Ținute de Revelion pentru bărbați. Cum să te imbraci la trecerea dintre ani în timpul pandemiei de COVID19

tinute revelion

Pentru majoritatea dintre noi, 2020 nu a fost cel mai bun an. Poate te gândești chiar că nu avem ce să sărbătorim. Noi spunem însă că ar trebui să te mai gândești! Seara de revelion este un nou început, pentru toată planeta și pentru fiecare dintre noi! Fie că vei petrece noaptea de revelion acasă cu familia sau cu prietenii la o cabană, această zi este una specială, așa că alege o ținuta elegantă!

Un costum bărbătesc este perfect pentru ocazia specială a Revelionului. Dacă în mod normal un costum pentru revelion ar fi însemnat în cele mai multe cazuri un smoking, anul acesta poți alege ceva mai lejer. Sunt multe idei de ținute, însă noi îți recomandăm un costum casual. Alege un costum bleumarin în carouri sau dungi fine și o cămașă albă. Completează lookul cu o pereche de pantofi derby maro și o pereche de butoni clasici. Renunță la cravată și vei avea ținuta perfectă pentru petrecerea de revelion de anul acesta.

costum cu carouri albastru

Dacă vrei ceva mai relaxat, alege o ținută formată dintr-o pereche de pantaloni bleumarin și un sacou la două rânduri de nasturi, în contrast. Poți chiar să înlocuiești pantalonii cu o pereche de jeansi clasici cu talie înaltă. În acest caz, alege o pereche de pantofi oxford

sacour barbatesc albastru

Știm că nu vrei să fii în centrul atenției în mod negativ, așa că evită să porți articole sport, hanorace, sandale sau pantofi sport pe parcursul serii de Revelion. 

Dacă ai nevoie de ajutor pentru ținuta perfectă pentru petrecerea de Revelion, stabilește o programare și discută cu un consilier vestimentar!

Spune-ne părerea ta

Toate mesajele sunt moderate înainte de a fi publicate