Sari la conținut

Coș

Coșul tău este gol

Articol: De la voi, pentru voi. Astăzi, smoking-ul negru

De la voi, pentru voi. Astăzi, smoking-ul negru - MARSAY

De la voi, pentru voi. Astăzi, smoking-ul negru

O poveste cu și despre oameni frumoși, Andreea și Bogdan, care astăzi împărtășesc cu voi o mică parte din ziua lor magică.

Bogdan a ales un costum negru, realizat pe măsura, dintr-o țesătură premium. Croiala slim, specific italiană, precum și reverul ascuțit (șpiț) lat i se potrivesc de minune lui Bogdan. Corpul lui atletic este astfel pus în evidentă într-un mod plăcut. Ținuta este completată de o cămașă perfect croită din cel mai fin bumbac egiptean precum și de batista elegant poziționată în buzunarul de la piept. Papionul de catifea neagră este cireașa de pe tort a acestei ținute și totodată amprenta personală a lui Bogdan asupra ținutei.

Mai jos poți vedea câteva poze de la eveniment iar dacă ai ceva sa ne transmiți poți lăsa un comentariu. Dacă ești în căutarea unui costum de ceremonie aruncă o privire aici.

MARSAY COSTUM MIRE NUNTA CEREMONIE MADE TO MEASURE COSTUME LA COMANDA BARBATI

MARSAY COSTUM NUNTA MIRE CEREMONIE COSTUME LA COMANDA BARBATI

MARSAY COSTUM NUNTA MIRE CEREMONIE COSTUME BARBATI LA COMANDA BUCURESTI

 

Read more

3 Tendințe pentru costumul de nuntă în 2018 - MARSAY
CEREMONIE

3 Tendințe pentru costumul de nuntă în 2018

Te însori anul acesta? Specialiștii MARSAY au studiat pentru tine tendințele anului 2018 și ți le prezintă pentru ca tu să fii mai informat atunci când iei decizia achiziționării unui costum de cer...

Află mai multe
Sacoul de cânepă, vedeta acestei veri. - MARSAY
CANEPA

Sacoul de cânepă, vedeta acestei veri.

Vara aceasta, îți propunem o nouă țesătură pentru sacourile tale de vară: cânepa. Colecția de materiale disponibile include atât culori uni cât și design-uri în carouri. Țesătura este alegerea perf...

Află mai multe