voie. Iată câteva sugestii pe care să le încerci chiar acum.

Idei de ținute lejere cu pantofi eleganți, mocasini și loafers

1. Ținută casual elegant cu accente de albastru și maro

O idee de ținută smart-casual la care poți apela oricând în plimbările tale și inclusiv la birou, poate fi realizată cu succes prin îmbinarea contrastelor de albastru, cu nuanțele pământii.

De exemplu, poți alege această cămașă Biella din 100% bumbac în varianta slim sau regular, într-o nuanță pastelată și liniștită de albastru, care se va potrivi perfect cu acești pantaloni chino Leon bej.

Poți opta pentru pantofi bărbați în contrast cu oricare din cele două piese, iar alegerea noastră au fost acești loafer din piele întoarsă Arezzo, în contrast cu pantalonii. 

PANTOFI LOAFER DIN PIELE INTOARSĂ AREZZO MARO

Acești mocasini bărbați din piele întoarsă cu vârf rotund vor fi extrem de confortabili, dar și suficient de eleganți încât să ofere ținutei un plus de valoare. Poți opta inclusiv pentru o geacă de piele pentru serile răcoroase sau un pulover cu anchior. 

2. Ținuta black and white

Cu o ținută alb-negru nu ai cum să dai greș niciodată, indiferent de vârstă sau preferințe, chiar și dacă vrei să abordezi o astfel de imagine cu un tipar mai casual, pentru un eveniment. 

În plus, piesele alb-negru nu se vor demoda niciodată, așa că poți apela cu încredere la ele în diverse situații. De exemplu, poți construi prin intermediul unor costume ceremonie cum e acest ceremonie Premium Blacko ținută practică, folosindu-te exclusiv de sacou sau de pantalonii negri. Pornind de la aceste piese, poți integra în ținuta ta și o cămașă Oxford albă slim fit.

În materie de încălțăminte, noi sugerăm o pereche de pantofi oxford, mai exact acești loafer din piele Pordenone care sunt o pereche de pantofi din piele întoarsă cu cusături fine și discrete, care vor fi la fel de confortabili precum niște pantofi sport

PANTOFI LOAFER CASUAL DE PIELE ÎNTOARSĂ PORDENONE MARO

3. Ținută cu accente de culoare

Bărbaților îndrăzneți le putem recomanda accente de culoare și combinații casual curajoase care să le pună personalitatea în evidență. Așadar, nu uita să adaugi la tine în garderobă o pereche de pantaloni chino slim fit Girona într-o nuanță puternică de roșu pe care îi poți asocia la o cămașă Palermo albă, cu guler tunică.

La confortul dat de pantalonii și cămașa din 100% bumbac ce îmbracă pielea cu succes în confort și relaxare, poți adauga încălțăminte bărbați la fel de practică, precum această pereche de pantofi din piele întoarsă Lazio.

PANTOFI LOAFER DIN PIELE ÎNTOARSĂ LAZIO GRI

După plac, poți merge inclusiv pe o pereche de mocasini din piele nabuc, cu cusături contrastante, sau încălțăminte din piele naturală negri. O pereche de mocasini piele aleasă într-o culoare neutră sau de contrast va accentua finețea ținutei casual și te vor ajuta să fii comod și elegant în același timp.

Desigur, acestea sunt doar câteva din nenumăratele idei de ținute cu mocasini din piele întoarsă și mocasini cu piele netedă pe care-i vei purta ani la rând. Ți-am pregătit numeroase articole vestimentare premium și pantofi mocasini de calitate, pe care te așteptăm să le descoperi în magazinul nostru online.

Spune-ne părerea ta

Toate mesajele sunt moderate înainte de a fi publicate