Sari la conținut

Coș

Coșul tău este gol

Politica de Retur

Ceva nu este în regulă sau aveți îndoieli cu privire la produsul comandat? Puteți returna produsul (produsele) nepurtat(e) și nealterat(e) în termen de 30 de zile de la livrare, fără niciun cost. Vă rugăm să consultați mai jos politica de retur:

1. Trebuie să fiți un utilizator înregistrat al site-ului nostru web. Dacă ați plasat comanda dintr-un cont neînregistrat, vă rugăm să ne contactați  la adresa de e-mail orders@marsay.com.
2. Conectați-vă la contul înregistrat asociat cu respectiva comandă.
3. Sub meniul personal, selectați „Comenzile mele”.
4. Faceți clic pe „Vizualizați comanda” în ordinea în care doriți să o returnați și accesați fila „Returnări”.
5. Solicitați o nouă returnare și completați formularul de returnare.
6. Veți primi un e-mail de confirmare după ce v-a fost acceptată returnarea.

Vă rugăm să contactați orders@marsay.com pentru orice întrebări sau nelămuriri.

Nu rambursăm cheltuielile pentru livrarea expresă, cu excepția returnărilor legate de defecte de calitate sau de fabrică.

Produsele trebuie returnate în condiții perfecte. Orice articol returnat în condiții neconforme va fi returnat expeditorului.

Produsele modificate / personalizate nu sunt eligibile pentru a fi returnate.

Produsele trebuie returnate în ambalajul original. Articolele care nu sunt returnate în ambalajul original pot fi supuse unei taxe de reambalare de 10 EUR.

Când încercați pantofii pentru prima dată, vă recomandăm să îi probați pe o zonă mochetată pentru a vă asigura potrivirea și confortul. Confecționăm pantofi pe diferite calapoade pentru a satisface o varietate de gusturi și potriviri. Vă rugăm să vă asigurați că încălțămintea dvs. se potrivește corect și că sunteți complet mulțumit înainte de a începe să o purtați pentru uz normal. Vă rugăm să permiteți 1-3 zile lucrătoare pentru a fi procesate returnările odată ce acestea ajung la depozitul nostru.