STABILEȘTE PROGRAMARE

MADE TO MEASURE

CE ÎNSEAMNĂ COSTUM MADE TO MEASURE?

Costumul Made To Measure este în primul rând o investiție. Datorită calității ridicate atât a materialelor folosite cât și a procesului tehnologic de confecționare, un costum made to measure, croit pe măsurile tale, are o durată de viață de cel puțin 10 ani. Mai mult decat atât, datorită faptului că este realizat special pentru tine, ai controlul total în ceea ce privește partea de personalizări: îți poți alege țesătura preferată, tipul reverului, numărul de nasturi și culoarea lor, căptușeala sau poți chiar opta pentru brodarea inițialelor tale pe interiorul sacoului. Posibilitățile sunt nenumărate și poți alege să fii foarte creativ astfel încât costumul tău să fie cu adevărat unic și să te reprezinte în totalitate.

costume la comand abcuuresti marsay made to measure

CARE ESTE DIFERENȚA DINTRE UN COSTUM BESPOKE ȘI UN COSTUM MADE TO MEASURE?

Decizia de cumpărare a unui costum poate fi dificilă, având în vedere varietatea de oferte disponibilă pe piață. În funcție de metoda de realizare, costumele bărbătești pot fi de 3 feluri: Bespoke, Made To Measure și Ready To Wear. Diferențele între cele 3 categorii sunt majore, însă de cele mai multe ori, comparația se face între cele Bespoke și Made To Measure, considerate a fi costume la comandă. 

Bespoke este croitoria clasică, ”Tailor Made”, adică realizată de un croitor, printr-un proces integral manual, de la măsurătorile luate pe corpul tău, realizarea tiparului și până la coasere și finisare. Datorită faptului că proceul se realizează în întregime manual, durata realizării unui costum bespoke este între 1 și 3 luni și presupune 3 sau 4 probe intermediare. Un serviciu Bespoke în adevăratul sens al cuvântului este rar pe piața din România și vine cu un cost pe măsură. 

Costumele la comanda Made To Measure, se realizează plecând de la niște ”etaloane”, în baza cărora tiparele se modifică pe măsurile și cerințele clientului. Ulterior, costumul se realizează într-un proces semi-industrial, ceea ce scurtează foarte mult durata de execuție. Cu toate astea, finisarea costumului se realizează manual, ceea ce oferă o calitate de excepție produsului. În comparație cu un costum realizat Bespoke, un costum Made To Measure are un termen de execuție de 3-4 săptămâni, însă se poate realiza și în 7 zile în cazuri urgente. Un alt avantaj important este că odată ce măsurile tale sunt salvate în sistem, poți comanda alte produse pe măsurile tale și de la distanță, salvând astfel un timp prețios. Prețurile produselor Made To Measure sunt de asemenea mai accesibile în comparație cu cele realizate în regim Bespoke.

tesatura scabal costum

CARE ESTE DIFERENȚA DINTRE UN COSTUM READY TO WEAR ȘI UN COSTUM MADE TO MEASURE?

Așa cum spuneam mai sus, exista 3 tipuri în care un costum bărbătesc poate fi confecționat: Ready To Wear (Off the rack, gata făcut, de la raft), Made To Measure și Bespoke. Decizia pe care dintre variante să mergi este la tine, însă este important să cunoști avantajele și dezavantajele. Avantajul unui costum Ready To Wear este că îl poți cumpăra pe loc dacă nevoia ta este urgentă. Cu toate astea, colecțiile din care poți alege sunt limitate, și de cele mai multe ori, sunt necesare ajustări la croitor pentru un fitting cât mai apropiat de corpul tău. 

Totuși, dacă îți dorești un costum care să ți se potrivească perfect, să fie personalizat și să fie diferit de celelalte costume pe care le vezi la raft, decizia este una simpla: costumul realizat la comandă - Made to Measure sau Bespoke.

 

premium made to measure marsay costume la comanda barbati

EXPERIENȚA TA MADE TO MEASURE

Un costum croit pe măsurile tale este mai mult decât o piesă vestimentară, este o experiență. Iar noi suntem aici să ți-o facem de neuitat. Totul începe cu o vizită în showroom-ul nostru și o discuție cu un consilier MARSAY, despre stilul tău personal. În funcție de piesele care îți sunt necesare sau pe care ți le dorești, vei fi sfătuit și îndrumat pentru a face cele mai bune alegeri.

În acest moment, începe partea cu adevărat captivantă și creativă deopotrivă - vei alege țesăturile preferate și îți vei customiza fiecare element al ținutei până în cel mai mic detaliu. De la rever, buzunare, căptușeală, nasturi, ață și până la monograma de pe interiorul sacoului, cerul este limita! Evident, consilierul tău personal te va ajuta în luarea acestor decizii, astfel încât, reultatul final să fie unul armonios din punct de vedere stilistic.

După această etapă, vei merge în camera special amenajată, pentru a continua cu procesul de măsurare. Aici îți vor fi luate măsurile în cel mai mic detaliu și vei putea ”simți” cum va fi viitorul tău costum creat la comandă.

Ulterior, vei veni la proba finală, când vei vedea astfel rodul procesului creator de la prima întâlnire. Vom face ultimele ajustări, în cazul în care acestea sunt necesare și apoi vei putea pleca cu  noul tău costum Made To Measure, creat la comandă, special pentru tine. Toate măsurile tale sunt salvate în sistemul nostru, așa că, la următoarele comenzi, tot procesul va dura mai puțin, probele nu vor mai fi necesare și vei putea comanda și la distanță, fie online, fie cu ajutorul consilierului tău, prin intermediul aplicației whatsapp.

VREI UN COSTUM MADE TO MEASURE?

sTABILEȘTE O PROGRAMARE

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
DE
ANI PE PIAȚA DIN ROMÂNIA
PESTE
CLIENȚI MULȚUMIȚI
PESTE
PRODUSE LIVRATE

VREI SĂ LUCREZI CU NOI?