Lecția de stil by Marsay: 3 sfaturi despre cum să porți un costum bărbătesc primăvara asta

Nunți, botezuri, evenimente speciale? Sau pur și simplu vrei să te îmbraci cu stil în orice situație? Primăvara anului 2022 este o oportunitate excelentă să-ți scoți asul din mânecă și să evidențiezi trăsăturile corpului astfel încât să definești moda la cele mai înalte standarde.

Iar prin materialul de astăzi, Marsay te învață nu doar care sunt piesele cheie esențiale pentru garderoba de primăvară a oricărui bărbat cosmopolit, cât și o serie de sfaturi practice despre cum să te îmbraci cu stil indiferent de scop, ocazie sau personalitate.

Lecția de stil masculin: Cum să porți un costum ca să arăți spectaculos în primăvara asta 

Ținute minimaliste on a daily basis

În plimbare sau la birou, poți adopta o ținută prietenoasă cu confortul tău, fără a face compromisuri în ceea ce privește eleganța. De exemplu, alege să porți costumul împreună cu un tricou sau cu o cămașă din materiale sustenabile, alături de o pereche de pantofi comozi. În zilele friguroase, poți alege, iată, o maletă din lână, respectiv o pereche de ghete basic. 

Pune o piesă la baza altor creații vestimentare 

În mod greșit, foarte mulți bărbați se feresc să combine o piesă cu alte elemente, lucru care te-ar putea ajuta enorm de mult să experimentezi dintr-un simplu costum, o varietate largă de ținute. De exemplu, poți îmbina pantalonii alături de o cămașă Pisa sau un tricou din bumbac alb, că să obții un stil casual și de efect. Adaugă și un palton, alături de o eșarfă, ca să obții o ținută chic pentru zilele în care vrei să arăți smart și în tendințe.

Cât despre sacou, el se va potrivi excelent chiar și la o pereche de jeans, mai ales când nu-ți dorești pe deplin un stil impunător sau 100% office/elegant. Sigur, acesta e doar un exemplu, iar tu poți experimenta în diferite moduri, în funcție de inspirație, starea de spirit, creativitate etc. Dă frâu liber imaginației și descoperă combinațiile care ți se potrivesc cel mai bine!

Dacă ai mulți  urmăritori pe instagram, fotografiile cu tine îmbrăcat într-o astfel de ținută elegantă vor atrage o mulțime de reacții. Așa se întâmplă și în cazul vedetelor masculine (precum Dan Negru, Marius Bodochi, Gheorghe Zamfir) sau vedete feminine. 

Accesorizează-ți costumul cu o pată de culoare 

Nu uita că poți să alegi și o pată de culoare pentru a scoate din anonimat o personalitate îndrăzneață și puternică. Te va ajuta o cămașă colorată sau cu imprimeu, desigur, din materiale naturale și fine, poate niște accesorii diferite, niște ghete din piele statement cum e modelul Alberobello sau o pereche de loafers, în zilele călduroase. Adaugă ținutei tale și o geantă care să se asorteze cu pantofii, alături de o jachetă de sezon în nuanțe neutre. Nu uită că, pentru evenimentele deosebite (și chiar mai puțin speciale, atunci când te întâlnești cu fosta soție într-un cadru formal/ elegant și vrei să-i arăți ce a pierdut) poți inclusiv să-ți îmbini costumul cu un papion, o cravată, o batistă împăturită într-un mod mai special. 

Trends by Marsay - Top costume bărbați de primăvară -  Ghid complet de stil 

De la costume colorate, până la costume basic, costume bărbați din materiale premium, personalizate întru totul, segmentul este variat și creează controverse în garderoba unui bărbat care nu se mulțumește cu puțin.

Deseori, ei simplifică lucrurile alegând să pună lecția de stil în mâinile partenerelor care au un ochi format pentru designul vestimentar. Așa că, poate fi dificil să te descurci singură sau să selectezi printre atâtea sfaturi și modele de costume diferite disponibile în piață, doar unul, că să-ți îmbraci cu stil bărbatul de lângă tine.

La Marsay, suntem de părere că, nu contează vârsta sau greutatea ca să poți avea o postură prezentabilă în orice situație. Punând la dispoziția ta costume bărbați made-to-measure este mai simplu ca niciodată să găsești acel costum perfect care să complimenteze trăsăturile omului de lângă tine sau pe tine însuți, fără a face niciun fel de compromisuri.

Iată și câteva modele pe care să le ai în vedere atunci când te îmbraci în funcție de preferințe. 

Costum ceremonie True Black -  vezi galeria foto la noi în magazin

Fan al stilului Andrea Bocelli, Dan Negru, Marius Bodochi sau Gheorghe Zamfir? Sau ai mulți urmăritori pe instagram ? Prestația lor vestimentară nu poate fi trecută cu vederea atunci când se afișează pe marile scene ale lumii.

La lecția de stil, Marsay te învață cele mai bune sfaturi și îți sugerăm să arunci un ochi peste acest costum ceremonie True Black din stofă, care redă perfect imaginea marilor artiști amintiți anterior.

Este conceput din stofă premium, sacou cu un croi cambrat și pantaloni la dungă, fiind un compleu perfect pentru evenimente sofisticate. Îl poți îmbina cu o cămașă la fel de sofisticată din in sau bumbac, alături de butoni eleganți, pantofi din piele naturală și/sau piele întoarsă etc. Marsay te învață cum să stilizezi un astfel de costum și în celelalte articole prezente pe blog. 

Costum business The Manager 

Costumul The Manager este o abordare mai clasică, dar ușor de pus în evidență mai ales de cei care au un post distins în cadrul unei multinaționale sau de ce nu, conduc propria lor afacere. Bărbații care adoră stilul office elegant se vor îndrăgosti de acest costum masculin care, de altfel, poate fi o alegere fantastică pentru zeci de alte situații (evenimente corporate, ieșiri în oraș, chiar prezentări în revista viva etc.).

Ca bărbat, devine cu și fără poate una dintre cele mai versatile opțiuni de costume care te va inspira să-ți dai sfaturi de modă și lecții de stil, doar privindu-te în oglindă. Imaginează-ți la cel nivel poți transforma un astfel de costum, alături de o cravată într-o nuanță bogată sau cu imprimeu, ori printr-o broderie personalizată în contrast cu o cămașă premium made-to-measure. Ideal de purtat în orice circumstanțe mai formale, inclusiv la un  masterclass online,  galerie foto pentru o revista (cum ar fi  revista viva), nunți, evenimente etc. 

Costum la comandă Green Dream stil masculin

Și nu în cele din urmă, o alegere extrem de potrivită pentru primăvara 2022 în materie de ocazii speciale, va fi și costumul la comandă Green Dream. Poți opta pentru un croi personalizat, cât și pentru un design mai spectaculos, alegând să-l îmbini cu alte articole vestimentare și accesorii potrivite - pantofi premium precum pantofii oxford, o serie de butoni din materiale prețioase, o cămașă neagră, albă etc.

Îmbracă acest costum, postează fotografii pe instagram și milioane de urmăritori vor fi cuceriți. 

Bineînțeles, lista poate continua. Și îți garantăm că nu vei da greș alegând oricare din costumele Marsay. Nu uita că te așteptăm în showroom sau la o consultație vestimentară, ca să facem împreună cele mai bune alegeri.  Creează cont pe site și comandă acum sau vino în atelierul nostru pentru un  ghid complet de stil live. Te ajutăm să te  îmbraci în funcție de preferințe și personalitate.

Îmbrăcăm cu bun gust vedete cu mulți urmăritori pe rețelele de socializare, care apar în pictoriale și reviste sau care se pregătesc de un masterclass online sau alte evenimente speciale. Chiar dacă tu nu ești o vedetă, în costumele Marsay te vei simți în vârful lumii - distins, elegant și admirat.

Stabilește o programare în showroom și discută cu un consultant dedicat!

Așa cum  Gina Pistol, Maia Morgenstern, Adina Buzatu sau niște influencerițe rusoaice cu milioane de urmăritori care au apelat la mirajul operațiilor estetice se remarcă printr-un stil de excepție, bărbații care vor să iasă în evidență, au nevoie de o ținută care să-i reprezinte cât mai bine. (Gina Pistol, Adina Buzatu și chiar influencerițe rusoaice cu milioane de urmăritori). -  vezi galeria foto în secțiunea magazin. ori cum să-l aranjezi singură (din postura de mamă, parteneră, chiar fostă soție etc.). 

Spune-ne părerea ta

Toate mesajele sunt moderate înainte de a fi publicate