STABILEȘTE PROGRAMARE

BLOG

Ţinuta mirelui. Este sau nu la fel de importantӑ precum rochia de mireasӑ?

costum de mire ceremonie ginere marsay la comanda
Tips & Tricks despre ținuta ta de ceremonie

Bradley Cooper - Style Icon

bradley cooper lady gaga red carpet
Ne place stilul lui Bradley și cu siguranță este o sursă de inspirație și un adevărat Style Icon. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cu ce ținută ne va surprinde la Premiile Oscar de luna viitoare.

De ce să alegi costumul de flanel

marsay made to measure costume la comanda barbati bucuresti business office ceremonie
Un costum de flanel este o piesă vestimentară atemporală dar pe care cei mai mulți dintre noi nu o avem în garderobă. În acest articol îți voi explica de ce ai nevoie să deții în garderoba ta un costum de flanel precum și piese separate (sacouri și pantaloni) pe care le poți mixa intre ele pentru un look nou în fiecare zi.

3 Tendințe pentru cămășile de primăvară/vară în 2018

Suntem pasionați de calitate și noutate, iar cum primăvara vine întotdeauna cu multă prospețime, suntem bucuroși sa vă prezentăm noua colecție de țesături Albini.
Suntem pasionați de calitate și noutate, iar cum primăvara vine întotdeauna cu multă prospețime, suntem bucuroși sa vă prezentăm noua colecție de țesături Albini.

Sacoul de cânepă, vedeta acestei veri.

Canepa sacou vara marsay made to measure sacou barbati la comanda

Vara aceasta, îți propunem o nouă țesătură pentru sacourile tale de vară: cânepa.

Colecția de materiale disponibile include atât culori uni cât și design-uri în carouri. Țesătura este alegerea perfectă pentru sacourile de vară deoarece este la fel de răcoroasă ca și inul dar se șifonează mai puțin datorită blend-ului de cânepă - 75% și lână virgină - 25%. 

De la voi, pentru voi. Astăzi, smoking-ul negru

MARSAY COSTUM MIRE NUNTA CEREMONIE COSTUME LA COMANDA BARBATI BUCURESTI MADE TO MEASURE
O poveste cu și despre oameni frumoși, Andreea și Bogdan, care astăzi împărtășesc cu voi o mică parte din ziua lor magică.

3 Tendințe pentru costumul de nuntă în 2018

MARSAY COSTUME LA COMANDA BARBATI CEREMONIE MARSAYLIFESTYLE

Te însori anul acesta? Specialiștii MARSAY au studiat pentru tine tendințele anului 2018 și ți le prezintă pentru ca tu să fii mai informat atunci când iei decizia achiziționării unui costum de ceremonie. Exista însă un numitor comun pentru toate cele 3 tendințe și anume atitudinea!