INFORMATII LIVRARE

CONDITII DE LIVRARE

Livrarea produselor comandate de Cumparator se va face la adresa specificata de catre acesta la momentul lansarii comenzii sau direct in showroom-urile MARSAY. Orice modificare a adresei/modalitatii de livrare specificate initial se poate realiza prin informarea expresa a MARSAY (prin e-mail transmis la adresa orders@marsay.ro in maxim 24 ore de la momentul plasarii comenzii).

Livrarea la adresa specificata de catre Cumparator se va face prin intermediul firmei de curierat rapid Urgent Curier, intre orele 09:00-17:00, in zilele lucratoare. Reprezentantul firmei de curierat va incerca sa contacteze telefonic cumparatorul in prealabil. In cazul in care coletul nu poate fi livrat, personalul firmei de curierat va lasa o instiintare, dupa care va incerca sa efectueze livrarea din nou. Vom oferi intotdeauna curierilor toate informatiile primite de la dumneavoastra in legatura cu adresa specificata pentru livrare si orice alte mentiuni facute in momentul plasarii comenzii, insa nu putem verifica daca acestea sunt intotdeauna luate in considerare.

In cazul in care si a doua tentativa de livrare esueaza din motive neimputabile noua, vom incerca sa gasim un loc sigur unde sa depozitam temporar coletul. De la aceasta data aveti la dispozitie maxim 15 zile calendaristice pentru a solicita o noua livrare, al carei cost va fi integral suportat de catre dumneavoastra, conform politicii de preturi a Urgent Curier. Daca livrarea nu va fi solicitata sau nu va putea fi realizata nici in decursul celor 15 zile calendaristice, vom califica refuzul de preluare a lui drept o intentie a dumneavoastra de anulare a contractului, care va fi considerat ca fiind reziliat, avansul achitat urmand a fi retinut de catre MARSAY cu titlu de despagubire.

In cazul produselor cu livrare in showroom-urile MARSAY, ne rezervam dreptul de a nu depozita produse pentru perioade mai mari de 3 luni de la data stabilita pentru livrare, chiar daca acestea au fost achitate integral. Daca livrarea nu va putea fi organizata in decursul celor 3 luni, vom califica aceasta drept o intentie a dumneavoastra de anulare a contractului, care va fi considerat ca fiind reziliat, sumele de bani deja achitate urmand a fi retinute de catre MARSAY cu titlu de despagubire.

Livrarile in zonele de acoperire ale firmei de curierat rapid Urgent Curier sunt gratuite. Orice livrare in afara acestor zone sau in alte conditii decat cele standard va fi facuta cu suportarea de catre Cumparator a costurilor de livrare, in conformitate cu politica de preturi a Urgent Curier.

Livrarile internationale se vor face prin intermediul urmatoarelor firmei de curierat: UPS, FEDEX, DHL. Costurile de livrare aferente livrarilor internationale vor fi suportate de catre Cumparator si sunt in cuantum de 50 EUR (TVA inclus), indiferent de destinatie.

In cazul in care comanda dumneavoastra contine mai multe produse, este posibil ca acestea sa fie livrate in mai multe transe. In asemenea situatii, Urgent Curier va factura costurile de livrare (daca este cazul) o singura data.

Sub rezerva dispozitiilor art. 3, privind disponibilitatea produselor, vom depune toate eforturile pentru procesarea comenzii dumneavoastra pana la data specificata in confirmarea de livrare. Cu toate acestea, pot aparea intarzieri generate fie de evenimente neprevazute, fie de prelungirea obiectiva a termenului necesar confectionarii produselor in conformitate cu specificatiile dumneavoastra.

In cazul aparitiei unei situatii de natura a afecta termenul de livrare comunicat initial, va vom informa cu privire la aceasta situatie si va vom oferi optiunea de a mentine comanda cu o noua data de livrare sau de a anula comanda, concomitent cu rambursarea intregii sume platite.