Bărbați cu greutate - ce să porți la un eveniment ca să arăți bine și să maschezi imperfecțiunile?

Bărbați cu greutate - ce să porți la un eveniment ca să arăți bine și să maschezi imperfecțiunile?

costum barbati marimi mari

Dacă în viața de zi cu zi un bărbat nu-și face întotdeauna griji în ceea ce privește conformația siluetei, în cazul evenimentelor cu prestanță se va pune tot mai mult accent asupra acestui aspect. Dacă nu corelezi psihologic cu ceea ce vezi în oglindă ssu dacă toată garderoba pare să fi intrat la apă, în mod cert va trebui să iei măsuri astfel încât să poți arăta prezentabil la evenimentul la care urmează să participi. 

In general, din dulapul unui barbat cu greutate nu lipsesc aceste piese vestimentare:  bluza marimi mari, camasa la  baza gatului,  costumele barbatesti mărimi foarte mari,  pantaloni stofa,  trening mărimi mari pentru tinute sport,  costume de ocazie.

În cazul în care îți este practic imposibil să renunți la kilogramele în plus într-un timp scurt există piese vestimentare care pot să-ți îmbrățișeze conformația actuală oferindu-ți mai multă încredere și stimă de sine. Cu o atitudine pe măsură și apelând la trucurile designerilor vestimentari, te vei putea regăsi pe deplin chiar și în costume elegante și să demontezi mitul conform căruia, doar bărbații slabi, trași prin urechile acului, pot fi prezentabili și să iasă în evidență cu ușurință. O ținută la comandă, realizată pe măsurile tale, ți se va potrivi perfect!

Iată ce să porți și cum să îmbini articolele vestimentare și accesoriile fără să dai greș.  

Articole vestimentare și accesorii pentru evenimente și bărbați cu imperfecțiuni

Orice ținută de eveniment se axează pe 4 elemente principale: cămașa, costumul sau sacoul ( bleumarin cu dungi,  bleumarin in carouri,  sacouri casual,  vesta barbati) și pantalonii, pantofii și accesoriile cu care completezi o ținută cu brio.

Chiar dacă îți place să fii la modă alegând țesături, imprimeuri și culori în tendințe, trebuie să știi că, o conformație solidă nu-ți permite să faci foarte multe compromisuri. Desigur, este foarte important ca ceea ce porți să-ți reflecte personalitatea și să te facă să te simți bine atunci când le porți. Însă, ține cont că și cea mai mică greșeală poate avea un impact pe măsură. Așadar, în detrimentul unor alegeri impulsive, analizează ce caracteristici ar trebui să îndeplinească fiecare element în parte, după cum urmează. 

Cămașa  3xl 4xl pentru costumele barbatesti 

Cămășile slim-fit ies automat din discuție și îți recomandăm cum precădere să alegi un tipar regular care va îmbrăca corpul perfect, fără să pună accent pe burtă sau pe zonele cu mari depuneri de grăsime. O astfel de cămașă îți va permite în același timp să fii suficient de liber și confortabil, ca să te poți bucura pe deplin de eveniment. Vezi  marimi costume mari,  vesta barbati XXL, camasa la  baza gatului, pantaloni  eleganti marimi mari, 

Desigur, atunci când vine vorba de pareta de culoare, nuanțele clasice de alb și negru, fără impreimeuri sau modele, se vor potrivi excelent și le vei putea asorta cu ușurință la modele variate de costume bărbați mărimi mari unde poți experimenta mai mult. O cămașă simplă va fi ușor de purtat în diferite situații chiar și în afara evenimentelor speciale, în timp ce, în alegerea unor culori de impact sau a unor cămăși cu modele, va trebui să alegi costume bărbați grași minimaliste. 

Costumul -  mărimi foarte mari 

Unul dintre cele mai mari impedimente pe care bărbații le întâmpină atunci când trebuie să aleagă costume mărimi mari este conformația acestora. Silueta este un aspect cât se poate de personal, iar când vine vorba de costumele standard, ele nu coincid 100% cu nevoile și așteptările pe care le ai de la un costum pentru eveniment. Așa că, soluția potrivită e să apelezi pentru costume bărbați mărimi mari la comandă unde poți alege un sacou cu o structură ideală pentru forma și dimensiunea umerilor, alături de o pereche de pantaloni care să se asorteze perfect cromatic și stilistic.  

Pantofi pentru  sacouri casual 

Pe lângă o cămașă aleasă cum trebuie și costume bărbați grași care nu vor trece neapărat silueta cu vederea, dar vor îmbrăca atent corpul și vor reda impresia unui bărbat îngrijit, elegant, cu prestanță, pantofii sunt un alt punct de accent care merită întreaga atenție. 

Prin intermediul unor accesorii fine care asigură o completare perfectă a ținutei de eveniment, vei putea distrage cu ușurință atenția de la imperfecțiunile care continuă să fie vizibile sau care au nevoie de o mână suplimentară de ajutor ca să fie trecute cu vederea. 

De exemplu, poți alege produse favorite o pereche de pantofi din piele naturală sau pantofi din piele întoarsă, alesi la culoarea costumului sau a camasii. Modelul de pantofi sugerat de catre designeri in cazul evenimentelor speciale sunt bineinteles, pantofii oxford. Dar in magazinul nostru Marsay poti opta si pentru nenumarate alte modele de pantofi in care sa te poti deplasa in voie si care se vor potrivi situatiei date, precum pantofii monkstrap, pantofii wingtip sau o pereche de ghete elegante scurte pentru sezonul rece. 

Vezi si modelele mari pentru  ghete barbati,  jachete barbati  eleganti marimi mari,  sacouri mărimea XXL,  costume marimi mari,  costum barbati talia.  

Accesoriile mărimi foarte mari 

Pe lângă pantofi, poți distrage atenția de la lucrurile care te deranjează și prin celelalte accesorii care, de altfel, la ținutele de eveniment precum o gală, nuntă sau un botez, la care ești un invitat special, ar putea fi considerate esențiale. 

Amintim aici butonii pentru cămașă, prezența unor două rânduri de nasturi metalizați prevăzuți cu model elegant, utilizarea unei batiste pentru sacou pe care s-o împăturești într-un mod inedit, slături de folosirea unor bretele care accentuează înălțimea și distrage atenția de la burtă, alături de cravată sau papion. 

Simplitatea accesoriilor alese, asociate cu materiale de calitatate, inclusiv în ceea ce privește atenția la detalii legată de costume bărbați mărimi mari, duc la obținerea unei ținute perfecte pentru orice eveniment.   

Atrage priviri printr-o ținută la comandă,  camasi barbati cu masuri mari

Poți economisi timp și să faci furori alegând ca ținuta de eveniment să o realizezi integral, la comandă. Știm că pentru mulți dintre bărbați moda nu este un punct forte, iar alteori timpul nu e suficient încât să duci la bun sfârșit toate pregătirile pentru un eveniment, tocmai așa cum ți-ai propus. 

De aceea, în universul Marsay vei face cunoștință cu conceptul made-to-measure sau cu piese croite exact după nevoile corpului tău. Este foarte dificil să găsești costume bărbați mărimi mari care să se potrivească perfect și care să dea impresia că au fost concepute exact pentru tine. Dar lucrurile se schimbă atunci când vei oferi prilejul specialiștilor de a-ți croi pas cu pas un costum impecabil din toate punctele de vedere. 

Marsay croiește cu drag costume bărbați grași și nu numai, punându-ți la dispoziție o varietate de țesături și culori, varii tipuri de nasturi și cusături, pe care le poți asocia perfect alături de o pereche de pantofi la comandă și o cămașă după același tipar. 

Stabilește o programare în showroom și alege o ținută la comandă!

Te asteptam pentru comenzi  costum barbati talia XXL, tinute  costum slim fit, sacouri  bleumarin cu dungi  3xl 4xl 5xl ,  sacouri mărimea XXL,  pantaloni marimi mari,  costum bleumarin etc.

Cand ai talie mare 3xl 4xl 5xl , e bine sa stii cum sa combini tinutele -  costume barbati din lână, blugi marimi mari,  pantaloni stofa, sacou  bleumarin in carouri,  trening mărimi,  costume de ocazie marimi mari,  hanorace mărimi. Noi te putem ajuta cu  bluza marimi mari,  haine barbati XXL la comanda, sacouri  circumferinta talie mare,  costum elegant. 

Spune-ne părerea ta

Toate mesajele sunt moderate înainte de a fi publicate