Ținute de Revelion pentru bărbați

Acum poți număra pe degete câte zile au mai rămas până la Revelion, momentul fiind tot mai aproape. Chiar dacă ne aflăm într-un context global atipic, noaptea dintre ani are dintotdeauna o semnificație aparte oriunde ne-am afla în lume. Se spune că, așa cum vei arăta în noaptea dintre ani, la fel vei fi pe întreg parcursul noului an.

sampanie revelion

Așa că, în continuare, cei mai mulți vor dori să se pregătească din timp și să respecte tradiția în care optează pentru ținute elegante. Și domnii se vor asigura că beneficiază de ținute revelion bărbați de excepție, speciale, indiferent că seara de Revelion se va desfășura acasă sau la restaurant.

Dacă ești în căutarea unei inspirații vaste cu privire la ținuta de Revelion, cu siguranță știi deja că la Marsay vei putea găsi toate articolele de care ai nevoie ca să construiești o ținută de sărbătoare, de la A la Z. Realizăm piese made to measure care să corespundă dorințelor și necesităților, oferindu-ți posibilitatea de a-ți îmbogăți colecția cu articole vestimentare și accesorii care nu se vor demoda niciodată și pe care le vei putea purta cu plăcere și în 2022, la numeroase ocazii festive. 

Descoperă în continuare ce idei de ținute revelion bărbați ți-am pregătit, din care să te inspiri și să creezi propria ta ținută, cu succes.

 

Top 3 ținute bărbați pentru Revelion

Fie că-ți place să fii elegant ori de câte ori ai ocazia, fie că-ți dorești în acest an să ieși din anonimat cu o ținută specială sau te gândești la o abordare casual în cazul în care vei petrece Revelionul acasă, ți-am pregătit numeroase idei de ținute revelion bărbați în care să te simți tu însuți.

 

Petrecere acasă -  ţinuta perfectă pentru  noaptea de revelion

Dacă ți-ai propus încă de la bun început să petreci Revelionul acasă, în compania celor dragi și/sau a familiei, poți aborda un stil casual-elegant în care să te simți confortabil, dar cu ajutorul căruia să nu lași impresia că seara dintre ani este o zi ca oricare alta.

De exemplu, poți opta pentru o cămașă albă cu guler tunică precum cămașa Palermo, pe care s-o asortezi la o pereche de pantaloni raiați din catifea burgundy marca MARSAY.  Stilul poate fi completat de către o pereche de pantofi confortabili monkstrap din piele lăcuită, unde poți opta inclusiv pentru perechea de pantofi bărbați Veneto.

Desigur, dacă preferi o abordare mai simplă, poți combina aceeași cămașă alături de o pereche de pantaloni slim-fit într-o nuanță de bej sau negru și să creezi o ținută basic care va ieși în evidență prin intermediul materialelor finelor și a încrederii de sine pe care ți-o oferă confortul asigurat de această ținută revelion bărbați. 

Outfit elegant pentru restaurant -  tinuta ideala

sacou de catifea portocaliu barbati

La restaurant sau într-un cadrul formal, toți bărbații vor încerca să iasă în evidență prin ce-i mai bun. Nu trebuie să fii mai prejos când sunt atâtea idei de ținute revelion bărbați elegante, la care ai putea apela cu succes.

Într-un cadru mai deosebit ținuta ta va trebui să se impună nu doar printr-un contrast perfect, cât și prin materiale delicate și/sau sustenabile, care-ți vor oferi o anumită prestanță.

Poți alege o cămașă fină din mătase sau o cămașă din bumbac, pe care s-o asortezi cu un costum elegant precum acest costum Kingsman. Prevăzut cu un sacou din catifea pe care-l poți asocia cu ușurință la o cămașă albă sau neagră, alături de o pereche de butoni strălucitori și un papion, precum și la o serie de pantofi oxford Cosenza, acest costum te va transforma într-un bărbat rafinat, în tendințe, care se va face remarcat cu ușurință.

 

Ținută de gală pentru bărbatul modern

smoking negru barbati

Dacă faci parte din înalta clasă socială, ești administratorul unei firme sau urmează să participi la un eveniment special, la o prezentare sau o emisiune TV, vei avea nevoie de ținute revelion bărbați la șapte ace, alese și accesorizate în mod impecabil.

În acest caz îți putem recomanda două opțiuni de costume cu care să construiești o ținută de excepție -  costum de ceremonie Signature și costumul Ivory Shawl (o  alegere excelentă). Poți opta pentru aceste ținute realizate precum în pozele de prezentare, dar poți opta inclusiv pentru o altă țesătură favorită sau o altă culoare. Cele două modele pot fi croite inclusiv din lână cu proprietăți antișifonare, fiind costume prezentabile și călduroase, care se vor păstra impecabil pe toată durata serii.

Poți asorta oricare din aceste costume cu o pereche de pantofi eleganți tip oxford, dar și cu un papion, butoni, un ceas elegant și un palton pentru a limita disconfortul termic atunci când trebuie să petreci timp la interior și în exterior. 

Iti recomandam un  costum negru pentru a fi in centrul atenției,  pantofi eleganti pentru  tinuta formala ( derby brogue de exemplu),  un  pantalon elegant.

De ce să porți o ținută made-to-measure, pentru petrecere de Revelion?

sacou burgundi barbati

Vei ști că ai făcut cea mai bună alegere pentru ținuta de Revelion si ringul de dans în momentul în care vei primi complimente sau ceilalți din jur te vor primi cu admirație. Iar pentru a-ți atinge acest țel este necesar să apelezi la cel puțin o piesă made-to measure.

Aceste piese se fac remarcate de la distanța, întreaga creație fiind realizată exact pe tiparul personal, spre deosebire de articolele vestimentare obișnuite care sunt croite după un model și care se fabrică în nenumărate tiraje.

Cu o atenție impecabilă la detalii, piese croite după măsurătorile proprii și în funcție de stilul pe care dorești să-l abordezi în această zi specială, ținutele și piesele made-to-measure se vor transforma în elemente de impact care te vor scoate în evidență și te vor pune în lumina reflectoarelor. În plus, unicitatea acestora îți permite să te bucuri de țesăturile și culorile sau contrastele favorite, cât și de un croi versatil pe care l-ai putea utiliza cu ușurință pe întreg parcursul anului 2022 cu alte ocazii. 

Așadar, piesele la comandă Marsay se vor transforma în cea mai bună investiție pe care ai putut s-o faci vreodată, potrivindu-se perfect cu personalitatea ta și cu forma corpului. Prin intermediul unui costum la comandă, a unei cămăși și/sau a unei perechi de pantofi croiți special, vei reuși să creezi cea mai deosebită ținută de Revelion și nu numai. Iar dacă nu ai suficientă inspirație, programează-te la o ședință de consultanță sau hai să primești sfaturi de la specialiști în showroom-ul Marsay. 

Vezi ofertele noastre de incaltaminte barbati,  tinutele elegante pentru  seara de revelion, pantofi eleganti etc. 

Dacă îți dorești o ținută la comandă pentru Revelion, stabilește o programare în showroom!

Spune-ne părerea ta

Toate mesajele sunt moderate înainte de a fi publicate