Sacoul la comandă

Cămășile la comandă, pantofii la comandă și nu în cele din urmă, pantalonii la comandă, vor răspunde pe deplin nevoilor și dorințelor personale în materie de stil masculin. Alături de aceste articole își poate face loc cu ușurință în colecția ta și un sacou bărbați la comandă care îți va oferi prestanță și eleganță, indiferent de situație.

sacou la comanda

Așadar, un costum cu sacou la comandă (cu sacou bleumarin, sacou barbati slim, sacou grena în carouri, sacou barbati negru, sacou cu croială slim fit etc)îți poate veni în ajutor cu succes atât în viața de zi cu zi, dar și la ocazii speciale, fiind o piesă cheie care te va scuti de retușuri și modificările necesare unor costume clasice pe care le poți achiziționa din magazine, croite după o serie de tipare standard.

sacou la comanda

La noi găsești multe idei și soluții pentru sacouri la comanda: slim fit sacou mov,  sacou office,  sacou în carouri la comanda și costume complete cu pantaloni.

Pentru că un costum cu sacou la comandă ( gri cu dungi,  grena în carouri,  sacou negru,  sacou roșu în carouri etc) poate fi alegerea nr. 1 la evenimente, birou, dar și atunci când ai o anumită clasă socială pe care vrei să o evidențiezi zilnic, vezi în acest material cum să deosebești un astfel de costum de cele bespoke sau Ready to Wear, precum și motivele, modul și avantajele, pentru care să alegi un astfel de costum.

Te invitam la noi în atelier pentru a comanda sacourile perfecte pentru diferite împrejurări și evenimente deosebite, pline de eleganță, casual, fashion sau chiar sport. Putem crea la comanda  sacouri bărbați bleumarin în carouri  casual și elegante, sacou office, sacou albastru în carouri pentru  ținute smart, sacou slim, sacouri în carouri, costume barbati pentru ceremonie, casual sau sport. 

Care sunt diferențele între costumele bespoke, Ready to Wear și costumele made-to-measure cu sacou la comanda? 

materiale pentru sacouri la comanda

În lumea modei se face adesea confuzia între costumele bespoke sau cele Ready to Wear pentru bărbatul modern, cu costumele made-to-measure sau la comandă. 

Categoria de costume ready to wear vin deseori în modele etalon prin care poți vizualiza de exemplu, un anumit model gata realizat pe o siluetă, pe care l-ai putea personaliza după preferințe sau căruia să-i aduci o serie de ajustări, ca și cum ai deține deja un costum la care dorești să elimini toate acele lucruri care nu te avantajează sau care nu-ți fac plăcere să le regăsești atunci când îl porți și să îl transformi într-un set pe placul tău.

Costumele cu sacou la comandă (cum ar fi un  sacou grena în carouri și revere decupate, sacou bej, sacou barbati albastru) sunt la pol opus pentru că ele sunt croite de la zero, în funcție de solicitările utilizatorului, de stilul de viață, de materialul, culoarea sau culorile dorite, până la stabilirea cusăturilor, a croiului, a accesoriilor cu care acesta va fi prevăzut.

Practic, costumele la comandă pot fi denumite cu ușurință piese unicat, șansele de a întâlni un bărbat care să poarte același costum fiind reduse spre zero. Dacă îți place să ieși în evidență printr-un stil vestimentar aparte, în mod cert costumele cu sacou la comandă sunt alegerea potrivită.

Vezi modelele noastre deosebite cu  sacou bărbați albastru ce poate fi purtat cu pantofi casual sau pantofi sport,  sacou bărbați bleumarin de purtat cu pantofi ceremonie, maleta bărbați, ghete cu piele intoarsa, cu blugi bărbați sau cu pantaloni casual.

Rezultatul poate fi un sacou la comandă perfect pentru birou și evenimente corporate, cum ar fi costumul The Manager sau cel de eveniment, precum este cazul acestui costum Lisabona. După cum poți observa deja, cele două costume sunt disponibile în varianta ready-to-wear, dar ele pot fi și realizate made-to-measure, după dorințele și nevoile tale. 

De ce să alegi un costum cu sacou la comandă?

barbat in camasa la comanda

Motivele și avantajele pentru care să alegi un costum la comandă sunt destul de evidente.

De exemplu, croiala poate fi realizata în mod exclusiv pentru măsurile tale care vor fi întotdeauna diferite de măsurile tiparelor etalon pe care le poți regăsi în magazine, spre achiziție imediată. Bărbații cu o siluetă mai înaltă, cu umeri impunători și mâini subțiri vor necesita o altă croială și alte măsuri față de bărbații scunzi, cu un abdomen generos și mâini groase. În acest mod nu trebuie să te orientezi către o mărime mai mare așa cum ai face în cazul unui sacou obișnuit, dar nici nu mai trebuie să-ți bați capul cu modificările la croitor.

Noi putem realiza pe comanda o mulțime de modele de costume și sacouri:  sacou bărbați bleumarin din materiale premium, model  bej în carouri,  sacou grena sau  sacou verde,  sacou bărbați gri și altele.

Un alt avantaj al costumelor cu sacou pentru bărbați eleganți la comanda este modul de personalizare care poate fi realizat în detaliu - de la alegerea materialului și a tipului de țesătură, până la grosimea pe care acesta să o aibă, imprimeu, asocieri de culori, nasturi cu anumite forme și modele, dispuși într-un anumit fel, de o anumită mărime și formă.

Astfel se conturează ideea de autenticitate care va exprima pe deplin personalitatea, sacoul la comandă pentru bărbați slim fit transformându-se în cea mai frumoasă parte a colecției vestimentare, pe care o vei purta întotdeauna cu plăcere. Rezultatul obținut va fi fără de cusur, un adevărat succes atât când vine vorba de o garderobă în tendințe, cât și de un bărbat cu exigențe înalte care își dorește să fie în pas cu moda.

Pentru ținutele la moda recomandăm unele din cele mai frumoase modele pe comanda - sacouri bărbați  gri cu dungi care se potrivesc cu pantofi ceremonie, sacou  grena în carouri cu pantofi clasici pentru o ținută smart casual, modelul mov în carouri cu o croială slim fit, cu o pereche de  pantofi eleganți. 

În ce situații e recomandat să porți un costum cu sacou la comandă din materiale premium? 

costum la comanda barbati

Costumele smart casual și elegante la comandă se realizează și sunt purtate exclusiv cu ocazia evenimentelor deosebite?

Deși în societate se întâmplă tot mai des acest lucru, ca un costum la comandă să fie asociat în mod exclusiv cu o ocazie specială, acest lucru nu reprezintă o regulă de aur. Asta înseamnă că poți purta cu succes un astfel de costum și în alte situații, chiar și în viața de zi cu zi, transformând costumul la comandă într-o alegere perfectă pentru bărbați atenți la detalii, aflați în căutarea perfecțiunii.

Pentru efecte memorabile, vezi oferta noastra de costume cu sacou  barbati gri, modelul regular fit care poate fi îmbrăcat cu o pereche de pantofi clasici, costum cu sacou bleumarin în carouri și revere decupate, sacou mov în carouri sau traditionalul sacou negru. 

Dacă un costum complet pare mult pentru anumite ocazii, poți îmbina diferit fiecare piesă de costum cu alte articole vestimentare mai clasice și mai simple sau mai elegante, deja disponibile în garderoba ta.

Cu un costum barbatesc cu guler frumos, la comandă, poți realiza cel puțin 3-5 combinații diferite pentru fiecare piesă în parte. În timp ce costumele de ceremonie uzuale beneficiază de o singură purtare după care sfârșesc luni sau ani la rând în șifonier, un costum cu sacou la comandă îți oferă posibilitatea de a fi creativ și de a valorifica pe deplin investiția prin utilizări nenumărate și variate. 

Cum comanzi un costum sacou la comandă, stil elegant sau casual? 

sacou la comanda barbati

Ca să comanzi un costum cu sacou personalizat (sacou bărbați în carouri, sacou bărbați slim pentru pantofi casual, sacou albastru in carouri pentru pantofi sport sau eleganti, sacou bărbați negru etc)  va trebui să te adresezi unui specialist vestimentar profesionist, care să aibă contact cu cât mai multe țesături și tehnici de lucru, prin intermediul căruia ți-ai putea construi un costum cu adevărat deosebit.

Poți opta în confecționarea costumului pentru un stil clasic, în nuanțe și cu o croială care nu se va demoda niciodată, fie poți alege să-ți personalizezi costumul cu inițialele tale, un imprimeu și/sau o țesătură rară, alături de butoni de efect sau un mecanism de închidere special.

Chiar dacă nu ai nici cea mai mică idee cum ar trebui să arate costumul la comandă ideal pentru tine, nu înseamnă că trebuie să renunți la dorința de a alege un astfel de costum cu sacou bărbați albastru, sacou verde,  bej în carouri,  sacou roșu în carouri,  sacou bej și alte culori.

Te așteptăm în showroom-ul Marsay cu oferte speciale, alături de consilierii vestimentari ce-ți vor putea face cele mai bune recomandări, în funcție de nevoile și dorințele tale. Nu uita că pe site ai o inspirație vastă din care poți alege inclusiv un costum cu sacou ready-to-wear, dar și zeci de alte piese pe care le putem realiza la comandă.

Dacă îți dorești o ținută la comandă pentru Revelion, stabilește o programare în showroom!

Spune-ne părerea ta

Toate mesajele sunt moderate înainte de a fi publicate